Det här tycker kunderna
Har netop i dag, den 10-02-2025, hentet min bil fra en rengøring hos Super Bilpleje, Aalborg. Aftalen var en pakke 4 (ind- og udvendig rengøring) samt en gang motorrens. Alt er udført til min stor... Se mer
Afleverede bilen kl 10:00 rengøringen var købt gennen deal dk Bilen er en Corolla Cross fra 2023, den er støvsuget og tørt af hver måned, så ikke specielt beskidt! Men dealen beskriver at det er d... Se mer
Vi har lige været ved Superbilpleje og fået den helt store tur af bilen, både udvendigt og indvendigt. Det var en rigtig god oplevelse, bilen stod næsten ligesom da vi købte den som ny. Utrolig flot... Se mer
Super Som sagt. Kan kun Anbefale
Wow Konen og mig blev enige om at Det var på tide med Bil Forkælelse og Det må Man sige Den har fået.
Har været der før her i Aalborg.
Men kommer Bestemt tilbage 3 og Flere gange Efter.
Afleverede vores Citroen C3 i morges og til fyraften hentede Vi en Ny.
Ja den Følelse Den er Lækker.
SUPER flot arbejde
SUPER flot arbejde
Forårsklar bil 😀
Vores bil har stået ude hele vinteren og trængte til forårsrengøring. Vi fik god vejledning i.f.t. valg af klargøringspakke og hentede efterfølgende en skinnende ren og velduftende bil hos Super Bilpleje, Aalborg. Kan give de bedste anbefalinger.
Rigtig god service og dygtigt personale
Superbilpleje består af søde og dygtige folk, der altid giver en god service. Jeg kommer helt klart igen😊
fantastisk oplevelse
Jeg havde en super god oplevelse hos Super Bilpleje – de lever virkelig op til deres navn! Servicen var i top fra start til slut, og det var tydeligt, at de både er professionelle og brænder for det, de laver.
Min bil kom tilbage og så ud som ny – den strålede simpelthen! Det er sjældent, man ser så flot og grundigt arbejde. Man kan virkelig mærke, at de går op i detaljen.
Jeg er ovenud tilfreds og vil helt klart anbefale dem til andre – og jeg kommer helt sikkert igen!
Tusind tak - virkelig godt arbejde
Fantastik god service og bilen stråler…
Fantastik god service og bilen stråler som ny 🛻
Super flot arbejde
Super flot arbejde, troede jeg havde fået en ny bil. Så pæn blev den efter en omgang polering og rengøring, ser frem til mit næste besøg ❤️❤️
Super rengøring - helt som aftalt.
Aftalen var en pakke 4 (ind- og udvendig rengøring) samt en gang motorrens.
Alt er udført til min store tilfredshed - både dørfalser, måtter, instrumentbræt, kopholdere, ventilationsriste, bagagerum m.v. var fuldstændig rengjort. Den var vasket, fælge rengjort, ruder og spejle pudsede.
Selv om bilen er 12 år gammel lignede den faktisk en helt ny bil, og den var fuldstændig klargjort, som man ser det hos en seriøs brugtbilhandler.
Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Super Bilpleje, Aalborg. :-)
Flot rengjort og alt var som aftalt
Effektiv, prisvenlig og perfekt resultat!
Effektiv, professionel og hurtig service!
Fremragende resultat, og fordelagtig pris.
Jeg vil til enhver tid anbefale at få klargjort din bil her!
Øv spild af tid
Afleverede bilen kl 10:00 rengøringen var købt gennen deal dk
Men dealen beskriver at det er dørfalser med mere.
De brugte 4,25 time men glemte at støvsuge under sæderne, samt at der var nogle beskyttelses sæder lagt på forsæder som ikke var løftet op.
Ankommet på en fejl dag, hvor der ikke var tid til vores b
Super god service
Super god service. Afleverede en meget beskidt bil, som var så pæn som ny ved afhentning.
Kommer helt sikkert igen.
