1. Hälsa- och skönhetsbutik

Undrar du vilken är den bästa fillern? Svaret är att alla fillers som säljs i Sverige, måste uppfylla EU standard och SingFiller tillhör de marknadens bästa fillern?!!! SingFillers är en komplett serie fillers som uppfyller alla de högkvalitativa europeiska standarderna CE 1023 och godkänd från Läkemedelsverket, innehåller den icke-animaliska hyaluronsyra som enkelt och naturligt tas upp i huden som ger naturligt volym, fastare konturer, snyggare läppar, reducerar rynkor, skulptering, volym, läppvolym, kindben, lyfter, återfuktar och är användbar på hela kroppen. Du får det där extra glowet, en strålande hy, en ungdomligare look och ett naturligt resultat som varar länge. Kort sagt kan man beskriva en fillerbehandling som en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra som bygger upp förlorad volym (pga åldrande) och föryngrar huden. SingFiller finns i flera olika hyaluronsyra partikelstorlekar och viskositet för att olika delar av ansiktet/kroppen behöver olika typer av volym för bästa resultat. Välkomna! www.superslim.se

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

+++++

Allt bra, snabb leverans. Rekommenderar ❤️

16 februari 2025

Svar från SuperSlim & SingFiller

Oh, tusen tack för ditt femstjärniga omdöme! Jag blev så glad att du tog dig tid. Ha en superfin kväll, och tack ännu en gång! ❤️

Handlar alltid här 🫶 alltid nöjd med…

Handlar alltid här 🫶 alltid nöjd med både produkter och pris. Har startat 2018 och handlar härifrån fortsatt ❤️

31 januari 2024

Svar från SuperSlim & SingFiller

Tusen tack finaste Sanna. Så glad att du är nöjd och tog dig tid att skriva. Nu sätter du press på mig att bli ännu bättre. ❤️Tack ännu en gång och ha en superfin dag.❤️ Vänligen/Sonja

Förlåt och tack Sonja.

Sonja är mycket godhjärtad samt professionell.
Fick ett jättefint paket på posten idag.
Är oerhört nöjd.

Rekommenderar alla att handla hos henne.

Mvh: Anni.

29 november 2023

Svar från SuperSlim & SingFiller

Tack finaste Anni. Så glad att vi fick prata och självklart gör jag det bästa det går. Bland 100-tusentals kunder ibland kan det bli missförstånd men jag har inte varit skyldig någon i mitt liv en krona. Hoppas du blir nöjd och du får gärna ringa om du behöver komma igång. Ha det bäst och tack för den 5- stjärniga omdöme. Det är jag som ska tacka <3

Oseriöst företag!

Beställt fillers från hemsidan flertal gånger under mer än 1,5 år, första gången det blev ett fel så löste sig problemet men denna gången jag gjorde en beställning på fillers så fick jag hem Olaplex schampoo och var tvungen att avboka min kund i sista sekund och gå minus. Försökt kontakta företaget för att få en förklaring eller hitta en lösning på problemet men får inget svar på varken sms, instagram eller Email. Ser dock att Sonja är väldigt duktig på att uppdatera sina konton med inlägg varje dag vilket klart och tydligt visar att hon sett både samtal och meddelanden jag skickat. Visar klart och tydligt att man är skyldig eller inte har tillräckligt med kompetens eller empati som en företagare att rätta till sina misstag. Kommer tyvärr att få gå vidare med detta då jag förlorar kunder pga detta och meddela andra i branschen att beställa varsomhelst förutom på super center. Hade man kunnat lägga minus stjärnor hade jag.

22 september 2023

Svar från SuperSlim & SingFiller

Förlåt vet inte vad är det? Olaplex schampoo? Hur kunde du få det från oss när jag har aldrig sätt det och vi har aldrig haft det? Inte dina meddelande heller. Det ser ut som att du har blandat olika företag då vi aldrig haft denna produkt samt i år beställde du bara en gång 1ml Deep vilket kan inte vara många kunder. Vet inte vad ska jag säga på denna omdöme för det första ser ut som att du har växlat olika företag då vi absolut inte har som sagt Olaplex schampoo och aldrig haft samt 1 ml i år har du köpt från oss vilket kan inte bli för många kunder. Skulle uppskattat som alla företagare om du har skrivit det till mig men ändå vet inte vad skulle jag svara då det var helt fel företag. Och på tal att första gången låste sig så var det också med något annat företag. Sorry, det ser ut definitivt som att du kontaktar fel företag. Tack och ha en fin kväll
----------------------------------
Nu kollade jag i efterhand att denna 1 ml SingFiller Deep köpt den 17 september kl. 20:02 skickades nästa dag dvs den 18 september, då PostNord skickar inte efter kl.16:00, betalt 449 kr: PostNord spårning kolli id AJ149106676SE från Sonja Grbovic (Supreme Center)
Levererat
Ditt paket levererades onsdag, september 20:e vid 14:54.
Dvs det tog två dagar. Vad säger man mer? Det finns folk för allt och eftersom det var väldigt orättvis beteende, polis anmälde jag dig för både utpressning och förtal, kollade vi brottsregister på både ditt förra namn Florina Bunyaku och Florina Christansson och domen om penningtvättbrott vilket säger ditt syfte med omdöme.
Tråkigt att skriva sådant på nätet men man har inget alternativ då detta var varken sant eller väl menat. Syftet var att pressa ut pengar eller gratis produkter som vi inte accepterar.
Tack

