Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

behandling var rigtig fin og virker indtil videre det trælse kommer ved betaling min kæreste betaler 4000 kr efter første behandling jeg nævner dagen efter at vi jo havde snakket sammen om... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Rehabiliteringscentrum

Skrivet av företaget

Hos Stopnu behandler vi klienter ved rygestop, alkoholafhængighed og andre afhængigheder. Vi anvender Biofeedback og personlig samtale. Få hjælp til at fjerne trangen og undgå abstinenserne - vi har 22 års erfaring!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Har røget i ca 30 år

Har røget i ca 30 år. De sidste 20 år har jeg røget omkring 20 smøger om dagen. Noget skulle der ske og jeg er generelt meget kritisk og tror ikke på “hokuspokus” men alligevel trodsede jeg mine egne fordomme og bestilte tid hos stopnu. Det er nu 2 måneder siden og trods tilbud om smøger i festligt lag, har jeg takket pænt nej. Jeg er overbevist om at jeg er røgfri for altid nu. Tankerne og trangen er ikke 100% væk, men det er ikke svært at lade være.

26 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

For ca 20 år siden bestilte jeg en tid…

For ca 20 år siden bestilte jeg en tid hos Beate, “Stop nu”. Efter en times behandling sagde Beate “tillykke, du er røgfri” og det har jeg været siden. Også værd at nævne er, at jeg heller ikke havde behov for at erstatte vanen med en anden vane, som eks. søde sager. Kan helt sikkert anbefale StopNu !

1 juni 2025

Rygestop

Har været til rygestop hos Beata i Silkeborg, det er det bedste jeg nogen sinde har gjordt for mig selv. Jeg har været stor ryger i 38 år. Efter 2 behandlinger ved Beata er jeg total røgfri, faktisk efter første behandling var jeg røgfri. Beata er meget professionel og ved 100 % hvad hun laver, hun er meget sød og lyttende og følger dig helt til dørs med dit rygestop i meget trykke rammer. Hvis jeg kunne give 100 stjerner havde jeg gjordt det, men må nøjes med 5 stk selvom det er alt for lidt. Tusind tak til dig Beata jeg vil til hver en tid anbefale dig. God jul og rigtigt godt nytår. Mvh johnny Nielsen

14 november 2025

Ryge stop hjælp:)

Jeg kom ind for og stoppe med og ryge.
Jeg kunne mærke efter første behandling at det virkede.
De var meget serviceminded og fortalte om at hvad de gjorde.
Jeg vil helt sikkert anbefale dem til fremtidige kunder.
Jeg takker mange gange for god behandling.

19 november 2025

Sukker stop

Jeg var skeptisk da jeg bestilte tid ved stopNu men synes også mit forbrug af chokolade, slik, kage, Sodavand osv havde taget overhånd.

Jeg var nået til et sted hvor det var de ting der styret mig og ikke omvendt.
Jeg kunne ikke handle uden at købe noget, jeg kunne ikke sove uden at tænke på om jeg havde noget i skabet jeg kunne spise, kunne ikke gå aften tur med med hunden uden at svinge forbi rema og jeg drak 1,5l faxe kondi free om dagen så følte ikke jeg havde noget at miste ved at give det et skud så bestilte tid.

Beata er super sød og professionel, god og snakke med og super god til at forklare, jeg følte mig så tryg imens jeg var der.
Da jeg gik derfra første dag var der en særlig ro i min krop og det har der været siden.

Det er nu 1 måned siden jeg besøgte stopNu og jeg har drukket 2 X 0,5l danskvand og spist 1 lille stykke kage, hylderne med slik, chokolade og sodavand i butikkerne fangerne ikke mit blik mere og jeg har tabt 2kg på 1 måned uden at ændre andet end dette. Jeg er GLAD og STOLT og har det meget bedre med mig selv!

KÆMPE TAK TIL Beata😊

24 september 2025

dårlig service

behandling var rigtig fin og virker indtil videre

det trælse kommer ved betaling
min kæreste betaler 4000 kr efter første behandling
jeg nævner dagen efter at vi jo havde snakket sammen omkring den rabat kode der florerer på Facebook og der skulle være trukket 1000 kr fra
det mindes hun ikke og have noteret og kan ikke huske vi har snakket sammen ... trods dette er sket 2 dage før
så på dette punkt er servicen elendig

16 oktober 2025

2011 - røgfri nu på 14. år - TAK

2011 var året hvor jeg hørte om Stopnu, fra to uafhængige eks-storrygere, hvoraf den ene slet ikke troede på det, men havde fået behandlingen forærende. Tænkte at hvis han kunne, så skulle det prøves. 30 cigaretter om dagen - jeg elskede mine cigaretter, hostede ikke og lå på 110% til pusteprøverne i Øresundsundersøgelsen.... men det var trods alt også dyrt at ryge dengang, og jeg hadede tanken om hvor meget jeg lugtede af røg.
Fyrede de sidste 4 smøger af på gaden, inden jeg gik ind, og har ikke røget siden. Min bedste investering til dato.
Hvorfor anmelde efter så mange år ? Jeg faldt over folderen fra dengang, så nu skulle det være:)

17 februari 2025

Svar från Stopnu

Kære Anette, Kæmpe tillykke med dit rygestop og tusind tak for anmeldelsen 🙏 Den er inspirerende og vil hjælpe mange til at tage beslutningen. Kh Beata,Stopnu

Elskede at ryge - nu røgfri på 14. dag

Jeg havde hørt om Beate via en bekendt på Facebook og var lidt skeptisk. Efter at have røget en del de sidste 22 år blev jeg røgfri allerede efter 1. behandling. Jeg havde taget beslutningen om at stoppe inden, men dette forstærker og hjælper virkelig. Savner jeg at ryge - ja gu gør jeg det - men er simpelthen så stolt af mig selv at jeg lader være.

