Jeg tog chancen og bestilte 3 plakater, Den Grimme Ălling, Klodshans og Den standhaftige tinsoldat, som jeg tilfĂŠldigvis sĂ„ pĂ„ jeres hjemmeside. Jeg mĂ„ sige, at der kom 3 flotte plakater i messing... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Jeg havde desvÊrre en fejl i min fÞrste ordre, men jeg mÄ sige, at kundeservice virkelig imponerede mig. De ringede mig efterfÞlgende op og vi fik rettet fejlen og de sender en ny plakat, som jeg er v... Se mer
Företaget har svarat
Jeg var sent ude - Skrev mandag vedr. Min ordre, da den skulle bruges til en fĂždselsdagsgave i weekenden, fik svar 30 min efter, og senere var min ordre afsendt! Super god service! Har netop afh... Se mer
Företaget har svarat
De fremsendte billeder ligner de viste pÄ hjemmesiden. Billederne er pakket godt ind, sÄ det minimerer skader i forsendelsen. Vi var sÄ tilfredse med de tre billeder med rammer, som vi modtog, at vi b... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Udforsk H.C. Andersens eventyrlige klassikere og genoplev fortĂŠllingerne i et eksklusivt og moderne udtryk. Giv din bolig et eksklusivt udtryk med en flot kombination af vores danske kulturskat moderniseret til nutiden. Hos Story of Andersen finder du moderne plakater, som alle tager afsĂŠt i Hans Christian Andersen og hans inspirerende eventyr og papirklip, som i dag er kendt og elsket verden over.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Bestilte 3 plakater i mĂžrk trĂŠ ramme!
Bestilte 3 plakater i mĂžrk ramme.
De er kommet, men kvaliteten sf 3 plakater med de billigste trĂŠrammer, man kan opstĂžve.
Det er et dyrt foretagende til kr. 2.000,- og ef bestemt ikke et produkt, som er vĂŠrd at skrive hjem om til de penge.
Hverken plakaterne eller rammerne oser af kvalitet.

Manglede varer
Hej
Har bestil 3 plakater til jul som jeg fint modtager.
Bestiller 3 mere⊠pengene er trukkenâŠ. Men har ingen plakater modtagetâŠ
Har ringet til gls de har intet i mit navn.
Mailet til firmaet vild mange gange uden overhoved det svarer. Sendt besked pĂ„ messenger ja den er set men hellere ikk et svar derâŠ
Mangler at modtaget et pakkenummer sÄ jeg kan efterlyse den, hvis den er afsendt.

Aldrig igen !
Har desvÊrre haft en mega dÄrlig oplevelse og kommer aldrig til hverken at anbefale eller kÞbe hos jer igen !
KÞbte 3 billeder med ramme og da billederne ankommer er en af rammerne i stykker i trÊet som er flÊkket. Jeg skriver med det samme til jer, og der gÄr lang tid inden i svarer trods jeg kan se i har lÊst min besked.
Da i endelig skriver vil i have billeder af pakken som forlÊngst er Äbnet. I vil have billeder af bobleplast mm og alt det er jo smidt ud efter nÊsten en uge. Pakken havde ikke skader men i prÞver at tvÊre den af pÄ GLS som helt sikkert ikke har skyld i at trÊet er flÊkket i bunden af rammen. Nu hÞrer jeg sÄ ikke mere fra jer sÄ jeg mÄ jo acceptere at de 1975 kr jeg har betalt er spildt ! Jeg skal ud og kÞbe 3 nye rammer for i vil jo ikke sende den ene, og jeg vil have 3 ens.
Synes det er mega dÄrlig stil.

Flot som pÄ hjemmesiden.
Har netop modtaget 3 plakater 3 dage efter at have bestilt dem.
De er flotte som pÄ hjemmesiden, men er isÊr vild med "Tinsoldaten".

Megaflotte plakater
Megaflotte plakater, hurtig levering og god service. Intet at klage over

Jeg var sent ude
Har netop afhentet ordren, og mÄ sige at kvaliteten er over alle forventninger!
Kan kun anbefale at kĂžbe her!

Det er fup!
Det er fup!
De trÊkker pengene, men du modtager aldrig dine vare og de svare ikke nÄr du ringer eller skriver.
Mine forÊldre bestilte 3 plakater i september mÄned og modtog aldrig, sÄ nej intet er bestilt i mit navn - det skulle havde vÊret en bryllupsgave til min mand og jeg.

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.