Kanonbra hemsida!

Jag beställer härifrån ofta, och är alltid supernöjd!
Oerhört trevligt bemötande när posten slarvat med mitt paket, och fick både nya varor samt kompensation. Leverans dagen efter jag beställt och bra kvalite på produkterna varje gång!

26 juli 2023

Svar från SuperSlim & SingFiller

Tusen tack för den finaste omdömen. Såklart gör vi vårt bästa alltid. Ha det superbra själv.

Super bra

Super bra!

Jag har köpt många gånger under flera år olika fillers
(Är Leg. Sjuksköterska)

Alltid supersnabb leverans
Uppskattar att man numera kan få hemskickat och slipper åka till utlämningsställe
Bor på landet så det är en bra bit

Varit mycket nöjd med varorna samt priserna

1 juni 2023

Tusen tack för det finaste omdömen. Såklart gör vi vårt bästa. <3

Otroligt otrevliga,efter jag meddelat…

Otroligt otrevliga,efter jag meddelat att paketet jag beställt inte levererats,trots deras påstående. Blivit omnämnd som bedragare,för att jag påtalade att mitt paket aldrig anlände. Rekommenderar ingen handla här

3 december 2020

Svar från SuperSlim & SingFiller

Hej Madeleine, Din betalning kom den 23/11 kl.18: 23, det vill säga tidigare utskrift var inte relevant då det var inte betalt och det är en swisch betalning. Du har gjort en beställning och det finns bevis scannat från PostNord att vi har lämnat en försändelse i ditt namn på posten och enligt PostNord har de levererat. Vi skickade din beställning den 24/11 och enligt PostNord har de levererat till dig den 25/11 kl.12:22 kolli id UI046903364SE som man kan se att det är du mottagare och att det är vi avsändare. Vi hade förslag om du inte mottagit, som du säger, att vi skulle skicka om dubbla produkter när Posten returnerar den försändelse. Posten returnerar försändelse om två veckor om de av någon anledning kan inte leverera. De returnerar till företaget det som inte är levererat och det gäller hela Sverige. Det är vi överens, så långt. När vi ringde posten de säger att vår kund är bedragare och att de har levererat. Min fråga är: varför godtog inte du dubbla leveranser som vi lovade dig, som är fortfarande aktuellt då det har inte gått två veckor, eftersom i så fal posten returnerar efter två veckor om något är kvar, och i så fal vi skulle få tillbaka och skicka dubbelt? Varför tog du inte detta erbjudande? Hur viste du i så fal att posten ska inte returnera? Vi frågade om du bor själv eller tillsammans med någon som kunde ta istället för dig men vi fick inte heller svar. Väntar på ditt svar. Tack

Rekomenderar!

Rekomenderar! Snabb leverans och bra saker!

OBS: Jag, anser inte att detta är för vem som helst, man bör i alla fall veta hur de används å förstå hur olika tekniker ger olika effekt för att inte bli missnöjda.
DETTA ÄR EN LEGIT SIDA som säljer fillers men ge dem inte dåligt omdöme för att ni inte vet hur ni ska hantera sakerna korrekt.
Jag är supernöjd och ger superslim 10/10!

Jag beställde Prinsess Volume 1ml och la i i två omgångar☺️ (sparade 0,5ml)

Min vän beställde också och är supernöjd!+++

11 april 2020

Svar från SuperSlim & SingFiller

Tusen tack, fantastiska glada tjejen. Det glädjer oss att du är supernöjd och det är vi också <3

SÄMSTA BEMÖTEENDET NÅGONSIN

Sämsta stället man kan köpa grejer ifrån ! Ringde för att få mer information om varorna som de säljer men det jag får i svar : köp inte från oss. Vi vill inte ha kunder som ifrågasätter oss. Och så klickar hon mig. När jag ringer upp Sonia igen som hon hette..så undviker hon mitt samtal!

Oavsett vad så har kunden alltid rätt att ifrågasätta. Annars lägg informeration om produkterna.

Väldigt omogen Sonia, super slim!

5 januari 2017