sv.fortissio.com Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Skickliga bedragare dom vill bara mjölka dig mest möjligt

Dom tar dina pengar , först får du sitta in pengar 250 euro nåt sen har du svensktalande o får lite tips på vad du ska satsa pengar på olika derivat o fö är mig gick dom 9 första affärerna bra , du får föra över en liten summa till ditt bankkonto , så man tror att man kan föra över så du ska lita på företaget dom är väldigt duktiga på det dom gör ,deras instrument du satsar pengar på ”börjar gå sämre ” sen kan det bli akut då ringer dom igen att du måste sätta in mer pengar för det går dåligt, o du vill inte förlora det men dom krämar dig då mkt dom bara kan lurade av mig 34000euro som är 340000:- i svenska kr , Förklarade att jag är sjuk har skador i ryggen allvarligt ,o
Inte kan arbeta ever men dom är mkt skickliga jag har sett att dom har filialer i bla Tyskland o tror även i USA

24 februari 2026

Dålig platform, vill förlora på plattformen ingen vinst

Dålig platform , under ett år 21000€ förlorade. Det agent som de ska följa med dig platform. Det är inte sant när de vill lägg en agent när de säger kunden förlorar på marknaden byta förutom veta om det ingen ansvarig på företaget. Sämsta företaget hela min liv 👎👎👎

27 december 2024

Tänk INTE på att investera här! De kommer att stjäla dina pengar!

änk INTE på att investera här, du kommer att förlora dina pengar. De rekommenderar bara att köpa det de tjänar stora provisioner. Även det som är belånat, vilket innebär att för varje euro du förlorar blir det 5. De letar alltid efter personer utan kunskap, så att du först känner dig säker, kan få pengar första gången, sedan kommer du inte att kunna. De manipulerar också ditt konto till deras fördel utan att du inser det. Du kommer att börja vinna, men för att varje position ska stängas behöver du bara sätta in mer pengar. Det värsta av allt är att de rekommenderar dig att köpa lång och kort för varje position, vilket innebär att du aldrig vinner något. Det kommer att ta dig tusentals euro att fixa ditt konto när du väl förstår hur kontot fungerar och även då kommer du inte att kunna ta ut dina pengar.

22 december 2024

Fortissio baserad på ljuga och…

Fortissio baserad på ljuga och bedrägeri
DO Never trust them . They lied only got money . Their website and system are based on fraud.
Fortissio baserad på ljuga och bedrägeri.
Företag som lovar hur bra deras system är men de förklarar dåligt hur det fungerar och pushar på att man investerar mer pengar för att sedan snabbt förlora mycket pengar. Deras system är baserd på ljuga

4 augusti 2024

Jag började med handel under det…

Jag började med handel under det senaste decenniet och har varit med Fortissio i tre år nu. Enkel och tydlig plattform med minimala provisioner, samtidigt som den har en licens och alla nödvändiga dokument. Inga allvarliga problem med förvaltare eller uttag av medel har uppstått.

2 juli 2024

Fortisso är riktiga bedragare

Fortisso är riktiga bedragare. De lurar en att investera pengar i olika marknader och säger att exempelvis kakaomarknaden eller olja kommer att stiga kraftigt, och rekommenderar att man köper dessa tillgångar. De avråder även från att sätta stop loss, vilket leder till att man förlorar alla pengar efter att ha sett investeringarna växa lite grann först. Det är viktigt att polisanmäla dessa bedragare.

1 juli 2024

Varning!!⚠️

Lockade mig att sätta in mer pengar lovade mig att det inte var risk att bli av med dem skulle bara ge mer bonus, men det var ren lögn förklarade inte alls riskerna lovade att om det skulle bli problem skulle de rädda upp som jag vet andra plattformar gör. Fick väldigt dåliga råd som gjorde att allt gick ner i värde och allt försvann och de försökte bara få in mer pengar ingen hjälp. Blev av med 700.000 sek.

