Werden super makkelijk door gelinkt via de HU naar jullie site, daar stonden alle boeken al aangegeven welke nodig waren om te bestellen. Prijzen zijn conform overige aanbieders. Hadden op dinsdag avo... Se mer
Det här tycker kunderna
Boeken werden erg snel verzonden en had ze binnen 2 dagen al in huis! Gratis verzending en extra korting omdat ik meerdere boeken had besteld. Erg overzichtelijke website, ik kon heel makkelijk zien w... Se mer
De site is ook op telefoon zeer prettig te gebruiken. Alle benodigde producten voor studeren worden aangeboden, dus niet louter boeken. Het enige wat me een beetje afschrikt is de hoeveelheid gegev... Se mer
Starting language course beginning of September for which I need 2 books. Searching on internet with ISBN number and several (well-known, big) book sites didn't recognise the numbers. Then I saw Studi... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Studie Bijdehand is een studieboekhandel waar studenten terecht kunnen voor alle voorgeschreven studiematerialen. Van studieboeken tot practicummaterialen. Studenten kunnen er makkelijk hun boekenlijst vinden en krijgen daarbij 5% studentenkorting bij aankoop van twee Nederlandse titels. Ook is er gratis verzending op alle bestellingen boven de €20 en geven zij de keuze tussen een digitale en/of fysieke versie van een studieboek.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Erg fijne service
Erg fijne service!
Boeken zijn heel makkelijk te bestellen (ook boekenlijsten). Het pakketje was goed ingepakt en snel binnen. Ook werd er op de mail snel en vriendelijk gereageerd. Fijn ervaring!
goed verpakt!
Het was heel duidelijk welke boeken ik…
Het was heel duidelijk welke boeken ik moest hebben, en de levering ging super snel! Ik raad het zeker aan
Zeker voor herhaling vatbaar
Het pakket met boeken was goed beveiligd om beschadigingen te voorkomen. Denk aan luchtkussens en extra karton/papier opvulling. De boeken zijn ruim optijd bezorgd en alle informatie over bezorging en facturen was duidelijk. Enige kritiek die ik heb is dat de bon met mijn gegevens met teveel tape op geplakt is en ik de doos alleen kon uitpakken als ik de doos aan snij met een mes waarbij de bezorging bon beschadigd bij raakt.
Boeken bestellen van boekenlijst opleiding
Vanuit de opleiding kreeg ik een boekenlijst die gekoppeld was bij StudieBijdehand. Ik kon zelf kiezen welke boeken ik wilde bestellen vanuit de boekenlijst. Snel geleverd en keurig verpakt. Top!
Top website om boeken te bestellen
Makkelijk bestellen, duidelijke website, geld terug bij retournering, goed uitleg hoe je het moet doen, duidelijk welke boeken verplicht zijn en niet en goed aangegeven welke boeken ik wanneer nodig heb dit jaar.
Het kwam snel aan en was helemaal in…
Het kwam snel aan en was helemaal in goede staat. Ook was het makkelijk te bestellen.
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Makkelijk te bestellen en snel in huis! Je kunt via je eigen opleiding zoeken en dan zie je meteen wat je evt nodig hebt. Heel handig en ook nog eens snel in huis. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering. Helemaal top 😊
Fast delivery
On the site it tells you what you need it for the studie you’re doing. Its also easy to find a studie.
Zoals het hoort!
Het was een snelle levering en de boeken zien er top uit! Had naar mijn mening niet beter gekund!!
Top website!
Ik heb mijn boeken hier besteld voor mijn opleiding. Het was een top website!
Hij had voor mij al een boekenlijst opgesteld met de boeken die ik allemaal nodig had en dat kwam ook overeen met de boekenlijst die ik vanuit school heb meegekregen. Ik kom zelf aanvinken welke boeken ik nog meer erbij wilde en kon zo makkelijk kiezen welke ik wilde hebben. Het betalen ging ook heel goed. En al mijn boeken waren snel bezorgd en ook compleet. Kortom een top ervaring!
Op tijd mijn bestelling binnen…
Op tijd mijn bestelling binnen gekregen! Alles is goed gecommuniceerd en goed geleverd. Duidelijke bon erbij en een nummer die ik kan bereiken mocht het fout gegaan zijn. Super tevreden.
Makkelijk en snel
Het was een snelle, makkelijke en handige manier van boeken bestellen! Ook was het snel verzonden en bezorgt!
Boeken in top conditie!
Is een echte aanrader om de boeken hier te halen! Kwam binnen 3 dagen binnen en in topconditie!
hele handige site!
Super makkelijk om hier te bestellen, heel overzichtelijk! En snelle levering!
Alles snel en compleet aangeleverd
Alles snel en compleet aangeleverd. Verder een goede klantenservice als er een boek verkeerd is besteld of geleverd. Voor studieboeken echt een aanrader om zeker te zijn dat je goede kwaliteit krijgt.
Top bedrijf
Snelle service en levering.
We hadden iets verkeerd gedaan en binnen 24u opgelost.
Alles netjes en degelijk verpakt, gaan hier zeker vaker bestellen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.