STRAUSS Omdömen 240

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

+ je jednoduchosť a priehľadnosť int.shopu + oblečenie a obuv sa stále modernizuju, teda idu s dobou + ešte stále je málo typov mont.nohavíc, kt.disponuju pozdlžným prakt.vreckom na skladaci meter a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Výber tovaru výborný , kvalita a strih ani nehovorím , čo sa týka materiálu s konkurenciou neporovnateľne za tu cenu . Potreboval som vymeniť veľkosť za 3 dni vyriešené a veci som mal vymenené za sp... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med arbetskläder
  2. Butik med activewear-kläder
  3. Butik med säkerhets- och arbetskläder
  4. Leverantör av säkerhetsutrustning
  5. Uniformbutik

Skrivet av företaget

Spoločnosť Strauss je jedným z popredných svetových výrobcov pracovných odevov a pracovnej ochrany. Výrobky s úžitkovým charakterom majú teraz medzi fanúšikmi skutočný životný štýl a kultový status. Spoločnosť Strauss realizuje väčšinu svojich tržieb online, čím sa radí medzi päť najväčších online predajcov v Nemecku. Spoločnosť zamestnáva 1 700 ľudí a vyrába v 27 krajinách sveta so zameraním na juhovýchodnú Áziu.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kvalitne oblecenie

Kvalitne oblecenie, rychle vybavenie objednavok.

Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi a těší nás, že jste s našimi službami spokojená.

Hezký den,
Susan

Pohodlné

Pohodlné, flexibilné a fajn vizor

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste si našli čas na zanechanie pozitívnej recenzie, ktorá je pre nás veľmi cenná.

Quality of clothes

Quality of clothes, delivery service, helpful customer service

Dobrý deň,

veľmi nás teší, že ste boli s našimi produktmi spokojný a že splnili Vaše očakávania pri každodennom používaní.

Rychle dorucenie

Dobrý deň,

vaša spätná väzba nás nesmierne teší a motivuje nás, aby sme stále zlepšovali naše produkty a služby pre našich zákazníkov.

I liked the added gifts

I liked the added gifts, and the professionality of the store

Dobrý deň,

vaše milé slová nás nesmierne potešili a motivujú nás pokračovať v tom, aby sme vám vždy poskytovali len tie najlepšie produkty a služby.

Spoklnost velka

Dobrý deň,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu a sme radi, že vám naše produkty prinášajú presne to pohodlie a kvalitu, ktorú očakávate.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zlý prepravca

Značku strauss poznám už viac ako desať rokov a nikdy som nemal problém. Vždy mi prišlo čo som si objednal v originál krabici od výrobcu. Vždy všetko pekne zabalené. Až na posledné dve objednávky. Výhrady mám skôr voči prepravcovi DPD. Veľmi slabé informácie ohľadom tovaru. Kuriér volá až keď je na mieste doručenia. Žiadna sms, kedy príde tovar, chýba číslo na kuriéra. A čo ma najviac sklamalo bolo, že tovar bol prebaleny do igelitového vrecká spoločnosti DPD.A to viem že strauss posiela tovar v krabici. S krabice bol len sprievodný list vystrihnutý a nalepený na ten igelit.

11 april 2026

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za Vašu dlhoročnú dôveru a za spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami dlhodobo spokojný. O to viac nás mrzí Vaša posledná skúsenosť s doručením. Radi by sme upresnili, že naše zásielky štandardne odosielame v kartónových krabiciach a nepoužívame igelitové obaly. To, že Vám bol balík doručený v igelitovom vrecku, naznačuje, že mohlo dôjsť k jeho prebaleniu počas prepravy zo strany kuriérskej spoločnosti.

Mrzí nás aj nedostatočná komunikácia zo strany prepravcu, ktorú popisujete. Takáto skúsenosť určite nie je v súlade s našimi štandardmi, a Vašu spätnú väzbu budeme riešiť s daným dopravcom. Ak by ste mali záujem, radi Vašu konkrétnu zásielku preveríme – stačí nám zaslať číslo objednávky.

Ďakujeme za Vašu dôveru a veríme, že Vaša ďalšia skúsenosť bude opäť bezproblémová.

like

alles war in ordnung. danke schon

Dobrý deň,

veľmi nás teší, že ste spokojný s našimi výrobkami a že vám prinášajú pohodlie a kvalitu, ktorú očakávate.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

+ je jednoduchosť a priehľadnosť…

+ je jednoduchosť a priehľadnosť int.shopu
+ oblečenie a obuv sa stále modernizuju, teda idu s dobou
+ ešte stále je málo typov mont.nohavíc, kt.disponuju pozdlžným prakt.vreckom na skladaci meter alebo tzv.bindre

Dobrý deň,

je skvelé počuť, že naše produkty spĺňajú vaše očakávania a že ste s nimi spokojný, vaše hodnotenie nás veľmi potešilo.

Super

Super, perfect

Dobrý deň,

veľmi si vážime, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoju skúsenosť s našimi produktmi a teší nás, že ste spokojný so všetkým, čo vám ponúkame.

Strauss opäť nesklamal

Strauss opäť nesklamal. Veľmi dobrá komunikácia a prístup k zákazníkovi. Reklamáciu vyriešili bleskovo, čo sa dnes len tak nevidí. Som maximálne spokojný a firmu môžem len a len odporučiť!

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste nám dali vedieť, že ste spokojný s našimi produktmi, a veľmi nás teší, že naše úsilie prináša očakávaný výsledok.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

High quality and comfortable materials

Both products I ordered are of a very high quality. Materials used seem to be extremely durable and also comfortable in every way possible. Even the packaging was nice and a little practical gift always makes you happy as a first time buyer.

Dobrý deň,

s radosťou sme si prečítali vašu recenziu a teší nás, že naše produkty spĺňajú vaše očakávania a prinášajú vám spokojnosť.

Dobrá cena

Dobrá cena, rýchle dodanie a potešil aj malý darček. Super ďakujem veľmi pekné

Dobrý deň,

váš pozitívny názor je pre nás veľmi cenný a teší nás, že sa vám naše produkty páčia a prinášajú presne to, čo ste očakávali.

Top úroveň

✅Cena top
✅Kvalita top
Doručené v peknej krabici + darček produkty pekne zabalené. Je vidieť,že si vážite zákazníkov aj produkty, ktoré predávate. Super super super ! Vrele odporúčam.

Good

Very well ..

Kvalita

Kvalita a veľkosť vynikajúce

Kvalita je špičková

Kvalita je špičková. Obuv veľmi pohodlná, trendy a zároveň bezpečná. Nemohla som si vybrať lepšie. Extrémna spokojnosť

Dobrý deň,

vaša recenzia nás veľmi potešila a sme radi, že vám naše produkty prinášajú spokojnosť a pohodlie, ktoré očakávate.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.