18 juni 2024

Bluff

Kom överens med företaget över att vid varje öppnade position företaget får 5% av insatsen, men efter ett tag det utökade till mer än 10%. Kontaktade supporten och fick respons att avgifterna är som det är Kontakta din agent. Efter 3 tim han ringde mig och säger att olika börs har olika avgift vilket vi aldrig kom överens om.
Så bara ni vet det de säger är bara bluff, på 2 månader jag förlorade närmare 40% av min insats, trots gjorde vad min agen guide mig.

27 juni 2024

Topp!

Fattar inte riktigt när jag ser dessa negativa omdömen. Jag har varit med fortissio nu i mer än 5 månader och efter att ha testat ett dussin andra sidor kan jag säga att detta ställe är rätt för mig. Har tredubblat mitt kapital och måste säga att signalerna och hjälpen man får är helt fantastiskt.

13 maj 2024

Jag hade år 2023 placerat kapital…

Jag hade år 2023 placerat kapital (1,5milj) hos Avanza.
Hos Avanza under året 2023 blev resultatet -15% av mina egna placeringar i fonder.
Tänkte då att jag måste hitta en annan plats att lägga mina investeringar. Googlade en hel del och hittade mycket positiva omdömen Fortissio från olika investeringsajter.
Jag registrerade mig och de var mycket noggranna med legitimationskopior och ville ha bevisa vart mina pengar kom ifrån.
När jag väl blev godkänd så blev jag tilldelad en personlig rådgivare för "storkunder" !?
Rådgivaren hade många års erfarenhet inom handel och med kunder som har större belopp.
Rådgivaren informerade mig att satsa mina tillgångar som jag hade flyttat över till dem från Avanza, enbart på Derivater. Tyvärr hade jag inte läst på. Det kändes hittills mycket proffsigt vid registreringen och jag fick en egen "Personlig Rådgivare!"
Derivater var mycket säkert enligt rådgivaren och de har hävstångseffekt!!! Kommentar från rådgivaren: "Du kan på kort tid tjäna mycket pengar med låg risk!!!"
Det lät ju bra tyckte jag.
Rådgivaren informerade att de vill ju självklart att jag som kund ska göra vinst! Det är då de tjänar pengar på mig. Rådgivaren tipsade mig hur jag investera.
1:a veckan gick hur bra som helst. Fick ihop ca 70.000kr!!! Kändes ju superlätt och säkert! Tänkte wow!!! 70.000kr x 4veckor är 280.000kr/månad.
Kan ju sluta jobba och enbart ägna mig åt detta.
Trodde jag................2:a veckan började raset. Och det gick snabbt!!!!!
På ca 3 veckor var i princip mitt kapital borta!? Trotts min proffsiga rådigivares tips och instruktioner.
En dag ringde rådgivaren mig och sa, Du måste sätta in 90.000euro (ca 900.000kr!!!) Jag va!? Vad menar du? Ditt konto kommer annars att bli låst och dina tillgångar försvinner!!! Ingen hade informerat mig om det och dumt nog hade jag fortfarande inte läst min läxa om Derivater.
Jag blev tvungen att ta lån (privat lån) med hög ränta. Rådgivaren ringde mig sedan flera ggr. Mer pengar! Mer pengar! Kontot blir annars låst!!! Långivarna fick sedan nog av min förfrågningar. Jag hade då satt in 1,75milj extra via lån, och mitt konto blev låst. Mitt tidigare kapital på 1,5milj var borta. Som tur var så blev jag kontaktad av Nordax Bank som hjälpte mig samla ihop privatlånen med hög ränta till ett bostadslån med betydligt lägre ränta. Tack Nordax och Elvira. Ni räddade mig. Jag hade aldrig klarat att betala tillbaka privatlånen. Jag var så fokuserad på att Fortissio var proffs och att jag till slut skulle göra stor vinst! Men, Jag sitter nu med ett extra bolån på 1,75milj och inget kapital.
STORT TACK FORTISSIO!!!
Jag tror inte ni tjänar pengar på kunder som gör vinst, som ni informerar om. Jag tror tyvärr ni gör vinster på kunder som gör förluster!
Synd att ni inte jobbar seriöst och istället lurar kunder. Varför?
Min familjs sparkapitalt är borta för alltid!!!
Jag har svikit min familj i tron på att jag skulle göra dem lyckligare.
Lätt att nu efter förlusten att vara efterklok. Men gjort är gjort. Går inte att reparera. Hoppas ni får stort nöje med mitt förlorade kapital i Grekland där ni har ert säte!!!
Fy F....n för er!!!!! Trodde aldrig detta skulle hända när jag googlade om er med fina omdömen från investeringsajter.
STOR VARNING FÖR FORTISSIO!!!
Hoppas internationella polisen hittar er och kanske kan betala tillbaka kapital till alla 100% är jag säker på av era kunder som förlorar pengar!

