Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er det bedste jeg har gjort at købe deres produkter til min lille hund. Probiotics mælkesyrebakterier, hun har aldrig tynd mave, joint and Mobility for at vedligeholde muskler og led, og til sidst... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik gebruik al een hele tijd suppdog dental formula. Heel tevreden over het product. Mijn 12-jarige hond heeft nog steeds een goed gebit. Er kan wel aanslag op komen, maar die is zo zacht dat het simpe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na net 2 pups te hebben geadopteerd bleken ze geen prettige ontlasting te hebben. Via de social media kwamen we terecht bij suppdog. Waren eerst heel sceptisch, Vreemd genoeg al na 2 maanden... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij gebruikten voor onze oudste beagle probiotica van Suppdog voor haar rammelende darmen. Hielp prima. Helaas gaat zij vandaag over de regenboogbrug (17 jaar). Inmiddels gebruiken we nu probiotica v... Se mer

Företagsinformation

1. Djurskyddsförening
  2. Djurskyddsorganisation
  3. Foderbutik

Om Suppdog

Skrivet av företaget

More Info Hondensupplementen, opnieuw uitgevonden. Suppdog bespaart baasjes & honden het leed van onnodige pijn, gecombineerd met enkel de beste formules die elke hond accepteert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele gemeenschap van dierenliefhebbers. We gebruiken wetenschappelijk onderzoek als leidraad voor onze ontwikkeling en bieden alles van vitaminesupplementen en verzorgingsproducten tot algemeen deskundig advies - allemaal gericht op het maximaliseren van de gezondheid en het welzijn van elk huisdier.

Onze missie

Met Suppdog willen wij de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Wij willen baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.

Sluit aan bij de roedel!

More Info

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er kwam snel een reactie op de vragen…

Er kwam snel een reactie op de vragen via de mail.

8 maj 2025

Hi Johanna,

Bedankt voor je fijne review!

Wat fijn om te horen dat je snel een reactie op je vragen via de mail hebt ontvangen. We vinden het belangrijk om altijd snel en duidelijk te helpen, dus het is heel leuk om terug te lezen dat dit goed is verlopen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee zitten, dan staan we natuurlijk weer graag voor je klaar.

11 maj 2025

Hi Tim,

Thank you for je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat de levering lekker snel was—daar doen we ons best voor.

Als we je ergens anders nog mee kunnen helpen, laat het gerust weten. We staan altijd voor jullie klaar!

Goede producten.

Goede producten.
Gemakkelijk communiceren bij leveringsproblelen.

1 maj 2025

Hi Cardoen!

Dankjewel voor je fijne review!

Super om te horen dat je tevreden bent over onze producten én de communicatie. We staan altijd klaar om mee te denken bij vragen of leveringsproblemen.

Jij blij, wij blij! 😊🐶

Voor oorvuil

In het begin waren de oortjes niet vuil en geen heur nu wel

6 maj 2025

Svar från Suppdog

Hi Marnix! Dankjewel voor je berichtje!

Wat jammer om te horen dat je merkt dat er nu toch weer wat oorvuil en geur is. Elke hond reageert anders, en soms kunnen externe factoren zoals voeding, vocht of allergieën ook een rol spelen.

Als je wilt, kijk ik graag even met je mee naar hoe je het supplement gebruikt en of er nog extra tips zijn om de oortjes van je hond weer fris te krijgen. Laat het gerust weten – we denken met je mee! 🐾🦻

Dentel care

Werkt echt tegen geur uit de bek en tandplaque (mn de voortanden, bij kiezen minder resultaat).

5 maj 2025

Svar från Suppdog

Hi Klant! Dankjewel voor je eerlijke review!

Wat fijn om te horen dat je al duidelijk resultaat merkt bij de geur uit de bek en de voortanden – dat maakt echt verschil! Bij de kiezen kan het soms wat langer duren of extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld met kauwspeeltjes of een poetsroutine erbij.

We helpen je graag verder als je daar tips voor wilt! 🐶✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerst waren wij heel sceptisch

Eerst waren wij heel sceptisch, maar hebben het toch gekocht om te proberen. Boris vond het namelijk niet zo heel lekker in het begin en hebben we wat tips gevraagd aan Suppdog om het lekkerder te maken. Bijna een halfjaar later eet Boris met heel veel plezier zijn kibbel op zonder problemen. Zijn adem ruikt zoveel beter en zijn gebit ziet er ook beter uit. Boris en ik kunnen het enkel maar aanraden!!

