Subsidie Expertise Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede en prettige ervaring. Wij hadden te weinig gegevens gestuurd en Heer Duinmeijer gaf vlot advies om de gegeven aan te vullen. Ik kan U dit adres zeer aanbevelen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stan heeft ons van begin af aan uitstekend begeleid bij de aanvraag van alle mogelijke subsidie voor onze verbouwing Daarbij is ook de prijs/kwaliteit verhouding voor het geleverde werk ook aangen... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Subsidie aanvraag super snel geregeld 3 weken geleden Stan van Subsidie expertise benaderd Alle stukken opgestuurd die nodig waren voor de aanvraag Vandaag stond het geld al op me rekening.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het contact met Stan was vriendelijk en erg kundig. Hij heeft mij totaal ontzorgd en zelf het contact met de aannemer onderhouden. De aanvraag werd heel snel ingediend en uiteindelijk is ook alles goe... Se mer

Företagsinformation

1. Alternativa finansiella tjänster

Skrivet av företaget

Wij helpen VvE's, verhuurders en particulieren bij het aanvragen van subsidie voor verduurzaming. Hierbij zoeken we alle subsidiemogelijkheden uit en verzorgen het gehele aanvraagtraject.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Subsidieaanvraag VvE te Heiloo.

Stan heeft voor onze VvE te Heiloo de subsidieaanvraag op uitstekende wijze verzorgd. Dankzij zijn professionele aanpak zijn wij volledig ontzorgd gedurende het hele traject. Hij werkt uiterst secuur, communiceert helder en vriendelijk, en denkt proactief mee. Zijn kennis van zaken en betrouwbare werkwijze hebben het proces niet alleen soepel, maar ook succesvol laten verlopen. Wij bevelen Stan van harte aan bij andere VvE’s of partijen die op zoek zijn naar deskundige begeleiding bij subsidieaanvragen.

23 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Excellent job for all my claims

I used twice their service so far. Stan responds quickly, neatly and accurate information. Both of my claims were approved in less than 4 weeks. Thank you.

8 maj 2025

Svar från Subsidie Expertise

Thank you for the great review Raj!

Kind regards,

Subsidie aanvraag

Snel, zakelijk, kundig, vriendel8jk

25 februari 2025

Svar från Subsidie Expertise

Hartelijk dank voor uw mooie review en de prettige samenwerking!

Snel en goed geholpen

Had een terugbel verzoek ingediend en werd kort daarna gebeld snel alle informatie gekregen.
Via de mail was het zo snel afgehandeld geen poespas echt goed gedaan.

19 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stan heeft snel en goed geadviseerd

Stan heeft zeer nuttige informatie gegeven over wat er nodig was om de subsidie aangevraagd te krijgen. Hij communiceert heel goed en snel. Zijn hulp heeft mij veel papierwerk gescheeld.

28 januari 2025

Subsidie aanvraag.

De samenwerking met Stan van Subsidie Expertise was zeer positief. Hij heeft ons uitstekend begeleid bij het proces van de subsidieaanvragen en stond altijd klaar om snel en helder te reageren op vragen en verzoeken.
Stan communiceerde op een fijne en toegankelijke manier. Hij gaf duidelijk aan welke documenten en foto's nodig waren voor de aanvragen, wat het proces zeer overzichtelijk maakte.
De aanvragen voor dakisolatie en glassubsidie werden zeer snel goedgekeurd. Daarnaast stond het subsidiegeld vlot op onze rekening.
Als bonus heeft Stan op het laatste moment nog een subsidie voor een warmtepomp aangevraagd. Ook deze werd goedgekeurd, wat onze ervaring nog verder verbeterde.
Kortom, de samenwerking met Stan was een plezier. Hij is duidelijk, betrouwbaar en efficiënt. Wij bevelen Stan van Subsidie Expertise van harte aan voor iedereen die een soepele en succesvolle subsidieaanvraag wenst.
Peter

13 januari 2025

Subsidie aanvraag

Duidelijke communicatie en snelle service bij het aanvragen voor subsidie warmtepomp. Tussendoor krijg je bericht hoever de aanvraag is.
Zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

18 december 2024

Subsidie aanvraag super snel geregeld

Subsidie aanvraag super snel geregeld

3 weken geleden Stan van Subsidie expertise benaderd
Alle stukken opgestuurd die nodig waren voor de aanvraag
Vandaag stond het geld al op me rekening. Stan heeft me heel goed geholpen. Top bedrijf
Ik zal het zeker aanraden.
Bedankt.

14 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke en heldere communicatie.met…

Duidelijke en heldere communicatie met feedback tijdens de aanvraagprocedure. Beveel het bedrijf zeker aan!

13 november 2024

Svar från Subsidie Expertise

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Subsidie expertise top bedrijf.

Subsidie expertise is een geweldige manier om stressvrij je subsidie te regelen. De communicatie verloopt vlekkeloos en snel.
Stan van subsidie expertise is duidelijk in zijn communicatie en wat er nodig is qua bewijsvoering.
Ik raad subsidie expertise dan ook zeker weten aan, het neemt je zoveel werk uit handen voor een kleine prijs.

18 oktober 2024

Super

Zeer duidelijk en prettige communicatie. Alle afhandelingen gebeurden snel en tot volle tevredenheid. Ik kan niet anders dan zeggen dan dat ik erg blij ben met Stan!

17 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stan vraagt goed en snel subsidie aan

Stan is geduldig, toen ik eenmaal alle stukken heel eenvoudig via de mail heb verstuurd, had Stan heel snel de subsidie aangevraagd. Stan werkt snel en gestructureerd en is erg vriendelijk.

Zonder Stan hadden we de subsidie niet aangevraagd en ik vind het niet duur om € 79,00 te betalen voor zijn hulp.

17 oktober 2024

Tevreden

Stan reageert snel, duidelijk en netjes! Houdt je goed op de hoogte en de factuur voor zijn bemiddeling hoef je pas te betalen na ontvangst subsidie.

15 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.