Företagsinformation

1. Badrumsinstallatör

Skrivet av företaget

Strømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelset. Med fokus på materialevalg, design og innovation har vi produceret nyskabende produkter med dansk design i over 20 år. Vores kontor er placeret i København og vi er et ungt innovativt team, der er ambitiøse og ivrige for at hjælpe.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Afvisning garanti

Vi har købt Savona brusehjørne. En gummiliste gik i stykker. Firmaet meddeler:
Det er korrekt at magnet og tætningslister er sliddele og er ikke omfattet af vores garanti. Disse vil typisk holde i 1-3 år alt efter hvordan de er monteret og hvor ofte det bliver brugt.
Det stod der ikke noget om i brochuren

23 januari 2026
Logotyp för Strømberg Bad A/S

Svar från Strømberg Bad A/S

Hej Sten,

Strømberg bruseløsninger leveres med 10 års garanti - Glas, hængsler, beslag, profiler, skinner, greb, håndtag, brusekar, kabiner, kroge, brusehylder, hjul og styreskinner.

Der er kun 1 års garanti på tætningslister, magnetlister, fodlister, gulvprofilsæt, dryplister, gummilister til bruseskrabere og plejeprodukter.

Disse betingelser anvendes af de fleste leverandører.

Vi beklager, at dette ikke var tydeligt angivet, så du kunne se det, og har besluttet at sende dig et nyt sæt gratis for din ulejlighed.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fejl på brusekar -Strømberg lover at løse

Jeg bestilte et Strømberg brusebadekar til indmuring, og modtog et smukt kar.
Karet blev indmuret i vores nye bad og passer perfekt - men desværre begynder bunden i karret at give sig efter kort tids brug. Det siger kliklyde og klikker op og ned hver gang man flytter fødderne, når man står der. Kontaktede forhandleren der kontaktede Strømberg, som hurtigt anderkender at der er et problem med et parti badekar. Bunden giver dig mere og mere hver dag og er nu så blød, at den slår sprækker, og vi frygter at vi snart går igennem. Det har desværre taget lidt tid at finde en murer, men løsningen ser nu ud til at blive, at Strømberg erstatter karret og betaler for udgifterne til udskiftningen. Det er ikke sket endnu, men vi glæder os meget til at det gennemføres, da vi ellers snart står med større problemer og udgifter, hvis vandet løber igennem karret og laver skader på gulvkonstruktionen.
Så foreløbigt kæmpe plus for at anderkende og tage ansvar - afventer spændt at der også handles på problemet.

27 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Har et eldre badekar fra Strømberg som trengte en ny pakning etter mange års bruk. Dette var ikke noe en lokal rørlegger klarte å skaffe så jeg tok direkte kontakt med Strømberg. Sendte en e-post og 3 dager senere lå pakning og en annen slitedel de åpenbart mente hang sammen med det på døra hjemme.

16 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er trist når man bruker 400 000,-…

Det er trist når man bruker 400 000,- på er nytt baderom, men aldri blir helt fornøyd med resultatet fordi det dyre badekaret i kunstmarmor fra Strømberg ikke lever opp til forventningene. Vi kjøpte et badekar til 33900,- fra Strømberg. Dessverre var det en skade og en feil på det. Forhandler sendte en reklamasjon til Strømberg, og Strømberg ville sende et reperasjonskit når de fikk det på lager igen et par uker etter. Men dette reperasjonskit kom ikke, så jeg kontaktet forhandler igjen. Samme dag sendte Strømberg et reparasjonskit. Reperasjonskittet vi fikk med posten halvanden uke etterpå var produsert i juli 2021 (det var altså to år gammelt) og hadde en holdbarhet på tre måneder! I tillegg hadde det været åpent. Det ble kastet rett i avfallsbeholderen.

Strømberg skriver også at deres produkter er dansk design. Men armatursettet som vi også kjøpte av dem er en tro kopi av et armatursett fra italienske Tapwell og det helt sikkert også produsert av dem. Strømbergs er bare dyrere. Jeg tvivler på at Strømberg har tegnet og designet noen av deres egne produkter. Badekaret som vi kjøpte og hvor "den runde formen er inspirert av egget" har jeg funnet i et annet materiale hos svenske Svedbergs, og Strømbergs Skagen benk har jeg funnet hos norske Korsbakken bad.

