⁹Ville have givet dem 0 stjerner, men det kan man ikke.... Jeg har nu ventet knap 2 mdr, og har ikke modtaget nogen vare. Jeg har bedt om at få mine penge retur, fra dag 2, og stadig ikke fået de... Se mer
Det här tycker kunderna
Købte 3 par for 350kr. Efter 15 dage ankom pakken så fra Yangjiang, Kina. Produktet er måske fint nok, men når man reklamere sig selv som en dansk side med et dansk produkt, så duer dropshippin... Se mer
Ville have givet dem 0 stjerner
⁹Ville have givet dem 0 stjerner, men det kan man ikke....
Jeg har nu ventet knap 2 mdr, og har ikke modtaget nogen vare. Jeg har bedt om at få mine penge retur, fra dag 2, og stadig ikke fået dem retur.
Nu er varen gået tabt, derfor har jeg igen bedt om at få pengene retur, i stedet for at de sender nye varer, som jeg ikke er interesseret i (da jeg har købt nogle andre, da jeg ikke gad at vente omkring 1 måned, på at få mine varer). Jeg har skrevet til dem at hvis jeg ikke gør det, så går jeg til politiet og ombudsmanden. Så håber det lykkes nu 🤞🤞🤞
Jeg kan ikke anbefale at handle med dette firma.
Blot til info: Varene lommer fra Kina...
Hold jer langt væk
De sælger billige ørepropper, der koster under 10 kr på AliExpress til 249 kr. Det er skammeligt! Vildledning af forbrugeren med falsk markedsføring, da man tror, man køber et kvalitetsprodukt.
FALSK VIRKSOMHED!!
FALSK VIRKSOMHED!!
De sender fra AliXpress! Ørepropperne er ubrugelige.
Jeg er blevet snydt! Tænkte mig ikke om og undersøgte ikke hjemmesiden på TrustPilot inden, hvilket jeg ellers plejer at gøre.
Fake hjemmeside
Har bestilt den 19 nov. Har ikke modtaget noget endnu! Og så får jeg kiggede her ind og tænker det er en fake hjemmeside. Vil ikke anbefale at købe noget fra denne side.
Super flot service 👍😀
Blev desværre snydt:( Forsendelse…
Blev desværre snydt:( Forsendelse Alibaba. Og ørepropperne virker ikke efter hensigten.
Købte ørepropper på en dansk side og…
Købte ørepropper på en dansk side og betalte med mobile Pay. Det troede jeg var indikator nok for, at det er en dansk side. Men nej. Efter 10 dage modtager jeg ørepropper fra Aliexpress.
Havde jeg ønsket ørepropper fra Kina, så havde jeg købt dem direkte hos Temu til en brøkdel af prisen. Tvivler på de på nogen måde holder støj ude.
Leveringstiden
Jeg har foreslået firmaet at ta' en snak med Postnord omkring deres leveringstider. Indrømmet jeg var ved at opgive håbet om at modtage min pakke. Men efter 29 dage er den ankommet. Ved henvendelser til firmaet har jeg - efter nogle dage - hver gang fået svar.
Har købt ørepropper 20 aug
Har købt ørepropper 20 aug. Nu har vi 5 sep og og har ikke modtaget varen. Har fået mail om at den er på vej selvom jeg ikke kan spore pakken. Men kommer ind på en svensk postnord. Som ikke kan vise hvor min pakke er det viser som om det er falsk hjemmeside der afsender ens pakke. Er der nogen der ved om de har et numme? Man kan kun mail til dem. Eller hvordan man kan få sine penge tilbage mega skuffet
Endnu ikke modtaget min pakke.
Endnu ikke modtaget min pakke.
IKKE KØB FRA DENNE HJEMMESIDE!!!
Kommer fra kina og virker ikke
Kommer fra kina og virker ikke. Blokerer ingen lyd overhovet.
ADVARSEL
ADVARSEL - varer kommer fra Kina, og pris svarer ikke på nogen måde til produktet😡
Absolut skuffet
Absolut skuffet, harventet en månede på min bestilling, som selvfølgelig er betalt , og har intet hørt eller fået kan ikke anbefale denne side til nogen
Jeg har ikke modtaget min bestilling og…
Jeg har ikke modtaget min bestilling og det var en del penge jeg fik betalt dem. Så træls ikke at få den vare man betaler for. Køb ikke hos dem :(
Svindel firma
Køb ALDRIG derfra igen! Svensk firma og nu har jeg ventet 3 uger på min vare. Deres forklaring er at de får dem fra Kina, ja Temu!!!!!!! Det produkt skal min datter ikke have i ørene. Kundeservice er så flabede fyldt med !!!!! I deres svar og tager intet ansvar for manglende forsendelse. Jeg kan jo sende det retur og betaler for forsendelsen HVIS jeg får min pakke
Køb aldrig fra de svindlere !
Leveringstiden var som de havde…
Leveringstiden var som de havde skrevet. Desværre kunne jeg ikke passe nogen af ørepropperne, da jeg har virkelig små øregange. Men da jeg kontaktede kundeservice fik jeg hurtigt svar og de hjalp med at finde en løsning.
Bestilte d 13 maj har stadig ikke…
Bestilte d 13 maj har stadig ikke modtaget varen.
Kina produkt dropshipping
Købte 3 par for 350kr.
Efter 15 dage ankom pakken så fra Yangjiang, Kina.
Produktet er måske fint nok, men når man reklamere sig selv som en dansk side med et dansk produkt, så duer dropshipping fra Kina bare ikke! Endnu værre er at man kan finde lignende produkter på kinesiske hjemmesider til en brøkdel af prisen.
Kan på det kraftigste ikke anbefale denne hjemmeside/producent!
Har ingen effekt
Har ingen effekt, lukker lige meget lyd ind, baggrundsstøjen er stort set uforandret.
Frygt for svindle, men har modtaget varen
Jeg bestilte mine varer den 7. maj 25. Efter bestilling og penge trukket på kontoen, fik jeg en dårlig mavefornemmelse. Søgte firmaet her på trustpilot, og blev blot mere overbevist om at jeg var blevet snydt.
Dog havde jeg et tracking nr på pakken, de første mange dage kunne pakke ikke findes. Men den 13. maj, begyndte jeg at kunne følge pakken, og jeg begyndte at håbe.
I dag den 22. maj er pakken landet i min postkasse. Så fik min pakke efter 11 hverdage.
Nu glæder jeg mig til at afprøve produktet, om der virker som forventet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.