supersaelger.dk Omdömen

Företagsinformation

1. Klädbutik

Skrivet av företaget

Streetwear, Jakker & Trøjer i København – Secondhand, Vintage & Premium Brands Hos Supersælger.dk finder du et af Danmarks mest varierede og kuraterede udvalg af streetwear, designerjakker, trøjer og hverdags essentials. Vi henvender os til alle – samlere, studerende, fashion-entusiaster, sneakerheads, first-time buyers, outdoor-elskere og alle, der vil have kvalitet og gode priser. Vi specialiserer os i secondhand mærketøj, vintage styles og nøje udvalgte nye varer, altid med fokus på kvalitet, autenticitet og detaljerede beskrivelser. Brands & Sortimentsbredde Vi fører et bredt udvalg af eftertragtede mærker som: Stone Island • C.P. Company • Prada • Moncler • Supreme • Palace • Stüssy • Nike ACG • Arc’teryx • Carhartt WIP • The North Face • Patagonia • Salomon • Oakley • AMI Paris • Acne Studios • Helmut Lang • Our Legacy • Ralph Lauren • GANT • Hugo Boss • Y-3 • Adidas Spezial • Burberry • Gucci • Louis Vuitton – og mange flere. Sortimentet opdateres hver eneste dag, så der altid er nye unikke styles at opdage. Hvorfor handle hos os? – Autenticitetsgaranti: Alle varer kontrolleres og verificeres omhyggeligt. – Bæredygtigt valg: Secondhand og vintage giver høj kvalitet med lavere klimaaftryk. – Fair priser: Premium brands til budgetvenlige priser. – Gratis fragt på ALT: Gratis fragt på alle ordrer – uanset beløb. – Hurtig levering i hele Danmark: Dag-til-dag levering uanset postnummer. – Åbent hver dag: Vi har åbent alle ugens dage – også weekender og søndage. – Samarbejde med rappere & influencers: Vi arbejder tæt sammen med danske rappere og influencere, så mange allerede kender os og handler hos os. – Byttehandel & køb af tøj: Du kan bytte dine varer, sælge direkte til os eller få dine ting solgt i kommission. – Nye varer hver dag: Friske drops hver dag inden for streetwear, high-end, outdoor og vintage. – Aktive på TikTok & Instagram: Vi lægger dagligt nyt content op, viser alle nye varer og deler behind-the-scenes. – Nemt at kommunikere: Du kan altid skrive til os via sociale medier – vi svarer hurtigt og hjælper gerne med spørgsmål, mål, styling eller anbefalinger. – Rigtig godt dagligt content: Vi producerer dagligt kreativt og inspirerende content, så du altid kan følge med i nye drops og trends. For alle, der elsker kvalitet, stil og gode priser Supersælger.dk gør det nemt at finde ikoniske mærker, unikke styles og troværdigt secondhand – for hele Danmark. Vi er dybt forankret i streetwear-kulturen og leverer autenticitet, service og kvalitet i topklasse.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

125 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Visa omdömen på alla språk. (125 omdömen)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.