supplementen.nl Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na meer dan 30 jaar zeer slecht slapen heeft Good Night Support van Supplementen mijn levenskwaliteit enorm verbeterd. Vele producten geprobeerd gedurende langere tijden. Als er al een product w... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en handig verpakte supplementen. Bij de Balance Support Good for Mood heb ik één ding wat ik nooit eerder bemerkte, ik 'proef' een vreemde (beetje chemisch... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste slaap supplementen die ik ooit heb gehad. Heb er al zoveel getest, werkte steeds maar matig. Good Night Support werkt al ruim een half jaar perfect voor me.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Al 1,5 maand weight management support aan het slikken en helaas geen effect. Nog geen gram kwijt. Gelezen dat andere mensen hier wel effect mee hebben (afvallen en geen hongergevoel). Uiteraard beg... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med vitaminer och tillskott
  2. Försäljare av kryddväxter

Om supplementen.nl

Skrivet av företaget

Loyaal aan je gezondheid.

Achter Supplementen.nl staat een bevlogen team, gesteund door gezondheidsexperts. Wat we gemeen hebben? Wij vinden gezondheid belangrijk. Maar ook dat de markt voor voedingssupplementen te ondoorzichtig is voor consumenten, waardoor supplementen niet de waarde leveren die jij ervan mag verwachten.

Wist je dat veel producenten van voedingssupplementen gebruikmaken van dezelfde goedkopere grondstoffen om kosten te besparen?

Ons team Ons team opereert onder leiding van Kees Bax, een Nederlandse autoriteit op gebied van voedingssupplementen. Als voorzitter van de GKFI en lid van de NPN commissie staan werkzame, veilige doseringen en de beste ingrediënten voorop in zijn visie. Samen met Kees hebben onze specialisten hun gebundelde energie en kennis gestoken in het ontwikkelen van unieke en onderscheidende formules, op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Met gepatenteerde ingrediënten die hun sporen verdiend hebben

Zo leveren wij een bijdrage aan gezond leven. Transparant, met gezond verstand. Bij ons koop je geen magisch supplement dat in één klap je klachten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Zo werkt je lichaam nou eenmaal niet. En dus beloven we je dat ook niet. Wij zijn er voor mensen die, op het gebied van hun gezondheid, weten dat rendement uit lange termijn investeringen komt.

En omdat we geloven in de kracht van de lange termijn, bieden we onze voedingssupplementen met hoge kortingen als je meer besteld dan voor 1 maand. Zo helpen wij je loyaal aan je gezondheid te zijn.

Omdat gezondheid het belangrijkste is wat we als mens hebben.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hele fijne producten

Hele fijne producten! Ik ben er super blij mee, werkt echt fantastisch goed bij mij. Kan het iedereen aanraden!

17 augusti 2023

Svar från supplementen.nl

Dank je wel Tamar, erg fijn dat het goed bevalt!

Goeie service

Goeie service, snel in huis en de supplementen werken super!

17 augusti 2023

Svar från supplementen.nl

Ga zo door Kelly, dank je wel!

Zo fijn

Niet verwacht, maar zo fijn, had ik dit maar eerder gevonden

1 augusti 2023

Svar från supplementen.nl

Het is nooit te laat gelukkig ;-). Bedankt voor uw review!

Top product

Top product. Doet wat het belooft en daarnaast ook mooi verpakt. Super snel in huis.

25 maj 2023

Hartstikke bedankt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een fijne en positieve ervaring

Mijn ervaring met supplementen.nl was uiterst positief. Na contact te hebben gehad met het bedrijf op facebook toch de stap genomen om eens de producten te proberen. Ik merk door een energy en sport boost duidelijk een verschil, mede door het hebben van meer energie als ik 's ochtends wakker word. Al met al een fijne ervaring.

16 mars 2023

Svar från supplementen.nl

Ontzettend bedankt voor uw review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik gebruik nu 2 maanden weight…

Ik gebruik nu 2 maanden weight management en het bevalt me heel goed ik merk echt duidelijk verschil. Topproduct!

21 mars 2023

Svar från supplementen.nl

Ontzettend bedankt voor uw review, ga o door!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eigenlijk niet zo van de vitamines maar…

Eigenlijk niet zo van de vitamines maar na het proberen van de daily men formule ook een abonnement genomen. Ik voel me merkbaar fitter en een betere focus op dagelijkse activiteiten.

15 mars 2023

Svar från supplementen.nl

Dank u vriendelijk voor uw mooie review!

Werkt super

Werkt super, makkelijk en snel te bestellen.

9 mars 2023

Svar från supplementen.nl

Super fijn om te horen, bedankt voor uw review!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.