Studio Classic frisør Bærum Omdömen 143

TrustScore 5 av 5

4,9

Bra lokal frisør-salong med enkel booking via app, bra klipp og gode med farge. Har mange kunder og er effektive, her blir du ikke sittende i 3 timer der en frisør har mange kunder samtidig! Alltid hy... Se mer

En hyggelig -og seriøs salong. Arild er meget dyktig, og man finner roen i salongen. Kjempe fornøyd med klippen, og de produktene jeg bruker, som er kjøpt i salongen. Samtidig som det er en god atmosf... Se mer

Vært fast kunde her i mange år, det ser jeg at mange andre er også, med god grunn. Her arbeider det dyktige frisører som kan sitt fag, de er oppmerksomme, lytter til kundene og leverer på alle måter.... Se mer

Arild er en frisør jeg aldri har vært misfornøyd med iløped av de 10+ årene jeg har klippet meg hos han! Ikke bare er han en klasse frisør, men også person. Lett er han å prate med også, om alt! 10/... Se mer

1. Frisersalong

Førstevalget i Bærum – Studio Classic Frisør på Jar! Med enkel tilgang til kollektivtransport og gratis parkering, gjør vi ditt besøk bekvemt. Våre profesjonelle frisører tilbyr alt fra farge, klipp, foliestriper og balayage til Keratin Straightening og brudefrisering. Med et dyktig team av herre- og damefrisører, er du garantert kvalitet og kompetanse. Kom innom Jarhuset og opplev hvorfor vi er Bærums mest anbefalte frisørsalong!

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Alltid god klipp og service hos Arild…

Alltid god klipp og service hos Arild på Jar!

30 oktober 2024

Hei Christian Smitt.
Tusen hjertelig takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding om dine besøk hos oss i Studio Classic. Det varmer å lese.
Med vennlig hilsen oss i Studio Classic

Superfin farge!

Superfin farge!

28 oktober 2024

Svar från Studio Classic frisør Bærum

Hei Kirsten. Tusen hjertelig takk for fantastisk tilbakemelding. Så bra at du ble så fornøyd med fargen. 👍👍👍

Alltid like hyggelig

Alltid like hyggelig! Og håret blir akkurat slik jeg ønsker det. Hver gang 👌🏻🙏🏻😁

21 oktober 2024

Hei Dag.
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Utrolig hyggelig å lese at du blir så fornøyd.
Mvh. Frisør gjengen i Jarhuset 👍

Tilbakemelding på klipp 17.10

Tilbakemelding på klipp 17.10.

God og effektiv klipp!

Alltid hyggelig å klippe seg hos dere!

Hilsen Sjur Talstad

17 oktober 2024

Hei Sjur.
Tusen takk for topp tilbakemelding på dine besøk hos oss. Tusen takk for at du velger å bruke oss.
Mvh frisør gjengen i Studio Classic 👍