Respektløst
Jeg er sikker på, at mange andre også er meget utilfredse med Studiepraktik. Der er mange, der har valgt op til 8 prioriteter med "høj" sandsynlighed for at komme ind, men de har ikke fået noget. Personligt havde jeg prioriteret nogle uddannelser højt, som folk, der har prioriteret dem lavt, har fået. Det er første problem.
Det andet problem er, at man havde muligheden for at søge igen efter midnat på en hverdag. Er man interesseret i Studiepraktik, går man op i skolen, og derfor er dette tidspunkt et problem. Ikke nok med, at det er meget sent på en hverdag, så virker systemet slet ikke. Mange mennesker har siddet fra 00:01-02:00 og bare trykket F5 for at komme ind og kunne vælge en uddannelse. For nogle lykkedes det at blive tilmeldt Studiepraktik, men for størstedelen gjorde det ikke.
Så blev det morgen (28.09.2015), og flere og flere fik tilmeldt sig. Senere på dagen meddelte Studiepraktik, at der var tale om en fejl. Alle tilmeldinger blev annulleret, fordi alle skulle have en lige chance, fair nok. Problemet er dog, at nogle (set på Facebook) allerede havde planlagt en masse, og det blev et stort problem for det. De blev også meget skuffet, da de fik meddelelsen. Dem som ikke fik en plads var meget sure på Studiepraktik, fordi man brugte så lang tid på det. Der kan selvfølgelig ske fejl - bevares.
Nu blev klokken endelig 00:01 (29.09.2015), og man kunne igen tilmelde sig. Fedt! Måske ikke alligevel... Studiepraktik havde skrevet, at der var sket tekniske fejl og de havde hele dagen til at finde en løsning, hvilket de ikke har gjort. Klokken er lige nu 00:39, og det har stadigvæk ikke været muligt for mig at tilmelde mig. Det gælder ikke kun mig. Kigger man på Facebook, så klager mange over Studiepraktik. Nogle er kommet igennem, det er selvfølgelig godt, men... hvad med alle andre?
Jeg har igen tjekket, om det er muligt, men det er det ikke. Folk klager stadigvæk på Facebook, og der er intet svar fra Studiepraktik. Studiepraktik skrev godt nok, at de havde nogle på arbejde i går samme tidspunkt, men passer det? De burde komme med en besked. Nu har vi ventet længe! Det er simpelthen uacceptabelt!
Det er selvfølgelig muligt, at der sidder nogle meget flinke og rare mennesker bag skærmen hos Studiepraktik, men.... Den samme fejl - hele to gange! Det er ikke i orden.
Hvis du stadigvæk læser denne anmeldelse af Studiepraktik, så keder du dig lige så meget, som jeg gjorde, da jeg skrev denne. Jeg kan sikkert printe denne anmeldelse og aflevere den som en stil i dansk.
Studiepraktik.. stop med at hoste jeres hjemmeside på en kartoffel.
28 september 2015
Omdöme utan inbjudan