Een aantal maanden geleden heb ik Salie kommetjes gekocht. Los van hoe prachtig ik de kommetjes vond was ik ook onder de indruk van de snelheid waarmee mijn bestelling werd verwerkt, hoe het verpakt e... Se mer
Det här tycker kunderna
Mooie kopjes, goede kwaliteit, heel blij met deze aanwinst in de koffiehoek! Met veel zorg ingepakt voor verzending.
Ontzettend vriendelijk contact, werd met me meegedacht om alle aantallen die ik wilde van verschillende items in één keer te kunnen bestellen. Het product zelf is absoluut prachtig, ik was al verliefd... Se mer
Företaget har svarat
Mooie duidelijke website, prachtige artikelen. Had 2 mooie mokken besteld voor Valentijn voor mijn vriendin. Onderling contact gehad en ik kan wel zeggen ZEER coulant. Je krijgt netjes via email beri... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sus.Studio heeft een passie voor mooie, handgemaakte producten! Denk aan handgemaakt keramiek uit Spanje en Portugal, maar ook handgemaakte en uniek ontworpen sieraden, die we lokaal in Nederland laten maken... Sus.Studio houdt van kleur, dus vaak zijn onze ontwerpen in de mooiste kleuren gemaakt. Zoek jij een uniek product of een prachtig cadeau? Een mooie koffiemok of theemok, een prachtige eikenhouten borrel/kaarsenplank? Of ga jij voor een uniek sieraad? Bij Sus.Studio zit je goed! Sus.Studio brengt jou graag een beetje extra geluk in je dagelijkse leven ✨
Kontaktuppgifter
Lekdijk 79c, 2957 CD, Nieuw-Lekkerland, Nederländerna
- info@susstudio.nl
- susstudio.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle service
Snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden.Mooi ingepakt. Veilig ingepakt. Makkelijk bij je thuis op kunnen halen.

Svar från Sus.Studio
Mooie producten van hoge kwaliteit
Mooie producten van hoge kwaliteit. Snelle reactie bij vragen, handig dat je ook bij het bedrijf zelf kunt ophalen.

Svar från Sus.Studio
Super snelle service en goede…
Super snelle service en goede kwaliteit. Aardige mensen!

Feestje!
Blijft een feestje om een bestelling van Sus.Studio in ontvangst te nemen! Elke keer weer verrast hoe mooi, goed en leuk de mok is! Het design is zo uniek!

Svar från Sus.Studio
Schitterende mokken en ander aardewerk.
Hele mooie mokken. Moeilijknom te kiezen, want alles is mooi. Je weet zeker dat je iets unieks hebt gekocht. Prachtige kwaliteit.
Snelle afhandeling.

Super leuke collecties
Super leuke collecties , elke x weer . Snelle levering goed op de hoogte gehouden via de mail. Ben benieuwd naar mijn volgende aankoop !!

De keuze is reuze
De keuze is reuze, en moeilijk!! Zoveel leuks! Met veel plezier het cadeautje gegeven en met nog meer plezier werd het ontvangen!
Mooi, en netjes ingepakt! Goede service van Marieke.

Svar från Sus.Studio
Altijd een plezier om bij Susstudio te bestellen
Altijd een plezier om bij Susstudio te bestellen! Marieke doet alles met zoveel zorg en enthousiasme — van haar Instagram tot de prachtige verpakking. Alles klopt gewoon. Een aanrader van begin tot eind!

Prachtige producten!
Heel mooi verpakt, prachtige producten. Met liefde verzonden, denk ik zomaar

Svar från Sus.Studio
VoDit is echt TE gek joh!!!!!
Vorig jaar al eens een bestelling gedaan en ditmaal had ik een roze mok/ kom met bestie voor mijn lieve vriendin.
Vandaag kreeg ze deze binnen en haar woorden zeggen alles:
Jennnnnnnn
Dit ga je niet menen he!!!!!!!
Halelujaaaaaa
Dit is echt het toppunt!! Jeetje mina zegggggg
Ik ben effe helemaal sprakeloos
Dit is echt TE gek joh!!!!!
Wat een beauty🥰🥰🥰🥰
Hou op met me
Hahaha BESTIE van me
---------------
Ga zo door Marieke
Groetjes Jenneke

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.