7 maj 2024

Gå inte på denna bluffen!

Blev uppringd ett par gånger och de bad mig registrera och sätta in pengar, men jag gick in på trustpilot och läste massa!
Och sa att jag vill läsa på lite mer om dem innan jag sätter in pengar!
Det slutade med att han kallade mig "J*vla fjolla" och la på!
Gå inte på denna bluff!
Sa att han satt i Spanien!

29 april 2024

Gå inte på det ifall du inte kan hantera aktier och har marginal för att förlora ännu mer.

En uppringare gav aldrig upp och sa hela tiden att det är säkert du förlorar inga pengar på det och du har garantier. Jag sätter i 10.000kr (1000euro), lägger pengarna på spel efter deras rekommendation. Jag vann en del absolut men inget jag tog ut. Jag satte in en del på en aktie, även fast jag endast la in 3000 säger vi så drog det på resterande för att hålla positionen öppen vilket jag inte fick någon information om. Sedan bad han mig lägga i både sälj och köp position vilket jag gjorde. Det slutade med att allt stängdes ner och nu står det 0 kronor på kontot. De är omöjliga att nå och ringer från Malta.

Rekommenderar inte om du inte vet vad du själv gör.

22 april 2024

Oseriöst

Blev uppringd av en kille som fick det att kännas väldigt oseriöst. Han klickade mig utan att säga något mer efter att jag hade sagt att jag ej var intresserad.

18 mars 2024

Känns inte seriöst

En säljare ringde upp direkt efter att jag hade klickat på en länk på Instagram om att få mer information då jag är intresserad av att lära mig mer men ville egentligen bara få information via mejl om vad de hade att erbjuda och hur det fungerar. Försäljaren var pådrivande och jag reggade ett konto sedan ville han att jag skulle föra över pengar på en gång för att komma igång men detta avstyrde jag bestämt (han var väldigt argumenterande för att jag skulle göra det, men det gjorde jag alltså inte). JAg sa att jag ville kika ruint lite först och att vi kunde höras lite längre fram. Sedan har de ringt flera gånger per dag, VARJE dag, ibland 3-4 gånger efter varandra, från olika nummer och jag har valt att inte svarat då vi varit iväg på resa och jag också ville kolla upp företaget lite mer. Nu väl hemma igen och efter att ha läst på om dem i lugn och ro valde jag att svara och säga att jag inte var intresserad. Han svarade då lite surt"att men det kan ju vara värt att prova och sedan kan du ju bara plocka ut pengarna om det inte är något för dig." Nej, sa jag. Och då la han helt sonika på. Bara så där. Antar att han får sin provision så snart man har satt in pengar så det var det enda han egentligen var intresserad av, att jag skulle föra över pengar till mitt reggade Fortissio-konto. Läst nu att de är på 88:e på daytrading.coms lista "Best Day Trading Platforms and Brokers in 2024". Inte direkt en strålande placering...... Företag som fullkomligen jagar en per telefon på detta sätt, där försäljaren är så pådrivande och sedan otrevlig gör ju inte att man på något sätt får ett förtroende för dem. Tack, men NEJ tack!

5 mars 2024
Visa omdömen på alla språk. (49 omdömen)