Ik was niet geheel tevreden over de gitaar. De docent van mijn zoon had aangegeven dat de snaren al wat verouderd waren. Zodra Stringswings hiervan op de hoogte waren, hebben ze gelijk aangeboden om... Se mer
Företaget har svarat
Snelle opvolging van emails met vragen over aanpassing van de hals van de Raimundo Concierto 148. Snel en adequate antwoorden en nette offerte. Bestelling geplaatst en nu 4 maanden wachten totdat de g... Se mer
Företaget har svarat
Woon in Sunny Zandvoort (NL) dus geen persoonlijk contact dmv winkelbezoek in België. Er staat hier al genoeg (lovende-) informatie over vakkennis en behulpzaamheid en dit heeft mij ook over de stre... Se mer
Företaget har svarat
Viool op afstand gekocht, dus in vertrouwen... heel vriendelijke verkoper Chris die het niet teveel vond om een goede uitleg te geven. Opvolging met kennis van zaken en attentie voor de klant => voor... Se mer
Företaget har svarat
Op zoek naar een degelijk muziekinstrument voor de beste prijs? Voor starters en gevorderden, ook voor kinderen. Dan moet je bij StringsWings zijn.
Sint-Lodewijkstraat 66, 3740, Beverst, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heb een mooie vioolset gekregen voor weinig geld. Leuke en fijne instructies erbij. Ontzettend fijne service. Ben erg blij!

Svar från Stringswings
Goed gedaan mannen,en mooi op tijd. Goeie snaren maar 'k had bijna spijt : de hoogste snaar had ik ver afgeknipt, en bijna werd het mij onmogelijk om ze op te winden, maar toen ik Jezus naam aanriep toen kon ik toch na enkele minuten op de gloednieuw besnaarde mandolin mijn vrede vinden! Geprezen zij stringswings

Svar från Stringswings
Ben heel vriendelijk en goed geholpen door Chris. Bij de aankoop van enkele gitaren. Echt aan te bevelen prijs kwaliteit zeer goed. Mvg Leppens Erik

Svar från Stringswings
Persoonlijke service, goede kwaliteit, correcte prijzen en vlugge levering.

Svar från Stringswings
Had via mail een vraag over een snaar die kapot was. Kreeg zeer snel antwoord, en kon ook zeer snel langskomen!
Probeerde mij ook echt verder te helpen door de juiste snaren voor mij te zoeken, en niet perse de duurste te willen gebruiken.
Zeer tevreden!

Svar från Stringswings
Zalige ervaring!!! Zelfs in tijden van de lockdown konden we terrecht bij hem. Via mail hielp hij ons de juiste gitaar kiezen. Wij zijn een tevreden klant ❤️

Svar från Stringswings
Kris is altijd even behulpzaam. Zelfs voor een eenvoudig pakje snaren doet hij flink zijn best om je aan het beste (voor aanvaardbare prijs) te helpen.
Good guy ... damn few left...

Svar från Stringswings
Goede uitleg & advies, zeer vriendelijk.
We zijn blij met de aankoop, goede prijs - kwaliteit verhouding.

Svar från Stringswings
Snelle service, goeie prijs en super tevreden van de kwaliteit! Daarbij nog de fair trade approach maakt het helemaal af...

Svar från Stringswings
Zeer tevreden, veel uitleg en begeleiding bij de verkoop, vriendelijk en behulpzaam

Svar från Stringswings
Zeer vriendelijke man. Dringt niet op en kijkt puur naar wat je nodig hebt, niet naar hoeveel het hem kan opbrengen! Nog steeds blij met mijn aankoop als beginner. Zeker een aanrader!

Svar från Stringswings
Super ervaring! Verkoper is vriendelijk, geduldig en heeft behoorlijk wat kennis over de instrumentenwereld. Het siert hem ook dat hij zich specialiseert in het aanbieden van zeer betaalbaar materiaal. Op deze manier kan iedereen zich een degelijk instrument permitteren. Dikke duim! groetjes, Danny.

Svar från Stringswings
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.