Malafide website, dropshipping bedrijf met misleidende claims als "zorgeloos" retourneren. Retourneren moet naar China of voor een klein percentage van het aankoop bedrag kan je het naar een Nederland... Se mer
Det här tycker kunderna
0 sterren. Droefige stakkers die zo snel mogelijk offline moeten worden gehaald. Fake producten leveren die je tegen idiote kosten kan retourneren naar China. Waarom accepteert Google geld van dit soo... Se mer
produit reçu est de très mauvaise qualité et ne correspond pas du tout à mes attentes. De plus, la taille est incorrecte et ne correspond pas aux informations indiquées lors de l’achat. J’ai demandé... Se mer
Bestelling tot levering duurde meer dan 2 weken. Dagen geen update bij track and trace. Pas bij levering duidelijk dat het een Chinees produkt met veel polyester is. Ik ga hier zeker niet opnieuw kope... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Storebay zijn we gek op mooie producten en geloven we dat het leven nog leuker wordt als je het omringt met de juiste spullen. Ons team van enthousiaste mensen zoekt elke dag naar de nieuwste trends op de markt. Onze missie is om jou de beste kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en stellen de feedback van onze klanten zeer op prijs. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.
Kontaktuppgifter
Wij beantwoorden binnen 24 uur, maandag tm vrijdag, 9am-6pm, Nederländerna
- info@storebay.nl
- storebay.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb ook pas een bestelling gedaan nooit meer daar bestellen …
Ik heb ook pas een bestelling gedaan van 64.95€ sportset
Ik dacht dat het van nederland komt maar bij de track staat china heb het pak vergeleken op google en blijkt bij alie expres maar 24.95 € te kosten dus vieze afzetters ik heb het nog niet aangekregen dus afwachten 🙏
Het product dat ik bij Store Bay kocht was een horloge
Het product dat ik bij Store Bay kocht (een horloge) was kapot bij aflevering. Nadat ik allerlei informatie opgestuurd had werd mij per e-mail verzekerd dat ik een nieuw exemplaar zou krijgen. Na tientallen (!) e-mail berichten heb ik na drie maanden nog niets ontvangen. Het bedrijf stuurt voortdurend e-mails waarin zij om informatie vragen die zij al ontvangen hebben. Mijn conclusie is dat dit bedrijf onbetrouwbaar is. Mijn advies: koop niets bij dit bedrijf.
Op de website van Storebay staat…
Op de website van Storebay staat duidelijk gratis retourneren binnen de 30 dagen. Ik heb veiligheidsschoenen bestel maat 46, 60 euro er werd een maat 45 geleverd na aanvraag voor retour laat men weten dat dit op eigen kosten is en naar hún magazijn in Azie China en wijgeren het geleverde product voor retour. Storebay is een bedrieglijke webshop lees goed de kleine lettertjes
Fake,bedrog,leugens...
De website laat uitschijnen dat ze een Nederlandse zaak zijn. Dat hun levertermijn tussen de 4-7 werkdagen is. Met netjes een contactformuliertje enzo... helaas helaas helaas... Ikzelf heb er een jas gekocht, de roze pufferjas voor dames. Ben er nog steeds aan het opwachten. En ik vrees voor de maat... er staat (voor mij dan) xxxl met een maattabel bij en alles klopt maar als de jas van China komt ipv Nederland vrees ik dat het toch fake is en om een aziatische maat zal gaan. Hoe kan het dat deze webshop nog online is??? Sluiten die handel!
Een linnen pet besteld in china zonder het zelf te weten
Een linnen pet besteld, blijkt een polyesteren re zijn die verfrommeld in de brievenbus zat. Deze website is doorsluis vanuit china. Retouren is naar china! Oplichterij eerste klas.
Staat idd allemaal wel in retoubeleid dat je natuurlijk (mijn eigen fout) pas nadien leest, maar je gaat er vanuit dat het een nederlandse winkel is.
KOOP ER NIET, het is niet lokaal.
Na dreiging met juridische stappen kon ik plots wel naar nederland terug sturen, wel op eigen kost en 100 % terugbetaald of produkt aanvaarden 50% terugbetaald.
Fake
Fake! Je denkt een ok produkt te bestellen in Nederland MAAR made in china...
Scammers!
Scammers!! Do not buy here!! Never received my package and they redirect me to DHL.
Omruilen product kan alleen als je weer…
Omruilen product kan alleen als je weer geld betaald
Zeer teleursteld en dan te bedenken dat je al de hoofdprijs belaald.
