Het boeken ging makkelijk maar we kregen geen bevestiging van de boeking.Dit kwam door de hond waar eerst gekeken moet worden of hij in een van de huisjes mocht.was makkelijker geweest als we wisten d... Se mer
Det här tycker kunderna
Ruim huis, grote tuin (nr. 7) Schoonhovenseland. Goede bedden. Prima schoonmaak, snelle service bij een kapotte lamp. Heel rustig. Fijne wandelmogelijkheden, leuk rondje om het meer. Goede info vooraf... Se mer
Wij zouden 18 Mei as naar Park in Schaijk gaan. Maar helaas is mijn man op Koningsdag over een kleedje op de kinder rommelmarkt gevallen en zijn destijds geopereerde knie terecht gekomen. Aangezien ik... Se mer
Een midweek naar Summio Waterpark de Bloemert geweest. We hadden een heel leuk huisje met een rieten dak en een steiger achter het huisje. Tegen het park aan ligt een botenverhuur dus een dag een boot... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Summio Parcs is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van vakantieparken in het middensegment. Binnen dit segment gaan we voor het hoogst haalbare, het summum. Er is veel aandacht voor jouw vakantiebeleving. Service en gemak staan centraal. De vakantiewoningen van Summio Parcs kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Van comfortabele accommodaties voor 2 personen, tot luxueuze vakantiewoningen met eigen wellnessfaciliteiten tot groepsaccommodaties die ideaal zijn voor een familievakantie. Van parken op de Veluwe tot aan het Grevelingenmeer. Summio Parcs biedt voor elk wat wils!
Kontaktuppgifter
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 7, 6828 AH, Arnhem, Nederländerna
- 085 013 0500
- reservations@summio.nl
- summio.nl
Har besvarat 28 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was een geweldig weekend met enorm…
Het was een geweldig weekend met enorm vriendelijk personeel!
Het 12 persoons huis is ook onze kinderen en kleinkinderen heerlijk bevallen.
Groot,ruim en schoon.Ook complimenten aan paviljoen waar we heerlijk hebben gegeten.
Vlot door menu kunnen gaan
Toegankelijke website
Toegankelijke website. Makkelijk te reserveren en alle faciliteiten duidelijk beschreven.
Erg duur voor wat je ervoor krijgt.
We vonden de prijs voor het huisje en park ( Summio Parc- Port Greve) te duur voor wat we kregen. Het huisje was echt aan onderhoud toe en er waren te weinig faciliteiten zoals een zwembad. Verder prima dagen gehad met wel een leuk strandje aan het park.
Het is een heel toegankelijk park en…
Het is een heel toegankelijk park en een goed onderhouden en schoon buiten maar ook binnen alles netjes en vriendelijk personeel.
Een leuk centrum en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Parc du Brabant ligt in een mooi gebied dus in de omgeving is het ook goed vertoeven.
Wij zijn zeer te spreken over dit park en zullen zeker nog een keer gaan boeken.
Ik boek alleen nog bij Summio!
Dit is al mijn derde reservering bij Summio. Het boekingsproces is makkelijk te doorlopen. Op de website vind ik alles wat ik weten wil.
Het is me alleen niet geheel duidelijk hoe je een account aanmaakt.
Snelle website en overzichtelijk en…
Snelle website en overzichtelijk en duidelijk waar te klikken.
Heihaas Putten. Voor een rustige shortbreak
Voorheen was de Heihaas een particuliere camping. Daarna was het van Landal. De service van Sumio is ook super.
Wij komen met de familie al heel lang op dit park. We kennen de omgeving en hebben het hier altijd erg gezellig.
Alles liep voorspoedig, tevreden.
Alles liep voorspoedig. Info erg duidelijk. Werd zelfs gebeld dat de bungalow eerder schoon en beschikbaar was. Erg netjes.
Een Summio vakantie
Makkelijk, duidelijke en overzichtelijke website. Prijs, kwaliteit in goede balans. Vorig bezoek was goed bevallen.
Ze zijn heel gast vrij super mooie…
Ze zijn heel gast vrij super mooie huisjes en niet ver wij doen dit regelmatig zeker 6 keer per jaar
Grote tegenvaller van begin tot eind teleurstellende ervaring gehad in…
Zeer teleurstellende ervaring gehad in dit vakantiepark. Het begon al bij aankomst: we kregen de deur niet open en eenmaal binnen bleken de bedden niet eens opgemaakt te zijn. Daarnaast was de accommodatie ook nog eens behoorlijk vies, wat natuurlijk geen fijne start is van je verblijf.
Wat verder meteen opvalt, is dat alles erop gericht lijkt om gasten zoveel mogelijk te laten betalen. De prijzen zijn echt bizar hoog. Voor een simpel frietje betaal je al meer dan €4 en vrijwel alles kost extra geld. Het dieptepunt vond ik de trampoline midden op het plein, waarvoor kinderen moeten betalen om erop te mogen springen. Dan vraag je je toch echt af waarom je die überhaupt daar neerzet.
Ook andere activiteiten zijn buitenproportioneel duur: een potje midgetgolf kost je met twee kinderen al bijna €30. Natuurlijk begrijp ik dat je betaalt voor faciliteiten, maar hier kreeg ik sterk de indruk dat het vooral draait om gasten maximaal uit te melken.
Daarnaast liet de vriendelijkheid van het personeel ook te wensen over. Zo beschuldigde een medewerker van de fietsverhuur mijn dochter ervan dat ze een potlood had gestolen, terwijl ze het al had teruggelegd. Dat soort situaties zijn gewoon onnodig en erg vervelend.
Al met al een zeer teleurstellende ervaring en voor ons geen reden om terug te komen.
Was bekend met de site en de procedure.
Top park en goed onderhouden
Park is goed onderhouden en is veel te doen voor jong en oud!
Prachtige omgeving, het park zelf laat te wensen over
Rustig park in een mooie omgeving, maar:
Weinig faciliteiten op het park
Alleen betalen met pin en een kassa die regelmatig niet functioneert
Gedateerde aanblik
Dichtstbijzijnde supermarkt op 10 kilometer
Schoonmaak onvoldoende
Onaangekondigde sloopwerkzaamheden met werkzaamheden die starten om 7:00.uur (dit was het park wel bekend maar er is voor gekozen niet te waarschuwen tijdens of na de boeking)
Dusdanige geluidsoverlast dat overdag in het huisje zijn eigenlijk geen optie was en geen andere oplossing mogelijk.
Geen compensatie geboden
Geen mogelijkheid om fietsen veilig te stallen.
Het vriendelijke personeel kon bovenstaande minpunten jammer genoeg niet compenseren
Makkelijk te boeken.
Mooi park in Putten
Mooi park in Putten. Super animatie team.
Super vriendelijk personeel zowel bij receptie als bediening in restaurant en terras.
Alleen jammer dat het huis een hele vieze zwarte vloer had. En er lagen gebruikte handdoeken onder het topmatras, deze buiten gelegd en doorgegeven maar deze hebben gedurende het verblijf buiten gelegen zonder dat ze werden opgehaald.
Net huisje is leuke omgeving
Net huisje met moderne meubels, helaas had ons huisje geen oven en vaatwasser. Park is keurig onderhouden, en staat in een mooie omgeving met vriendelijke dorpjes. Genoeg leuks te beleven in de omgeving qua steden en natuur!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.