Heel mooi!
Super mooie en subtiele kleur goud! Het was de volgende dag al binnen in een prachtige verpakking, echt een luxe uitstraling! Heel blij mee!

Svar från Studio Statement
Statement sieraden van stainless less steel
Cereslaan 8, 5384VT, Heesch, Nederländerna

Svar från Studio Statement
Super mooie sieraden die niet verkleuren. De Mila oorbellen zijn favoriet! De volgende dag al in huis en ingepakt in hele mooie doosjes.

Svar från Studio Statement
Ordered the Sophia earrings and Izzy bracelet, and I became definitely a fan. Perfect gold and so nice for a party or just for a normal workday (including one-day delivery)!

Svar från Studio Statement
Zo mega blij met mijn aankopen!! Snel geleverd, en de verpakking is perfect 😍 Mijn moeder en ik zijn allebei heel erg tevreden. Zo’n mooie kwaliteit voor een goede prijs!! En ook voor alle leeftijden. We love it!

Svar från Studio Statement
Super blij met de ringen! Hele goeie kwaliteit en snel geleverd!

Svar från Studio Statement
Ik ben heel blij met de sieraden. Snelle verzending. Goede kwaltiteit. Erg mooi!

Svar från Studio Statement
Mooie sieraden van een goede kwaliteit, dat kan ik na vier weken dagelijks dragen gerust zeggen.
Daarnaast zijn de snelle bezorging en het eenvoudige bestelproces ook pluspunten.
Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Svar från Studio Statement
Ik draag deze sieraden elke dag en verkleuren niet 😍. Heel blij mee!!

Svar från Studio Statement
Ontzettend blij met mijn aankopen!
Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit .

Svar från Studio Statement
Echt super blij mee! Hele goede kwaliteit en snelle levering. Voldoet 100% aan de verwachtingen: verkleurd niet en blijft mooi goud. Ik ga zeker vaker bestellen!

Svar från Studio Statement
Super blij mee! Oorbellen (Sophia) binnen 1 dag ontvangen & in een super mooi doosje verpakt. Helemaal blij met de oorbellen, aanrader 😍

Svar från Studio Statement
Hele mooie sieraden, snelle levering en super mooi verpakt. Al met al top!

Svar från Studio Statement
Voor mijn vriendin 2 ringen en armbandje gekocht. Snelle levering. Helaas had ik de verkeerde maat besteld, gelukkig snel reactie en kunnen ruilen. De vrouw is helemaal gelukkig.

Svar från Studio Statement
Ik heb de hartjes oorbellen (Olivia) ontvangen (dag daarvoor besteld, dus mega chill snel binnen) en ze zijn echt super leuk! Per ongeluk gelijk mee gedoucht maar kleur blijft hetzelfde! Oorbellen kunnen goed dicht en laten niet snel los. Heel blij met deze oorbellen!

Svar från Studio Statement
Hele mooie oorbellen en armbandjes met een super kwaliteit! Super snelle levering ook! Echt een aanrader!😍

Svar från Studio Statement
Hele mooie ketting! Heel mooi verpakt in een prachtig doosje, aanrader! + Super snelle verzending! 💘

Svar från Studio Statement
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.