Komt gewoon bij Temu vandaan.
Voel mij opgelicht
Bestel er niet!…wat een oplichters
Bestel er niet!…wat een oplichters,
Veel te klein, gewoon geprint op een polyester sweaterachtig vest.
Absoluut niet wat op de afbeelding staat.
En retourzenden naar china op eigen kosten
Jas gekocht dacht via een nl bedrijf
Jas gekocht dacht via een nl bedrijf. Niet dus. Heeft 6 weken geduurd. Jas was van matige kwaliteit en de mouwen waren 10 cm te kort. Heb hier gelezen dat terug zenden haast geen optie is dus jas maar weggegooid.. was een dure les .
Vest besteld 3xXL
Vest besteld 3xXL. Vest is naar Nederlandse maatstaven hooguit XL. Pas dus goed op wat je bestelt. Ik stuur het vest niet terug i.v.m. zeer hoge verzendkosten.
Zeer telleurstellend
Zeer telleurstellend. Reviews op eigen site zijn niet echt! Heb me daarin ernstig vergist. Het is een dropship bedrijf wat alle producten uit Azie haalt waardoor er een lange levertijd is.
Orthopedische sneakers besteld. Zijn niet orthopddusvh, te smal, geen voetbed en de airpockets in de zolen zijn nep, waardoor er geen vering is tijdens het lopen. Maat groter besteld, maar nog steeds veel te klein. Retourneren is bijna even duur als de schoenen. Dit was eens en nooit weer!!!
NOOIT EEN AANKOOP DOEN HIER!
Zelfs 1 ster zijn ze niet waardig!!
Ik bestelde 'orthopedische' sandalen die bij aankomst veel te smal leken. Dus ik wil retourneren wat volgens hun site geen probleem is. Als eerste antwoord kreeg ik te horen dat de sandalen uit Azië kwamen en het terugsturen me veel geld zou kosten. Kreeg wel geen adres...
Na 100 en 1 mails, fotobewijs en allerlei smoesjes van hunnentwege kreeg ik eindelijk een adres in Nederland. Mijn sandalen werden verzonden maar tot op heden geen terugbetaling. Ik vermoed dat ze nu nog gaan vermelden dat ze verloren gegaan zijn als ze dan nog reageren tenminste. 😡😡😡 Eén echte schande is dit bedrijf!
Vreselijk!
Vreselijk!! Wacht al 21 dagen en mijn bestelling is nog niet verzonden. Krijg steeds een standaard mail waarin staat dat het 7 tot 14 dagen kan duren...maar ik denk eerder dat het een maand gast worden. Niks bestellen op deze waardeloze site!
Jammer dat ik geen negatieve sterren…
Jammer dat ik geen negatieve sterren kan geven anders deed ik dat.
Als je kijkt op hun site naar het aantal sterren kan het gewoon niet beter.
Zomerbroek gekocht van redelijke kwaliteit ( was de prijs ook naar) en lekker dun voor op de camping. Nog twee besteld van dezelfde maat blijken ze een stuk kleiner te zijn. In de broek geeft deze zelfs een maat groter aan.
Refund: vergeet het maar. Geld kwijt. Wordt aan het lijntje gehouden 🤬
Terrible quality from a Chinese company
It is a Chinese company but they present themselves as Dutch. I ordered 100% cotton socks unaware that I was actually ordering from China, and I received socks that are not cotton, of terrible quality, incorrect size and different colors from seen on the photos.
Prullaria voor de hoogste prijs!
Dit is geen Nederlands bedrijf
Dit is geen Nederlands bedrijf
Het is een Chinese **t bedrijf met troep,wat kleren moet voor stellen,alles is ook van slechte kwaliteit ,ik ben genaaid met ze .
Nooit iets kopen het is de zelfde troep als wise ,temu, aliexpress enzovoort,en ze houden zich ook niet aan Europese wetgeving.
Slechte service
Weer een voorbeeld van een webshop die via het buitenland spullen aanbieden onder een nl vlag. Mijn bestelling is door de slechte bezorging zoek geraakt. Iets waar ik als klant niks aan kan doen. Vervolgens zijn we nu nog is een week en 4 keer mailen verder voor dat er hopelijk een gepaste oplossing komt. 5 weken wachten op een paar schoenen is het mij echt niet waard. Dan nog is moeten bewijzen dat ze nooit zijn geleverd vind ik triest.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.