5 maj 2025

Hi Marian! Wat een geweldig verhaal – dankjewel voor het delen! ❤️

We snappen helemaal dat je eerst sceptisch was, en des te mooier om te horen dat Boris nu zo geniet van zijn kibbel én dat jullie echt resultaat merken. Super dat de tips geholpen hebben!

Een frisse adem en een gezonder gebit maken zo'n verschil – jullie mogen trots zijn! 🐶🦷
Boris en jij zijn een topteam! 💪

Suppdog is aanrader

Suppdog is prima bedrijf. Ik had paar keer contact gehad met hun altijd was ik prima geholpen. Mijn complimenten.
Supplementen zijn ook goed zeker moeiten waard om te proberen als je huis dier dat lust.

4 maj 2025

Hi Agnieszka! Wat leuk om te lezen – dankjewel voor je fijne woorden! 😊

Wat geweldig om te horen dat je goed geholpen bent door ons team, daar doen we het voor! En super dat de supplementen ook in de smaak vallen bij je huisdier.

We blijven ons best doen om jou én je dierenvriend zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor je vertrouwen in Suppdog! 🐶❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op tijd geleverd goed verpakt en onze…

Op tijd geleverd goed verpakt en onze kenjie wacht op de koekjes hij vind ze heerlijk

7 maj 2025

Svar från Suppdog

Hi Marian! Wat leuk om te horen dat Kenjie zo uitkijkt naar zijn koekjes! 😊 Fijn dat alles netjes en op tijd is aangekomen—dankjewel voor je mooie review! 🐶💚

Probiotics tabletten.

Krijg iedere maand trouw mijn probiotics tabletten voor Rheo. Geven duidelijk aan wanneer ze komen. Suuuuper.

8 maj 2025

Svar från Suppdog

Hi Klant! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel verloopt en dat Rheo er elke maand op kan rekenen! Bedankt voor je vertrouwen en je lieve woorden 🐾💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jullie hielden alles in de gaten

Jullie hielden alles in de gaten, heel netjes.

7 maj 2025

Hi Jose,

Dank je wel voor je mooie woorden! 💚 Wat fijn om te horen dat je het gevoel had dat we alles goed in de gaten hielden – daar doen we het voor. We waarderen je vertrouwen enorm, en staan altijd voor je klaar als je nog vragen of wensen hebt. Tot snel weer bij Suppdog! 🐶🐱

Topper

Ik heb niks op aan te merken. Bestelling komt keurig op tijd.

2 maj 2025

Hi S. Schuijt,

Wat een fijne review om te ontvangen – dankjewel! 💛
Super om te horen dat alles op tijd is aangekomen en je tevreden bent. We vinden het geweldig om te weten dat het proces soepel voor je verloopt.

Als we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, staan we altijd voor je klaar. 🐾

Dental formula+

Het klinkt allemaal goed, vandaar dat ik het product probeer!
Helaas nog te kort om een goede beoordeling te geven!!

28 april 2025

Hi B. van Bennekum,

Dankjewel voor je open en eerlijke feedback! 🙏
Helemaal begrijpelijk dat het nog te vroeg is om een volledig oordeel te geven. Supplementen hebben soms wat tijd nodig om effect te laten zien, dus we zijn benieuwd hoe je ervaring zich ontwikkelt.

Mocht je vragen of twijfels hebben onderweg, dan denken we natuurlijk graag met je mee!

Goed product.

Goed product.

6 maj 2025

Hi Inge-Lore,

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! Eenvoudig en krachtig - daar worden we blij van. 😊
Fijn om te horen dat het product u bevalt. We hopen dat je harige vriend er net zo blij mee is als wij met jouw review.

We staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg røg i fælden

Jeg røg i fælden ! køb ikke noget fra suppdog, de prøver at lokke dig i en abonnement fælde og trækker fra din konto hver eneste uge, (og det gør de allerede inden du modtager den oprindelige ordre som du i god tro har lagt hos dem) og det fortsætter indtil du selv finder ud af, at du bliver svindlet ! Jeg har anmeldt Suppdog til de rette myndighedder.

10 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Hi Morten,

Jeg forstår, at det kan være forvirrende, og jeg er virkelig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse. Når du vælger et medlemskab, fornyes ordrer automatisk baseret på den hyppighed, du valgte, da du først bestilte.