Strømberg har en superfin nettside og er veldig flinke på markedsføring, men elendige på kundeservice når først man har kjøpt et produkt av dem. Og det er ikke mye dansk design her. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe fra Strømberg igjen.

26 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købet en Strømberg slide bruse dør

Købet en Strømberg slide bruse dør.
Da det jo skulle være fornuftig kvalitet.
Pakken ankommer, men indeholder ikke et kvalitets produkt, blot det billigste østeuropæiske skrammel.
Kunne købe den til under det halve, ved den RIGTIGE producent i Polen Radaway

15 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte et bademøbel fra deres…

Bestilte et bademøbel fra deres katalog, der lover "kvalitetsmøbler af dansk design".

Efter halvanden måneds forsinkelse kommer møblet direkte fra østeuropa, i kasser fyldt med affald. Skæve skuffer, laminat der ikke sidder fast, transportskade i et hjørne, osv. Virkelig et lavkvalitetsmøbel. Jeg nægtede at modtage det.
I kassen ligger også den originale producents papirer. Det viser sig at være en Litauisk fabrik der selv designer og producerer møbler af en halvdårlig kvalitet, som Strømberg så re-brander som deres egne.

Opdatering: Strømbergbad har anmeldt opslaget og ønsker ikke at der bliver henvist til deres leverandør.

1 februari 2022

En by i Rusland

Jeg køber et Strømberg Turin badekar til installation i et totalrenoveret badeværelse.

Strømberg markedsfører sig med produkter af høj kvalitet og vi taler i mit tilfælde om et badekar med en udsalgspris på 12.900 kr.

Efter installation finder jeg en kosmetisk fejl på karret, da det viser sig at logoet er præget forkert (sidder skævt over afløbet (34% forskudt til den ene side, 24mm vs. 33 mm). Se vedhæftede foto. Dette overses af VVS-installatøren, da der jo ikke funktionelt er noget galt med badekarret. Fejlen bemærkes derfor desværre først efter installationen.

Jeg beder derfor naturligt Strømberg om, hvad jeg finder, er en rimelig kompensation for at man har leveret en vare, som ikke lever op til den forventede standard: at man ikke finde ud af at stemple et logo, så det sidder symmetrisk. Jeg foreslår 50% prisafslag.

Dette afslås af Strømberg og man tilbyder mig symbolsk 750 kr. i kompensation. Strømberg har et forbehold på, at man skal kontrollere, at alt er i orden inden installation. Det holder man fast i.

Summa summarum er set fra min side, at man har solgt mig et luksusbadekar, som er fejlbehæftet. Man har en utilfreds kunde. Det har man ikke storsind nok til at vedkende sig og gemmer sig bag sit totalforbehold mod fejl og mangler.

Direktøren svarer til mig i mail, at han desuden har ’svært ved at se problemet’. Et efter min mening arrogant svar. Analogien vil være, at han har købt en luksusbil. Når han kommer hjem, så opdager han at kølerlogoet synligt sidder asymmetrisk forskudt til den ene side. Det ville han formentligt også klage over.

Mantraet om at ’kunden altid har ret’, gælder åbenbart ikke hos Strømberg. Søg artikel: 'Berlingske kunden-har-altid-ret'

Det havde, efter min mening, været mere passende for en virksomhed med Strømbergs profil at vise format, og vedkende, at man har leveret et produkt under forventet standard og søge at genopbygge kundens tillid til sit brand. Det ønsker man tilsyneladende ikke. I stedet gemmer man sig bag sit forbehold.

Af samme grund har jeg undladt som oprindeligt planlagt at købe bruseafskærmning hos Strømberg. I stedet kan jeg varmt anbefale Le Glas, som leverer alle tænkelige højkvalitetsløsninger i glas, og ikke mindst med en betydelig venligere kundeopmærksomhed. Se leglas.dk
Fravælg derfor Strømberg. Det er et firma som ikke lever op til forventelig standard og hvor kundeforståelse er en by i Rusland.

5 maj 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.