Studio Fast x Min Gaia Omdömen 141

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det fineste lille butik i hjertet af Silkeborg. Desværre bor jeg lidt for langt væk, hvilket er godt for ellers ville jeg besøge butikken hele tiden. Så jeg handlede på nettet. Hjemmesiden fungerer... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig ekspedition, varer som forventet, ingen fejl. Dog trækker det ned, at man ikke giver gratis forsendelse til et køb, hvis samlede værdi overstiger 2.000kr, uagtet det drejer sig om udsalgsvarer.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

StudioFast er absolut en af de fineste butikker vi har i Silkeborg. Flot udvalg med noget til enhver pengepung. Masser af inspiration at hente til alle hjemmets rum og så har de det sødeste og mest se... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig nem og overskuelig hjemmeside og super fede styles. Jeg modtog allerede mine varer dagen efter, så 5 stjerner herfra for top service, det er ikke sidste gang jeg handler her og jeg er glad fo... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Second hand-butik
  4. Butik med vintagekläder

Skrivet av företaget

Vi handler med specielt kuraterede produkter både i studio Fast og min Gaia. Alt er udvalgt med følelse, og stemningen i butikken er inspireret fra Frankrig, Italien, Mallorca og Indien. Alle sammen steder som vi nærer kærlighed til. Vi ønsker os allermest at du kom og hilste på os i vores fysiske butikker, men er der for mange kilometer til os, så håber vi at du vil finde de gode sager her på webshoppen. Der kommer hele tiden nye produkter på, så hold øje med os herinde.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Produktet er ikke som beskrevet.

Produktet er ikke som beskrevet.
Jeg fik en trøje fra denne virksomhed i julegave, som jeg længe har ønsket mig. Desværre er trøjens udseende ikke som beskrevet eller illustreret online på deres hjemmeside. Jeg finder det vildledende, at man som kunde modtager et produkt, der ikke svarer til det, der vises på modellen – især når det ikke fremgår af produktbeskrivelsen, at der kan være forskelle på grund af print. Det var jeg ikke klar over, og jeg ønskede mig produktet i god tro.

Virksomhedens svar: ‘ Måske du istedet skulle handle tøj i hm eller bestseller butikker hvor du kan købe fabriks syet tøj fra Kina hvor alle styles er 100% ens. ’ hvilket er et meget arrogant og nedgørende svar, især når man ikke bare kan købe tøj hver dag og er nød til at ønske sig det i julegave … føler godt nok det er ubehageligt og dårlig opførsel

Virksomheden oplyser, at jeg selv skal betale 50 kr. i returfragt, og derudover er der allerede betalt 30 kr. i levering (i alt 80 kr., hvilket er MANGE penge som går tabt) Det synes jeg simpelthen er for dårligt, og jeg vil derfor ikke handle her igen.

Det havde i det mindste været fair, hvis virksomheden havde anerkendt, at det var vildledende, undskyldt og givet alle pengene retur, men denne virksomhed tager 0 ansvar for at sælge produkter det ikke stemmer overens med det der er anvist online og skriver grimt til kunder

25 december 2025
Omdöme utan inbjudan

God service

Min pakke kom dagen efter mit køb - helt utrolig hurtigt og tilmed en håndskrevet hilsen - så fint.
Kan absolut anbefale at handle her.

24 november 2025

Formidabelt

Min pakke kom dagen efter mit køb - helt utrolig hurtigt og tilmed en håndskrevet hilsen - alt er godt, kan kun anbefale

29 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.