For fremtidige ordrer kan du vælge et engangskøb uden nogen forpligtelse. Du skal blot vælge »Engangsordre« under bestillingsprocessen, så vil du ikke længere være tilmeldt et abonnement.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi håber, at du kan se fordelene ved et medlemskab, som blandt andet tilbyder:

1. Bekvemmelighed: Indstil automatisk hyppigheden af dine bestillinger, så du aldrig behøver at bekymre dig om at genbestille og altid har forsyninger til din hund.
2. Besparelser: Du sparer 25 % på hver ordre med medlemskabet.
3. Fleksibilitet: Dit medlemskab kan ændres eller opsiges når som helst.

Vi håber, at du stadig vil overveje os i fremtiden, og vi er her for at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for assistance. Tak for at være en del af Suppdog-familien!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

makkelijk hoef nergens meer na te denken

makkelijk hoef nergens meer na te kijken het komt vanzelf naar je toe,
Soms vindt mijn hond het niet lekken maar moet het toch slikken

Svar från Suppdog

Hi Kroger! Wat fijn om te horen dat je het gemak waardeert — dat is precies waar we het voor doen! 😊
En we snappen dat het soms even wennen is voor je hondje. Tip: je kunt het supplement eventueel mengen met een lekker hapje of klein beetje voer. Zo gaat het vaak een stuk makkelijker!

Laat het ons weten als je nog andere tips wilt, we denken graag met je mee! 🐾

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Had mijn herinnering gemist dat de…

Had mijn herinnering gemist dat de probitiotica opnieuw in bestelling gezet was en toch hebben jullie mij gecontcteerd dat vond ik super,dank jullie wel

Svar från Suppdog

Hi daar! Wat fijn om te horen dat je onze herinnering en opvolging zo waardeert – daar doen we het voor! 😊 We willen er altijd voor zorgen dat je nooit zonder komt te zitten, dus fijn dat het zo goed uitkwam.

Dank je wel voor je lieve woorden en je vertrouwen in ons!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze viervoeter doet het super op de…

Onze viervoeter doet het super op de supplementen van Suppdog. Ook de service is top, laatst een beschadiging aan de bestelling, waar PostNL het laat afweten neemt Suppdog het op voor hun viervoeters. De andere dag gelijk een vervangend pakket mogen ontvangen. Meer dan uitstekend 👌🏻. Ik e raden iedereen de producten en service van Suppdog aan.

9 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Suppdog

Hi Frank! Wat geweldig om te horen dat jullie viervoeter het zo goed doet op onze supplementen – daar doen we het voor! 🐾

En ontzettend bedankt voor je lieve woorden over onze service. We vinden het belangrijk om altijd klaar te staan, zeker als er iets misgaat bij de bezorging. Fijn dat we het zo snel voor jullie hebben kunnen oplossen.

Dank je wel voor je vertrouwen én voor je mooie aanbeveling – dat betekent heel veel voor ons. 🙏🏻

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goeie levering van de spullen

Hele goeie levering van de spullen. Echt een aanrader. Je word ook altijd goed geholpen en je krijgt goed advies

Svar från Suppdog

Hi Mieke! Wat superlief dat je dit deelt – en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering én onze service. We doen het met liefde, en het is geweldig om te weten dat het gewaardeerd wordt.

Dank je wel voor je vertrouwen en aanrader! 🐶♥️

Thoca

Thoca is een Mechelse herdershond, acht jaar oud en sinds de toediening van supppdog producten (2j geleden), dental en probiotica, zien we een hond die blinkt in haar vel en beschikt over een mooi, welruikend en sterk gebit. Wij zijn fan.

27 april 2025

Hi Rudy! Wat geweldig om te horen over Thoca! 🐕✨
Een blije, stralende Mechelse herder van acht jaar – daar doen we het voor. Super dat jullie al twee jaar trouw zijn aan onze producten en dat het zo’n verschil maakt in haar gezondheid én geur 😉💪

Dank voor het vertrouwen en jullie mooie woorden. Geef Thoca maar een dikke knuffel van ons! 🐾💛

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestelling gedaan afgelopen zaterdag…

Bestelling gedaan afgelopen zaterdag (03/05), maar ik heb de bestelling nog altijd niet binnen.

3 maj 2025

Svar från Suppdog

Hi Kevin! Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen – ik begrijp helemaal dat je graag duidelijkheid wilt hierover.

Onze excuses voor de vertraging! We hebben van onze verzendpartner vernomen dat er op dit moment wat vertragingen zijn in de bezorging. Zou je nog even deze week willen afwachten? In de meeste gevallen wordt het alsnog netjes bezorgd.

Mocht het aan het eind van de week nog steeds niet binnen zijn, laat het me dan weten, dan kijken we er samen verder naar. 🐾

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.