Företaget har svarat
Företaget har svarat
Dit is zonder twijfel de beste winkel voor bakbenodigdheden in heel Nederland! Ze bieden een enorm assortiment aan producten van topkwaliteit, van bakvormen tot ingrediënten. Wat deze winkel echt onde... Se mer
Ik verwelkom je graag in mijn zoete wereld van patisserie. Hier vind je alle essentiële en unieke producten voor jouw creaties. Mijn jaren lange ervaring in de patisserie heeft voor expertise gezorgd in hoge kwaliteit producten. Met de passie die ik heb voor het vak volg ik alle trends. Deze kennis deel ik graag met jullie. Voor zowel hobby als professionele projecten kun je hier al je producten vinden. Als je advies nodig hebt sta ik voor je klaar.
Nimrodstraat 17, 5042 WX, Tilburg, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sugar Garden heeft vandaag contact met me opgenomen. Alles is duidelijk uitgelegd. Dat ik het pakket niet kon ophalen, is volledig de schuld van PostNL. Sugar Garden heeft het pakket op tijd verzonden. Na het telefoongesprek van vandaag heb ik er vertrouwen in dat het pakket zal aankomen. Mijn excuses voor de recensie die ik heb geschreven. Ik wil benadrukken dat Sugar Garden het uitstekend heeft gedaan. Ze reageerden erg snel en het gesprek verliep prettig. Met vriendelijke groet ❤️

Svar från Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie
Ruime sortering van het product wat ik zocht. Snel geleverd, stevige verpakking en daarnaast leek het op een mooi kadootje. Nog even contact gehad met de klantenservice die snel en correct reageerden. Dit bedrijf weet waar klanten blij van worden.
Heel goede ervaring, best quality, attentie en bestelling op tijd gekregen.
Ik ben heel blij mee!
Ik had met spoed gebaksdozen nodig. Ik heb het bedrijf nog laat in de avond kunnen bereiken via Whatsapp en aangezien ik dichtbij woon, kon ik het de volgende dag nog ophalen. Het was super betaalbaar en de dozen waren enorm stevig. Ik ga hier zeker vaker bestellen !
Super contact en kwaliteit van de producten. Snelle verzending.
ik heb nog niets ontvangen en over paar dagen heb ik het niet meer nodig !

Svar från Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie
Ik bestel hier regelmatig. Leuke webshop, met producten die je nergens anders in Nederland kan bestellen, en super snelle verzending. En niet onbelangrijk, echte snelle en persoonlijke service!

Svar från Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie
Duidelijk en fijn geholpen . Kon het gewoon ophalen ideaal .

Heel tevreden 😊 netjes ingepakt en goede kwaliteit 👍 dankjewel

Svar från Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie
Super snel geholpen. Erg behulpzaam en denkt mee in mogelijkheden.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.