Mooi skateboard voor mijn zoon gekocht
Mooi skateboard voor mijn zoon gekocht. Snelle levering, goede kwaliteit. Hij is er dan ook erg blij mee.
Mijn zoon is super blij met zijn stuntstep, door dat we de Ultra pro hebben genomen is hij groter dan andere stuntsteps.
Het bedrijf heeft overduidelijk zijn zaakjes niet op orde. Wij hadden 9 Maart een paar skeelers besteld waar een levertijd van 1-2 dagen bij staat. Vrijwel direct na de levering ontvingen wij iets waarvan we dachten dat het een ontvangstbevestiging was. Dit bleek echter alleen een vooraanmelding te zijn. Een week later was het product nog steeds niet verzonden. Ik ben toen opzoek gegaan naar contactgegevens maar tevergeefs. De chatbot kwam alleen terug met een emailadres wat ik toen geprobeerd heb, maar toen ik na een paar dagen nog niks had vernomen ben ik eens wat dieper gaan kijken en kwam ik bij een adres uit wat geregistreerd staat bij 2-wheels-shop.nl en die website had wel een telefoonnummer. Daar kreeg ik de eigenaar aan de lijn die zich gelijk begon te verontschuldigen, en aangaf dat hij in het verleden de klantenservice had gedaan voor suoto.nl maar daar mee gestopt was omdat suoto de zaken niet op orde had en dat hij er mee bezig was om de boel volledig naar zichzelf te trekken. Hii verzekerde mij dat ondanks dat het lang kon duren die bestelling alsnog zou aankomen. Op dat moment gingen bij mij alle alarmbellen af en heb ik vriendelijk afscheid genomen maar dacht ik dat ik belazerd werd. Ik heb nog een mailtje gestuurd dat ik de bestelling wilde annuleren maar uiteraard kwam ook daar geen reactie op. Nu ruim een week later kwam totaal onverwachts alsnog een pakket van Suoto.nl binnen. Helaas te laat want wij hebben ondertussen ergens anders besteld dus deze gaat gewoon retour, maar ik ben toch de eigenaar van 2-wheels-shop.nl een excuses verschuldigd want hij sprak blijkbaar de waarheid. Zolang Suoto de zaken niet op orde heeft zou ik iedereen afraden om hier wat te bestellen. Of op voorhand even contact opnemen met 2-wheels-shop.nl om te vragen wat de huidige status van het klantenbeheer is want op dit moment voelt het iig als prijsschieten of en wanneer je je bestelling ontvangt.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.