Zeer goed en deskundig advies gehad van Rik. Hij kon mijn wensen precies uitdrukken in het samenstellen van de perfecte keuken. Echt een aanrader!
Företaget har svarat
We zijn erg goed geholpen door Rik peters van Superkeukens. goed meegedacht zonder teveel gestimuleerd te worden om een keuze te maken. we zijn zeer tevreden over het kooptraject. We zijn benieuwd na... Se mer
Företaget har svarat
Op advies van vrienden gaan kijken. Vriendelijk verwelkomt door Estel Fijn gesprek mee gehad met goed meedenkende adviezen. Afspraak gemaakt voor vervolg gesprek. Helaas was Estel ziek maar ze... Se mer
Företaget har svarat
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Hadrianussingel 28A, 6642 AJ, Beuningen, Gelderland, Nederländerna
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer goed en deskundig advies gehad van Rik.

Svar från Superkeukens - Beuningen
Wij hebben onlangs een keuken gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden. Er werd ruim de tijd genomen om alles rustig door te nemen en mee te denken over onze wensen. Dat gaf een fijn en vertrouwd gevoel. Op basis van deze ervaring zouden wij dit zeker aanraden!

Svar från Superkeukens - Beuningen
we zijn zeer tevreden over het kooptraject. We zijn benieuwd naar de verdere aflevering en montage.

Svar från Superkeukens - Beuningen
Na een aantal keukenbedrijven uitvoerig bezocht te hebben is onze keus op Superkeukens gevallen, en waarom? Een aantal steekwoorden;
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, rustig, niet opdringerig en bovenal een goede prijs.
Rick en Estelle bedankt voor jullie hulp bij het vinden van onze nieuwe keuken!

Svar från Superkeukens - Beuningen
Onze keuken is geplaatst door Nicky van de veen in 1 woord top gozer van begin tot eind liep alles vlekkeloos hij dacht met ons mee over kleine details egt een fijne ervaring om een monteur over de vloer te hebben met zoveel proffesionaliteit als je een keuken geplaatst wilt hebben vraag naar deze monteur en je zal geen spijt krijgen perfect gewoon

Svar från Superkeukens - Beuningen
Paar keer geweest in Beuningen van begin af aan goed gevoel daar, vriendelijk personeel allemaal. Wij zijn geholpen door Tim, die rustig is en goed meedenkt en zinnig advies geeft.
Keuken daarom gekocht. Duurt nog even maar we zijn alvast heel benieuwd.

Svar från Superkeukens - Beuningen
Super fijne ervaring gehad bij Superkeukens Beuningen. De showroom is mooi, er wordt geluisterd naar je wensen en echt met je meegedacht. Er wordt goed de tijd genomen om alle opties te overwegen. Bij eerste afspraak al een mooie 3d schets gekregen, waar elders vaak moeilijk over wordt gedaan. Al met al top ervaring, snelle levertijd en fijne service. Heel erg over te spreken.

Svar från Superkeukens - Beuningen
WIJ werden heel vriendelijk begroet door Peter bij binnenkomst,na meerdere opties te hebben bekeken met de advies van peter hebben wij onze droom keuken samengesteld,
Tot in de kleinste detail is alles perfect mee genomen
En de combinatie kwaliteit en prijs is geweldig

Svar från Superkeukens - Beuningen
Afspraak met Tim de Man. Best spannend, omdat we nog aan het stoeien waren met ons idee.
Maar mede dankzij de rustige, goed luisterende, mee denkende Tim, hebben we een pracht van een keuken uit gezocht.

Svar från Superkeukens - Beuningen
Wij zijn vriendelijk, prettig geholpen door Estelle Floris. Zij nam alle ruimte en tijd voor ons en dacht goed mee. We voelden ons niet opgejaagd en konden weloverwogen ons keus maken. Bedankt Estelle!

Svar från Superkeukens - Beuningen
Veel fouten tijdens de service. Komt niet overeen met wat je er voor betaald.

Svar från Superkeukens - Beuningen
We zijn goed geholpen door Tim. Hij was behulpzaam, vriendelijk en gaf duidelijk advies waar we behoefte aan hadden. Er werd geluisterd naar onze wensen en Tim nam de tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Het was een fijne afspraak en daardoor hebben we onze droomkeuken gevonden!

Svar från Superkeukens - Beuningen
Wij zijn zeer goed geholpen door Tim.
Hij nam alle tijd voor ons.
als verder alles naar wens verloopt voor ons tot aan de plaatsing van de keuken dan kan ik niets anders zeggen dan een super zaak om een keuken te kopen.

Svar från Superkeukens - Beuningen
Zeer goed behandeld. Er word goed naar je wensen geluisterd. En er word altijd naar oplossingen gezocht. Mark jansen heeft ons geholpen en zeer deskundig advies gegeven. Hij neemt echt de tijd voor je.

Svar från Superkeukens - Beuningen
Een fijne, gemoedelijke en gezellige sfeer! Er werd creatief meegedacht door Estelle en Tim en de vindingrijkheid wordt erg gewaardeerd!

Svar från Superkeukens - Beuningen
Op advies van vrienden gaan kijken.
Vriendelijk verwelkomt door Estel
Fijn gesprek mee gehad met goed meedenkende adviezen.
Afspraak gemaakt voor vervolg gesprek.
Helaas was Estel ziek maar zeer goed en vakkundig overgenomen door Jeremy.
Goed duidelijk gezellig maar vooral vakkundige adviezen en meedenken.
Kortom keuken gekocht.
Ik zeg aanrader om heen te gaan.

Svar från Superkeukens - Beuningen
op afspraak een bezoek aan de winkel in beuningen, men neemt echt de tijd voor je. maken een mooie tekening en geven advies daar waar nodig.
ik kijk uit naar mijn nieuwe keuken

Svar från Superkeukens - Beuningen
Wij spraken een paar keer met Tim en bij vervanging met Peter, vanaf de eerste keer hadden wij bij Superkeukens direct het beste gevoel (3 zaken bezocht): goed luisteren, meedenken, niet onnodig lange gesprekken, afspraken nakomen en een goede prijs.

Svar från Superkeukens - Beuningen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.