Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zo slecht ,oplichters geld verdienen over de rug van anderen. geen goed wordt voor deze site Maken misbruik van internet en de mensen via een overheidsorganisatie Schrijven zonder pardo... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,6

Alla omdömen

24 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oplichters

MENSEN. Trap hier niet in. Ze doen voorkomen of je woning on aanmerking komt voor bevingschade. Als schadeopnemr is deze club totaal
niet nodig. Het kost je klauwen met geld..trap hier niet in!

26 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zo slecht ,oplichters geld verdienen…

Zo slecht ,oplichters geld verdienen over de rug van anderen.
geen goed wordt voor deze site
Maken misbruik van internet en de mensen via een overheidsorganisatie
Schrijven zonder pardon 79,95 euro van je rekening
Bedreigen je met mail dat je moet betalen
Krijg wel 150 euro van de overheid maar wordt meer dan de helft gejat door subsidie loket
Voor de mensen die subsidie willen aanvragen let op
Subsidie.bv of subsidie loket
Deze zijn niet te vertrouwen
Ik heb er geen woorden voor
hufters

13 maj 2026

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters! Ze zeggen dat ze me hebben gemaild met dat ze aanvullende informatie nodig hadden maar dat is nooit gebeurd. Wel €50 in rekening brengen. Pas hier voor op mensen! Je kunt subsidies heel eenvoudig zelf aanvragen. DIT ZIJN OPLICHTERS!

13 maj 2026

wel geld innen

wel geld innen
aanvraag niet goedgekeurd
vervolgens zelf aangevraagd
bij de juiste website
en zie daar goedgekeurd
blijf weg bij deze oplichters !!!!!!

5 februari 2026

Misleiding of oplichting

bedrijf koopt zich in boven aan in de google zoek machine. Dan kom je op hun website waar je alles kunt invullen, alles lijkt tinorde totdat je wordt verleid te worden om € 80,= af te tikken Voor een aanvraag die je ook geheel kosteloos ka doen.
Misleiding of oplichting? de hoogste tijd dat dit soort "dienstverleners" een aangepakt gaan worden.

10 mars 2026

Misleiding en oplichting

Doen zich misleidend voor als overheidsinstantie!
Ze zijn het niet. Pakken kosten, en checken bovendien niet of je al eerder binnen de termijn subsidie hebt aangevraagd, waardoor je je subsidie kan verdubbelen!

Oplichters! Dit zou keihard aangepakt moeten worden!

17 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichters en telefonisch niet…

Oplichters en telefonisch niet bereikbaar! Geen officiële instantie die geld vraagt voor de aanvraag terwijl bij de overheid het gratis is. Ga hier niet mee in zee. Omdat ik binnen zeer korte termijn annuleerde een mail ontvangen dat ik kosteloos kon annuleren en dat mijn dossier verwijderd zou worden. Ben benieuwd

11 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is geen overheidsinstelling!!!!

Er wordt voor gespiegeld dat subsidie-loket van de overheid is maar het zijn identiteitsfraudeurs. U mag hier betalen voor wat gratis via de overheid aangevraagd kan worden. Tevens worden uw gegevens die u aan subsidie-loket verstrekt om subsidie aan te vragen met een dubbele agenda gebruikt. Oftewel verkocht aan de hoogste bieder. Een ster is nog teveel voor deze oplichters.

18 december 2025

Wat een slinkse club

Wat een slinkse club. Trap er niet in!!!
Amper contact mee te krijgen. Een exorbitante rekening van ca.€80,- innen voor niks. Schandalig. Trap er niet in. Uiteindelijk zal ik een bedrag van €39,- moeten betalen voor werk wat er blijkbaar is geïnvesteerd??? Èèn grote grap. Heb zelf nl. alle nodige gegevens aangeleverd. Ik houd mijn afschrijvingen goed in de gaten en zal het onmiddellijk retourneren.
U bent gewaarschuwd voor deze club.
I.te molder

23 januari 2026

Niet mee in zee gaan

Let op: dit is een site die geld vraagt voor het indienen van een subsidie aanvraag die eenvoudig zelf te doen is. Wanneer je het zelf doet via de site van de overheid is het gratis. De gegevens die je moet aanleveren zullen identiek zijn. Ze voegen niets toe!

28 januari 2026

Pas op Zeer misleidende site

Zeer misleidende site. Je denkt rechtstreeks bij de overheid subsidie aan te vragen maar komt terecht bij een louche site. Subsidie aanvragen is gratis maar bij deze site niet. Ik krijg €100 maar moet €80 betalen. Oplichters.

4 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ook wij zijn er in gestonken

Ook wij zijn er in gestonken. Ziet eruit alsof het van de overheid is.
Men gaf aan op de site en in de mail aan dat het bedrag dat we komen verwachten €1.443,- zou zijn. Kosten €89,95. Ook gaf men aan dat als de aanvraag correct ingediend is het bedrag niet veel af zou wijken. We kregen echter maar €583.
Na indiening van de aanvraag bij het loket niet gehoord dat de aanvraag niet correct was.
Dus nogal teleurstellend allemaal!
TRAP ER DUS NIET IN !!!

30 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Let op! subsidie-loket en mijn-subsidie.nl trap er niet in!

Let op. Trap er niet in! Misleidende organisatie. Komt bovenaan bij google zoekmachine. ISDE subsidie kun je zelf rechtstreeks aanvragen bij RVO. In mijn geval isolatieglas subsidie voor 4 M2 is max €100 subsidie teruggaaf. Dit bedrijf rekent hiervoor €69,95! Informatie die jezelf overigens compleet moet aanleveren, ze schuiven de info zo door. Als je binnen 2 weken je beroept op herroeping geven ze niet thuis. geven aan dat ze de subsidieaanvraag al hebben ingediend en herroeping volgens hun regels niet meer van toepassing is. annulering kost €49,95.
Telefonisch ook niet bereikbaar, 2 vestigings plaatsen Eindhoven en Amersfoort. subsidie-loket.nl mijn-subsidie.nl

24 november 2025

NIET hier ISDE subsidie aanvragen

Ik ging er vanuit dat dit de officiële route was om de ISDE aan te vragen en vond het al raar dat ik moest betalen. Pas daarna kwam ik op de officiële site van het RVO terecht. Gelijk via e-mail en de site aangegeven dat ik geen gebruik wens te maken van hun diensten en mij beroep op mijn herroepingsrecht. Ze vragen fors geld voor precies dezelfde informatie die je zelf in kan dienen bij de officiële site.

22 november 2025

info misleidend

info misleidend, er worden bij de aanvraag op het laatst kosten in rekening gebracht voor subsidie aanvraag te verwerken.

3 november 2025

Misleidende website

Misleidende website. Je vult zelf alle gegevens in die nodig zijn voor de subsidie-aanvraag en daar rekenen ze 100 euro voor, terwijl ik met dezelfde moeite de aanvraag kan indienen bij het eloket van RVO

19 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.