Syns dette er svindel i STOR skala.
Jeg får regning på noe jeg IKKE har bestillt.Har heller ikke fått noe og vil ikke ha noe heller.Jeg har ikke til hensikt og betale noe som helst.Har skrevet en gang før uten at det har hjulpet.
har fått inkassokrav frå eit firma eg ikkje har kjøpt noko av.
prøver å ta kontakt med firmaet, men heilt umogleg, den epost adressa som er oppgitt er visst ikkje i bruk. Alle krav frå firmaet har hamna i søppelposten min, og firmaet er ikkje til å stole på iflg. viruskontrollen på datamaskinen min. har ikkje akseptert å kjøpe helsekontroll frå firmaet.
Jeg mottar faktura fra Bedre helse, Styrkehelsen som jeg gjentatte ganger har formidlet jeg ikke har bestilt noe fra. De fortsetter likevel med å sende purringer og på deres side er det umulig å kontakte de annet enn på e-post noe jeg har gjort gjentatte ganger uten å få svar. De skriver de skal besvare henvendelser noe de heller ikke gjør!
Styrkehelsen fortsetter å sende betalingskrav! Detter er SVINDEL!! De svarer ikke på noen henvendelser!
De kan legge ned hele bedriften. De truer og trakasserer hele tiden selv etter beskjed om å slette min epost.
Fikk faktura på 899 med inkassovarsel på noe jeg ikke har bestilt Ble stressa, men betaler ikke.
Svindel. De lurer deg sender faktura i etterkant for ingentin Rene vås. Ikke betal meld fra til Forbrukerådet i Europa.
Dette må bare være noe useriøse greier. Det stod absolutt ikke noe om betaling. I går kom en faktura som var datert september 2024 med 14 dagers betalingsfrist, ellers rett til inkasso. Altså over ett år tilbake i tid😂 Mye skrivefeil var det også. Uff så redd jeg ble😂
Fant siden deres på facebook. Testet den og sendte inn. Har nå fått faktura på kr.999.-nok, som jeg ikke har fått med meg at jeg skulle få. Dette er rett og slett noe lureri. Hold deg borte fra dette!
Var og kikket på denne siden, Svarte på noen spørsmål men stoppet. Rett etterpå kom faktura og bestillingsnr på noe som ikke var bestilt. Skjønte fort at dette var svindel. Faktura på kr 999,- ved betaling innen 10 dager kr 799,-Åpner ikke mail fra de mer, kommer betalings på minnelse annen hver dag. Er og blir svindel. Styr unna
Dette er en svindelside som man ikke trenger å ta alvorlig, de sender ut krav om å betale regning men de har ingen juridisk rett å kreve inn noe som helst, ignorer alle henvendelser og sperr deres epost
Svindel. Klikket på en lenke og kom til en «helsetest». Denne fikk jeg et ganske overfladisk svar på, pluss tilbud om en del bøker og oppskrifter.
Som de andre her fikk jeg faktura på 999 kr, med avslag på 200kr ved rask betaling. Henvendt meg to ggr via kontaktskjema, - som for øvrig er eneste måten å kontakte dem på. Trues med inkasso hvis jeg ikke betaler. Eneste måten å betale på er med kort.
Fullførte ikke bestillingen. Uansett takker dem for bestillingen og sender meg program og faktura på 999kr. Har ikke åpnet noe av det dem har sendt. Har så og si hver dag fått mail fra dem om å betale tidligere for å få 200kr i rabatt. Sendt mail til dem om at jeg ikke har bestilt og bedt dem slette meg fra alle lister. Fått tilbakemelding en gang at dem skal se på sine rutiner uten noe mer. Føler meg rett og slett lurt og dem prøver å svindle meg
Svindel. Heldigvis var det banken min som stoppet meg fra å gjennomføre betalingspåminnelsen. Jeg var ikke klar over at jeg hadde bestilt noe heller. Jeg har ikke mottatt noen bestillingsbekreftelse, og heller ingen vare.
Har fått faktura på et produkt jeg ikke har bestilt, og fått gjentatte purringer.
Har henvendt meg via e-post ved 5 ganger for å få kreditert faktura og får bare standardsvar / svada på en e-post jeg ikke kan besvare.
Dette er bedrag opplevde å måtte betale 799,- for noen meget enkle mat oppskrifter og en meget enkel helsebok enkelt og greit svindel verdi maks 75,- da er jeg snill
Jeg tittet på produktet og endte med en plutselig faktura som raskt skal betales.
Firma kan kun nås digitalt. Jeg har skrevet til dem i kontakt boksen og sendt epost på deres purre mail om betaling.
Så søkte jeg betale på deres henvisning med Eurocard men denne er ikke gått igjennom.
Jeg har skrevet og bedt dem tilbakemelde meg snarlig om kanselering av faktura for et produkt jeg bevisst ikke har booket.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.