Ingen inbjudningshistorik registrerad
Urdåliga kvalite på kläder
Urdåliga kvalite på kläder, precis som rockdenim. Man slänger ut tusentals kronor på kläder som man vill ska hålla men det gör dom inte. Inga svar på mailen heller. Sänk priserna till hälften så kanske det är värt kvalitet på kläderna. Neee fy
Sämsta lurendrejeri företaget
Sämsta lurendrejeri företaget. Dyra värdelösa produkter trodde ni var en seriösare sida med era höga priser. Kan inte använda varan till att öva permanent rullning och så på. Håret är för konstigt 100% äkta människohår stod det men det är falsk information. Trassligt plastikt helt fruktansvärt!
Överpriser och usel kvalité
Samma priser som dyrare kända märken men kvalitén är ett skämt, sömmar som går upp direkt, fullt med hängande trådar som trasslar in sig med andra plagg i tvättmaskinen.
Gjorde en beställning i slutet av…
Gjorde en beställning i slutet av september, fungerade först inte, gjorde igen, visade sig sedan att det blivit två likadana beställningar. Kontaktade företaget via formuläret på nätet, direkt efter detta (Inget telefonnummer). Får som svar att de inte kan göra något. Nu ca 2 månader senare har jag fått två likadana beställningar, efter att ha fått betala 93:- i frakt/per paket, för att de ska komma fram. Skjortorna var i storlek XL, men mycket små. När jag fått svar om hur jag skickar tillbaks det ena paketet, var det så krångligt och i flera steg, och svaren på engelska varje gång. Orkar inte. Kommer inte beställa igen.
Marlene Green
Det inte bra länk kan man köper i
Det inte bra länk kan man köper i
Om du vill retur en vara du kan inte kontakta de via tele eller Messenger
Retur villkor inte tydlig
Jag köpte en jacka och retur det andra dagen och de sa de ska skicka tillbaka det för att det luktar parfym trotsat jag använde inte det och etikett hänger kvar på jackan
Underbar kundservice
Köpte en tröja som dragkedjan gick sönder på första draget jag gjorde. MEN.. så bra kundservice där jag fick välja om jag ville ha en ny eller om jag ville ha bra rabatter på något nytt. Valde att få en ny och dem skicka retursedel och bara för mig att skicka den trasiga och dem skickar ut en ny.
Riktigt nöjd med kundgarantin
Beställde 2 skjortor
Beställde 2 skjortor, Vapour Resort Shirt White xxl och Vantage Resort Shirt Black/White xxl. Båda skjortorna hade en 10-12 lösa trådar hängande som jag fick klippa bort. Efter att ha använt båda en gång tvättade jag dem på 30 grader fintvätt efter anvisning. Båda skjortorna krympte minst en storlek och är nu för små. Dessutom lossade sömmen på insidan av armen på ena skjortan så det ser ut som en stor reva. Bedrövlig kvalité, och jag mejlade kundtjänst om detta, med bilder, och har efter 3 veckor fortfarande inte fått svar.
Ännu en order
Ännu en order. Deras unika utbud får mig att återkomma.
Otroligt dålig kundservice.
Otroligt dålig kundservice.
Enligt dom hade jag bara 1 dag på mig att skicka tillbaka en vara..
Försökt få hjälp av dom sedan 8 november och har nu hamnat på inkasso pga dom.
Fick precis hem ett par jeans och är…
Fick precis hem ett par jeans och är jäkla nöjd. Underbar service också.
Fick mina jeans idag och ser inte ens …
Fick mina jeans idag och ser inte ens ut som samma vara
Underbar service
Underbar service! 5 Stjärnor, kommer återkomma snart igen!
Inget svar per e-post
Inget svar per e-post. Returnerade en vara och fortfarande inga pengar
Bra kvalité, snabb leverans!
Unika och snygga kläder samt snabb leverans! Bra material!