SUPER flot arbejde👍Min bil trængte til…
SUPER flot arbejde👍Min bil trængte til en kærlig hånd, både indvendig og udvendig og det må jeg sige den fik.Har sjælden set så flot et resultat. Super arbejde og service, jeg kommer helt sikkert igen😃
Wow 👍 flot arbejde
Wow 👍 flot arbejde. Min bil trængte virkelig til en kærlig hånd udvendig som indvendig. Jeg er meget tilfreds og kommer gerne igen. Fin service 😊
Fik poleret min bil og lavet indvendig…
Fik poleret min bil og lavet indvendig rengøring - alt stod snorlige ved afhentning. Fuldt ud tilfreds og som en ny bil igen selvom bilen er fra 2015 :-)
Super-pakken, står som ny
Det var nemt at få en tid og aftale hvilken løsning der var bedst for mig, da firmaet har lavet pakkeløsninger. Jeg oplevede endvidere at de var til at forhandle med, når man skulle lave lavet yderligere udover det der indgik i pakken.
Min bil var gennem super-pakken og den står nu som ny, både ind- og udvendigt. De store skjolder på bagsæderne er væk og bilen dufter dejligt. Udvendigt skinner den og pånær stenslag, står den helt perfekt.
Det eneste minus er, at der var lidt støv i armaturet, men det var minimalt og først noget jeg så, da jeg gik helt i dybden. Alt i alt en god oplevelse med god service, kvalitetsarbejde og fin pris.
Super Rar Modtagelse.
Super Rar Modtagelse.. Havde købt et deal… Og Må sige det levede stort set op til forventningerne.. Flot Arbejde.. Tak 👌🏻
ELENDIG service!!
ELENDIG service!!! Jeg ringede til firmaet for at høre om jeg kunne få min bil poleret og han ville gerne se den for at give en pris. Jeg kørte derud for at han kunne se den og vi aftalte at den skulle have den helt store tur hvilket ville tage 2,5 dag. Vi aftalte at jeg skulle aflevere bilen klokken 8 om morgenen 2/8, men da jeg kom var porten lukket, så jeg stillede bilen lige udenfor porten og hentede en lånebil som jeg kunne bruge mens jeg ikke havde min egen bil. Jeg kom tilbage til værkstedet klokke 08.15 og afleverede min nøgle til bilen til hans medarbejder da der ikke var andre tilstede og fortalte ham at bilen var parkeret ved lågen udenfor. Jeg tog så afsted og d.4 klokken 10 var der aftalt afhentning af bilen. Jeg afleverede min lejede bil og tog med toget for at afhente min, som han lovede, skulle stå som en ny, bil. Da jeg ankommer kan jeg se at min bil står samme sted fyldt med fugleklatter og ikke er påbegyndt polering eller noget. Jeg bliver selvfølgelig sur og går ind og spørger hvad der foregår, hvor jeg bemærker at der allerede er fyldt op på værkstedet og han begynder med at lyve om at han ikke kunne huske noget selvom vi går direkte til hans kalender hvor min aftale står tydeligt beskrevet, derefter er det pludselig min skyld at jeg har parkeret 20meter udenfor lågen og til sidst er det hans medarbejders skyld... Jeg spørger ham også hvorfor at når han har nummer og en klar aftale med mig han ikke ringede hvis han ikke kunne finde den bil han havde en nøgle til... Jeg forlod stedet i vrede og har aldrig oplevet lignende uprofessionelt drift af en virksomhed nogensinde. Jeg vil på det stærkeste fraråde nogen til at bruge det firma til noget som helst og tvivler også på om de passer særligt godt på en ejendele når de er i deres varetægt. Kim Hansen
Bilen dufter fantastisk og den var pæn
Bilen dufter fantastisk og den var pæn, ren og fuldstændig rengjort. Fik en pakke 3 og alt levede op til forventningerne.
Lever ikke op til det lovede!!
Købte en deal på en total klargøring af bilen. Værdi skulle efter det oplyste være 4600 kr. Pris for deal var 1500 kr. Bilen var fint vasket udvendigt med undtagelse af skørterne, der slet ikke var rengjort. Bilen havde IKKE fået en shinebehandling som oplyst i deal. Fint rengjort indvendigt, men måtte selv tørre efter for at fjerne plejemiddel, der var brugt rigeligt af. Det løb ned af dørene.
Motorrum var afvasket, med var ikke skyllet ordentligt efter, hvorfor der var grå/hvide tæringer på motorskjold.
Dealen var bestemt ikke mere værd end det betalte beløb.
Tilmed var indehaver sur og utilfreds med, at jeg henvendte mig dagen efter for at klage over klargøringen.
Jeg kan ikke anbefale stedet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.