Företagsinformation

2. Lokal hälsovårdsmottagning
  3. Träningslokal
  4. Gympass

Skrivet av företaget

I STRONG4LIFE får du et helt særligt træningsfælleskab, hvor du altid får en hjælpende hånd og motiverende ord med på vejen. Hos vores træningscenter i Odense er der altid plads til grin og kvikke bemærkninger, men også seriøse samtaler i vores cafeområde, hvor der altid er frisk og gratis kaffe.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et helt unikt træningscenter med høj professionalisme

Høj professionelisme, gode faciliteter, hyggelig atmosfære - altid rent og pænt. Frugt, kaffe og håndklæder til fri afbenyttelse. Har man lyst til en proteinbar, en energidrik, sodavand eller et glas vin kan man købe det. Centeret og personalet får mine varmeste anbefalinger!

21 april 2024

Uden lige

Hvis du søger et fitnesscenter af top kvalitet på alle fronter uden lige, herunder god stemning, yderst kompetente trænere, samt nogle af de bedste træningsfaciliteter, så kan jeg varmt anbefale Strong4Life.

Prisen er måske en smule højere end det traditionelle fitnesscenter, men de penge du betaler mere her, får du så kæmpe stor en værdi af og du vil aldrig kunne kigge på konventionelle træningscentre på samme måde efter at have oplevet Strong4Life i din hverdag. Der er nemlig altid PLADS, både når du skal have pulsen op og ned, løfte tungt, slupre kaffe (ps. den er herreeeeegod ☕️), slappe af, klæde om, sludre med personalet, møde en masse forskellige rare og spændende mennesker mm..
Centeret havde fået 6 stjerner herfra, hvis det kunne lade sig gøre.

Gør noget godt for dig selv, vælg S4L som dit nye træningscenter.
Du vil ikke fortryde det 💪

Tak for en fantastisk god tid hos jer ❤️

- Patrick Stadel

6 december 2023

Bedste træningscenter

Jeg har styrketrænet on/off i ca 25 år, og dette er det bedste center jeg har trænet i.
Super kompetente og imødekommende trænere.
Stort all-round fokus på mere velvære i hverdagen i en stærkere og sundere krop, fremfor uholdbare træningsplaner.
Dejlig atmosfære i centeret og lækre faciliteter.
Alle pengene værd!

9 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super genialt træningscenter hvor der…

Super genialt træningscenter hvor der er trænere med relevante længerevarende uddannelser. Man er i gode kompetente hænder og der er altid god plads til at kunne træne. Ud over træningskompetencen har de også et smil på læben og en frisk bemærkning klar. Og så er der mødefaciliteter som jeg har benyttet og som fungerer rigtigt fint.

30 augusti 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et træningscenter med meget kompetente…

Et træningscenter med meget kompetente trænere. Centeret skiller sig ud ved at tilbyde langtidsholdbare løsninger, der serveres ærligt, klogt og med et glimt i øjet.
Centeret går ikke efter laveste fællesnævner som "8 uger smart i en fart (og tilbage til start efter 20 uger)". Mine bedste anbefalinger!

23 augusti 2021

Fantastiske trænere

Fantastiske lokaler, træningsudstyr og ikke mindst trænere. Kun rosende ord herfra uanset hvad det mål eller formål med træningen er.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skiller sig ud fra mængden

Kompetent træner-Team i S4L Som skiller sig markant ud fra mængden ved en engageret og professionelt tilgang til styrketræning. Jeg har selv været almindelig motionist i mange år og det er fedt at træne i s4L og opnå fremgang med en helt anden tilgang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har trænet i Strong4Life i snart 3 år…

Har trænet i Strong4Life i snart 3 år nu. Magen til engagerede og dygtige instruktører og trænere skal man lede længe efter. De er klar til indv. planlægning, så man kan nå sine mål. Kan virkelig anbefale det. Er p.t. ved at forberede mig til en ny PR på maraton distancen.

Et fantastisk sted

Et fantastisk sted, med masser af god atmosfære med nogle meget kompetente trænere, der formår og flytte folk gevaldigt

31 mars 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Seriøs træning og fantastisk stemning

Uanset om du vil noget seriøst med din træning, eller du bare vil hyggetræne i et fedt miljø, så er STRONG4LIFE Odenses bedste bud. Her finder du byens absolut sejeste og mest inspirerende trænerteam. Ole og Allan forstår at tilpasse træningen til dine ønsker, behov og form. Her er fokus på kvalitet og langsigtede løsninger frem for hurtige quickfix.

Stemningen i top og her er plads til alle – uanset form og ambitionsniveau.

23 oktober 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.