4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Helt fantastisk laserbehandling! Mina pigmenterade fläckar är borta och min hy ser helt ny ut – jämn, klar och med ett otroligt glow. Så proffsigt, tryggt och fint bemötande genom hela besöket. Kunde inte vara nöjdare och rekommenderar kliniken till alla!” ✨

17 december 2025

Service över förväntan!

Anna var väldigt trevlig och hjälpte mig mer än jag förväntade. Jag köpte en deal via lets deal för att ta bort upp till 25 leverfläckar men hon sa att vi har 30min på oss så hon tog bort betydligt fler än de 25 jag förväntade mig! Rekommenderar starkt!🥰🙏

4 december 2025

Boka, ni kommer inte ångra er!!

Har gått regelbundet till hudläkare de senaste åren pga rosacea och för mina mängder av leverfläckar (likt en salami). Har avlägsnat flertalet med kirurgi vilket resulterat i fula ärr och rosacean kvarstår trots mängder av olika salvor.
Ingen har hjälpt mig som Anna på Svenska laser! Nu har jag blivit av med de största, fulaste fläckarna utan kirurgi. Rosacean är under behandling, efter tre veckor ser jag skillnad.
Jag är så glad och tacksam. 😊🤩

9 oktober 2025

Supernöjd

Supernöjd! Resultatet blev bättre än väntat och personalen var proffsig. Rekommenderas!

30 juli 2025

VARNING!

VARNING!
Denna kvinna har skadat mina händer för livet och vägrar ta ansvar för detta. Hon är både otrevlig i sitt bemötande och agerar hotfullt när man ifrågasätter henne och ifrågasätter lasermaskinen hon använt på mig som orsakat skador och ärrbildningar på mina båda händer.

Hon är anmäld till både polis, ARN, strålsäkerhetsmyndigheten och mitt ärende har även blivit inlämnat hos Kronofogden då Anna vägrar betala det skadestånd på 10 000kr som Allmänna Reklamationsnämnden beslutat 28/11-2024 att hon borde betala till mig.

Historien lyder enligt följande:

Anna har använt en felaktig laser då jag fått utlåtande från andra professionella utövare som arbetar med laser om utseendet på mina händer och de har själva berättat att en riktig lasermaskin ska vara stationär och icke bärbar/flyttbar då kristallerna i laserhuvudet kan förstöras vid förflyttning.

Annas lasermaskin var köpt i Kina och värd en miljon enligt hennes egen utsago och den påstådda "lasermaskinen" var bärbar och såg ut som en portabel scanner/skrivare där hon ställde in sin lasermaskin på olika våglängder enligt henne själv.

Anna har även använt ett felaktigt stort "laser-huvud" när uppkomsten till stora vätskande blåsor som sedan lett till ärr uppkommit.

Anna har ej velat ta ansvar för skadorna utan vederbörande har velat skylla skadorna på att det först skulle vara tatuerarens fel och att ärrbildningen från tatueringarna nu kommit fram då tatueringarna börjat blekas bort men hon har även sedan ändrat sin historia till att det skulle vara att jag varit solbränd vid behandlingstillfällena och att det således var mitt eget fel samt så har hon även velat få det till att jag misskött eftervården.

Inget av Annas utsago stämmer.

De utövare jag träffat i efterhand som arbetar i Sverige med svenska och professionella laser-maskiner har själva sagt att man ej arbetar med ett stort "laser-huvud" som lasrar bort stora partier bläck samtidigt.

Även kvinnan på polisen som förhörde mig i Eslöv angående mina brännskador sa själv att beskrivningen på maskinens laser-huvud lät som en hårborttagnings-laser och inte en korrekt laser för tatueringsborttagning.

Det förefaller som att Anna experimenterat med mina händer för att bränna bort stora partier utav mina tatueringar för att påskynda processen och för att försöka skapa resultat snabbt.

Jag har varit på personliga bedömningar för mina händers skador både på Akademikliniken i Malmö hos plastikkirurg samt varit på Estetikcentrum i Malmö för ännu en bedömning hos en behandlare och en hudterapeut.
Jag har även träffat och varit i kontakt med en behandlare i Glimåkra samt också varit på besök hos laserkliniken i Kristianstad

Alla dessa personer jag träffat säger samma sak , att mina händer ej ska se ut som de gör i efterhand om laserbehandlingen hade utförts professionellt.
Små ärr kan man ibland få räkna med men ej stora partier med markerade linjer och upphöjningar i huden.

Allting tyder på enligt utsago att Anna både bränt mig med för hård styrka och dessutom använt sig utav fel lasermaskin och laserhuvud.

En del utav Allmänna Reklamationsnämndens hudterapeuters utlåtande lyder enligt följande:

"Vid en sammantagen bedömning anser nämnden att utredningen visar att resultatet av behandlingen avvek från vad Nadia hade rätt att förvänta sig och att syftet med behandlingen väsentligen har förfelats. "

Det står även följande:

"Företaget har fört fram att skadorna kan ha förvärrats av att Nadia har varit solbränd i samband med behandlingen. Nämnden konstaterar att om den omständigheten att Nadia var solbränd kunde påverka resultatet så borde företaget ha avrått henne från att genomgå koldioxidlaserbehandlingen. Att Nadia eventuellt var solbränd är därför inte något som kan frånta företaget ansvar för skadorna (jämför 6 § konsumenttjänstlagen)

OBS Hon bytte även företagsadress så fort jag la en recension om henne på Google. Förut var hennes företag skrivet på Vimpelgatan i Malmö och efter det skrivet i Sölvesborg på Nicolaigatan 3 lgh 9007 (det har även varit registrerat dessförinnan på en adress i Munka-Ljungby Ängelholm vid tidpunkt för mina skador som jag polisanmälde) hon försöker på så vis uppenbart fly undan ansvar och min recension.

Ha dock i beaktande att hon hela tiden marknadsför sin adress på sin hemsida svenskalaser.se som stationär på Vimpelgatan 39 , Västra Hamnen, Malmö trots att hon flyttat adressen på Alla Bolag flera gr på kort tid till adresserna jag angav ovan.

Bevis och underlag finns på allt jag skriver här.

Uppdaterar här när kvinnan byter adress då hon bytte sin adress till företaget IGEN den 13/2-2025 när jag uppdaterade min recension senast - då hittade man hennes företag Svenska Laser AB skrivet på Kölleröd 7335, 242 91 i Hörby, där det ännu står.

28 november 2024