Wij hadden geboekt bij een andere organisatie maar kregen ter plaatse op Hu Albatros in San Vincenzo, Marty en Tom van Suncamp Holidays als contactpersoon voor onze Babul Lodge. Wat een vriendelijkhe... Se mer
Företaget har svarat
Het zijn geweldig mooie royale campingplekken. Leuk terras waar je wat kunt drinken of een pizza bestellen. Jammer dat er op zo'n grote camping alleen maar toiletten, douches en toiletcassette te le... Se mer
Företaget har svarat
Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen Ontzettend vriendelijk aan de telefoon Maar dit gaat over de boeking van een vakantie Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld... Se mer
Företaget har svarat
Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op onze website.
Skrivet av företaget

Geurdeland 9, 6673 DR, Andelst, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Duidelijke site en correcte snelle afhandeling

Svar från Suncamp holidays
Supergemakkelijk om te boeken. Heldere info. Meteen bevestiging in de mail

Svar från Suncamp holidays
Zeer onhandige webpagina. Heeft ons een dag gekost omgetoverd betreffende huisje te boeken. Er waren er 5 vrij. Vervolgens klik je op volgende moeten we aangepaste datum. Weer volgende, niks vrij. Terug naar begin. Meteen datum aanpassen. Komen we verder tot betaalscherm. Weer niet boekbaar. Dag erna eindelijk wel kunnen boeken. Bij betaal opties geen mogelijkheid om alleen aanbetaling te doen. Erachteraan gebeld en laten aanpassen. Mevrouw aan telefoon klonk zeer gehaast, alsof ze geen tijd had. Uiteindelijk wel allemaal netjes geregeld.

Svar från Suncamp holidays
Communicatie is prima de rest moeten we nog ondervinden

Svar från Suncamp holidays
Meerdere malen een caravan gehuurd, altijd veel van genoten

Svar från Suncamp holidays
Snelle beantwoording van vragen - en oplossing van probleem met betaling. Duidelijke website en goed terug te vinden boekingsgegevens

Svar från Suncamp holidays
Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen
Ontzettend vriendelijk aan de telefoon
Maar dit gaat over de boeking van een vakantie
Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld moet worden
Dan kom je er pas echt echter hoeveel sterren een bedrijf krijgt
Maar tot nu toppie!

Svar från Suncamp holidays
Eenvoudig en overzichtelijk. Verder is er ook direct duidelijk welke campings beschikbaar zijn.
Eenvoudig boekingsproces.

Svar från Suncamp holidays
Nadat ik geboekt had, bleef de bevstiging uit. ik heb met Suncamp gebeld en ze hebben het in orde gemaakt. Dus wel zelf in de gaten houden via Mijnsuncamp. De bevstiging bleef uit omdat er volgens de medewerker intern iets niet doorliep.
Overzicht in Mijnsuncamp is wel duidelijk. Echter als ik een extra laken pakket wil toevoegen kan dat na boeken niet via mijnsuncamp. We hebben een extra persoon erbij en zal dus moeten bellen voor extra lakenpakket. Dit zou wel handig zijn, als dat via mijn suncamp kan.

Svar från Suncamp holidays
Mooie site, en een prettige manier om een boeking te plaatsen en alles af te werken.

Svar från Suncamp holidays
Heel makkelijker reserveren en online betalen. Klantenservice zeer behulpzaam!

Svar från Suncamp holidays
Wij zijn super goed geholpen.
Zeer prettig telefoon gesprekken.
En heel erg vriendelijk personeel.

Svar från Suncamp holidays
Zeer duidelijk en zeer betrouwbaar en een hele goede service

Svar från Suncamp holidays
Ik was verkeert ze hebben me geholpen ze hebben het aan ge past

Svar från Suncamp holidays
We wisten naar welke camping wij op vakantie wilden. Het zoeken op de site ging super makkelijk en snel. De accommodaties die worden aangeboden zien er geweldig uit. We zijn al eerder met Suncamp op vakantie geweest en ik verwacht dat wij komende mei vakantie weer een top vakantie tegemoet gaan.

Svar från Suncamp holidays
Het was eenvoudig om de juiste camping te vinden voor ons gezin. Gebruiksvriendelijk website, goede filtermogelijkheden en overzichtelijke informatie.

Svar från Suncamp holidays
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.