Swedexpress AB Omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Hjälpsamma säljare

Fick en hel del hjälp när jag skulle beställa min Otamatone Neo. Trevliga säljare som gjorde en hel del för att jag skulle kunna hämta upp den så lätt som möjligt :)

9 mars 2021

Funkade som det skulle

Funkade som det skulle. Beställde, väntade estimerad tid, fick paket. Smärtfritt. Paketet hade fått sig en omgång men det var ingenting som påverkade det jag beställde.

19 februari 2021

Svar från Swedexpress AB

Tack så mycket för att du tog tid att skriva vad du upplevde köpet. Vi jobbar hårt för att få våra kunder nöjda . Vi har nya förpacknings material på gång så det kommer att se mycket bättre ut i fram tiden. Välkommen åter för att hitta nya utmaningar med din Otamatone :)

Snabb service

Snabb service! Tack!

18 december 2020

Svar från Swedexpress AB

Tack så mycket för att ni tar tid att skriva omdömen! Kul att höra att ni är nöjd med vår kundtjänst. Bra att det löste sig till slut. Ha en riktig bra jul! Om det är nåt är det bara höra av er.

Kundtjänst på Swedexpress

Var lite väl dyrt

Var lite väl dyrt, sunkig förpackning också

8 november 2020

Svar från Swedexpress AB

Tack för ärligheten och tack för att ni tog er tid att skriva omdömen!
Priset följer marknaden och affären, alla butiker måste sätta ett rimligt pris för att bli lönsamt. Vi skickar ut rabattkoder till de som prenumererar nyhetsbrev. Följ oss på vår social media för att ta del av kampanjerna.
Vi förbättrar oss omgående och lyssnar på kundernas feedback. Vi tar med oss ditt åsikt om förpackningen.
Men hur som hest, jag tror inte att vi förtjänar 2 stjärnor. Hoppas att ni är nöjda med produkten.

Tummen upp i

Så jäkla fett, woop wooop!

4 juni 2020

Svar från Swedexpress AB

Tack så mycket för att ni tog er tid att skriva här! Vad roligt att ni tyckte om producent!

Snabbt och smidigt

Köpet gick bra, tydligt med Mail angående när sakerna skickades och hur man skulle betala. Gick snabbt och smidigt!

5 maj 2020

Svar från Swedexpress AB

Tack så mycket för att ni tog er tid att skriva här! Uppskattar verkligen!! Vi hör alltid vår kunders röst. Om det är något ni undrar är det bara säga tid. Vi finns på mail, chat och telefon.

Vi på Otamatone Sweden

Jag är nöjd med leveransen och…

Jag är nöjd med leveransen och produkten. Det ska bli en julklapp så hoppas även den som får grejen blir nöjd!🤩

15 december 2019

Svar från Swedexpress AB

Tack så mycket för att du tog din tid att skriva omdömen! Vad roligt att det ska bli en julklapp! :D. Hoppas verkligen att den som får den blir nöjd! Hör av er annars!

Lite lång leveranstid

9 december 2019

Svar från Swedexpress AB

Tack så mycket för att du tog din tid att skriva omdömen!
Jag beklagar att leveransen har blivit långt. Black Friday och jul tid är hög tid för e-handel och alla logistik bolag är överbelastad. Men vi ser till att det blir snabb och smidigt med leveransen framöver.

Fin support

Fin support, mitt bekräftelsemail hamnade i skräppost-inkorgen och som den nöt jag är tänkte jag inte på att kolla där. Väldigt trevligt bemött på chatten och otroligt nöjd med min vara. Rekommenderar varmt!

6 december 2019

Svar från Swedexpress AB

Tack så mycket för att du tog din tid att skriva omdömen!
Det är lätt hända det där :) men skönt att det löste sig. Härligt höra från våra kunder att de är nöjda med varan. Önskar en fin fin jul!

Snabb leverans och utmärkt…

Snabb leverans och utmärkt servicebemötande vid åtgärd av defekt produkt

9 oktober 2019

Svar från Swedexpress AB

Tack för återkopplingen och härligt att höra att ni är nöjda med vår service! Hoppas att ersättningen fungerar som den ska annars är det bara säga till.

Jag fick min leverans men jag kunde…

Jag fick min leverans men jag kunde inte följa min leverans med länken som jag fick vilket var irriterande då jag inte hade fått en estimate time för när jag skulle få en leverans, alltså hur många dagar det skulle ta.

11 augusti 2019

Hej Rasmus!
Tack för att du tog din tid att skriva omdömen om oss. Jag beklargar att du inte har kunnat spåra din sändning. Du kan alltid spåra din sändning på PostNords hemsidan eller meddelar oss så hjälper vi dig. Vore bra om du kan maila länken som du har fått till oss så kan vi kolla vad som var problemet.
Hoppas att du är nöjd med ditt köp!

Vi på Swedexpress

Visa omdömen på alla språk. (18 omdömen)