Nem og overskuelig hjemmeside og super service. Dog nåede en del af de ønskede varer at blive udsolgt da jeg skulle betale. Ville være rart hvis de var reserverede i ens kurv mens man shoppede videre... Se mer
Det här tycker kunderna
Stylebydam er en rigtig god side at handle fra, fordi de sælger lækre varer til en pris, som alle kan være med på, derudover så er sortimentet moderigtigt og de har til en hver lejlighed, med det flot... Se mer
Fuldstændigt og helt igennem fantastisk service! Jeg stillede et spørgmål godt hen på aftenen og fik svar nærmest med det samme, kort tid efter var varerne til mig bestil og jeg fik det hele få dage... Se mer
Absolut den bedste service. Jeg er faktisk helt overvældet. Jeg havde købt et par bukser til min søn, der viste sig at være for små, selvom jeg havde købt den størrelse "han plejer" i det mærke. J... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bambussokken er en webshop som kun forhandler bambus sokker af god og høj kvalitet og til tiden. vi håber du vil nyde godt af vores bambus sokker
Kontaktuppgifter
Bovangen 19, 4660, store heddinge, Danmark
- +4530850195
- stylebydam@outlook.dk
- stylebydam.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Absolut den bedste service
Absolut den bedste service. Jeg er faktisk helt overvældet.
Jeg talte med René, der oplyste, at han havde dem på lager i nummeret større, og at jeg ville få dem tilsendt uden beregning, samt en ny pose og label til at returnere de bukser, der skal retur.
Nu krydser jeg fingre for, at de nye bukser passer min søn.
Alt i alt har det indtil nu været en rigtig fin oplevelse. Tusinde tak :-)
Fuldstændigt og helt igennem fantastisk…
Fuldstændigt og helt igennem fantastisk service!
Jeg stillede et spørgmål godt hen på aftenen og fik svar nærmest med det samme, kort tid efter var varerne til mig bestil og jeg fik det hele få dage efter. Fanme i orden!
Fine strømper og hurtig levering
Kan kun sige igen
Kan kun sige igen - god service og lynhurtigt service 🤗 man fornemmer helt tydeligt at der virkeligt er orden i sagerne i det firma 🤗
Fin og hurtig levering 👍🏻
Hurtig betjening
Hurtig betjening. Varen svarede fuldt ud til mine forventninger og prisen var rigtig god.
God pris, hurtig levering
God pris, hurtig levering og behagelige sokker.
Intet at brokke sig over
God service og super hurtig levering!
Kom hurtigt og passer godt
Varen er som skrevet i annoncen og…
Varen er som skrevet i annoncen og hurtigt leveret

Svar från Bambussokken
Hurtig betjening og levering.
Hurtig betjening og levering.
Varen er super tilfredsstillende.
Mange tak.
Anette, Midtjylland

Svar från Bambussokken
Let og hurtigt handel
Købte vare på hjemmesiden, alt gik glat. Hurtigt og korrekt vare modtaget. Kan sagtens anbefales.
God og hurtig levering som bestilt
God og hurtig levering som bestilt. En god oplevelse
God kvalitet og hurtig levering.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.