En kæmpe anbefaling til Beate!

16 februari 2025

D.2/10 var jeg hos StopNu

D.2/10 var jeg hos StopNu, til den første af 2 behandlinger - jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, MEN jeg må indrømme det har været en kæmpe succes..
vægten siger minus 15,1kg men det vigtigste er at jeg siden 1.behandling ikke har haft trang til slik, chips, Chokolade, kage, is, sodavand og heller ikke sukkerfri sodavand - og det har ikke været svært, heller ikke selvom jeg har været til fødselsdag eller firma arrangementer..
Så herfra skal lyde en kæmpe tak det I gør det virker!!!

2 oktober 2024

Svar från Stopnu

Så godt klaret J 👏😊 kæmpe tillykke til dig. Tak for anbefaling 🙏 Vh Beata, Stopnu

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemmeste rygestop jeg har prøvet😊

Hej Beata♥️

Vil bare lige sige tak til dig, for god behandling både menneskeligt og fagligt.
Behandlingen har også gjort noget rigtig godt for at berolige mit nervesystem, som har været på overarbejde i mange år. Så det var en kæmpe sidegevinst for mig.

Jeg er røgfri og mere i fred med mig selv😊

Bedste hilsner
Jane

31 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

JEG VAR MEGET SKEPTISK MEN...

JEG VAR MEGET SKEPTISK MEN...

Jeg faldt over "stopnu klinikken" på Instagram var inde og læse lidt på det men det lød alt for godt til at være sandt.
Men jeg overtalte mig selv til at prøve det, Beate ringede til mig da jeg meldte mig ind, vi fik lavet 2 tider som jeg gik og ventede spændt på.
Så kom dagen, og jeg kørte til silkeborg, på vej dertil røg jeg en masse smøger, 13 styks for at det ikke skal være løgn.
Jeg røg normal 1,5 pakke næsten 2 om dagen og det skal siges at jeg har røget i 20 år.
Jeg kommer ind første dag og får talt med den sødeste behandler Pernille som er så stille og rolig og P forklar mig hvordan alt skal foregå.
Jeg får behandling og går derfra med et smil på læben, tro det eller ej jeg har været røgfri siden d. 16.10 der er slet ingen lyst til smøger det røre mig ikke længere. Så kæmpe anbefaling herfra 😁

16 oktober 2024

Svar från Stopnu

Hej Sipe, Tusinde tak for de søde ord og anbefaling 🙏 vi er så glade på dine vegne. Kæmpe tillykke med dit rygestop 😊 Godt gået 👏 kh Beata, Stopnu

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en behagelig behandling

Det var en behagelig behandling, både Beata og det at ligge med maskinen. Jeg stoppede samme dag og har nu ikke røget i et døgn. Jeg er lidt urolig og har spist et par frugt, drukket en sodavand og spist noget slik. Jeg er meget positiv overrasket at det rent faktisk virkede, men det gør det. Mvh Dorte

9 oktober 2024

Rygestop

Jeg har været ved stopnu.dk da jeg gerne ville stoppe med at ryge dels pga den dårlige vane mit helbred og ikke mindst begyndende kol.
Jeg har nu været røgfri i 31 dage og har ikke trykken for brystet mere . Mere energi og har taget mit kol medicin 3 gange på 31 dage hvor jeg før tog astma spray 5-7 gange om dagen + slimløsende medicin hver morgen som jeg også er blevet fri af. Så kan virkelig anbefale stopnu.dk hvis du/i vil have et bedre liv/helbred kunne man give 10 stjerner havde de fået det . Tusind tak Beate 🙏🙏🙏🙏❤️

2 september 2024

Svar från Stopnu

Hej Per, Hvor er det dejligt at høre at rygestoppet gav dig et bedre helbred. Tillykke til dig 😊 godt gået 👏 Tusind tak for anbefaling af Stopnu. Kh Beata

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Røgfri pt en uge, og fortsætter.

Der blev røget i bilen på vej til Silkeborg - fordi nu var det snart slut - igen.

Behageligt forløb, og nu har jeg uden de store problemer ikke røget en uge og x antal timer.
Har da haft lysten, ikke pga trang, emn pga vanen, og har heldigvis den evne, at jeg kan sige til mig selv, at - "Nå'e nej, jeg ryger jo ikke mere" og så er det det.

Jeg går med mine kollegaer ned, når de skal ryge, og det generer mig ikke spor. :-)

Så de varmeste anbefalinger herfra.

23 september 2024

Svar från Stopnu

Kære Mona, Kæmpe tillykke med dit rygestop 👏 godt gået 💪 Tusind tak for din tid. Vh Beata, Stopnu

Falsk og ulovlig markedsføring

Man må ikke skrive at over 92% stopper med at ryge når der ikke er videnskabelig og synlig evidens for det.

13 maj 2024

Svar från Stopnu

Hej, Det ville være mere passende hvis du tog kontakt til os på en anden måde for at undersøge om det vi skriver passer. Vi har styr på statistik og evidens, da vi ikke ønsker at være i strid med lovgivningen. Vh Beata, Stopnu

Meget professionel og rar

Fra da jeg trådte ind af døren første gang fredag den 22/3-24 følte jeg mig yderst velkommen.. Beate er yderst professionel i sit håndværk og som hun selv siger man skal ville det her.. Har røget siden jeg var 14 år og er nu 36 har været røgfri nu i 48 timer og får det kun bedre.. vil anbefale Beate’s klinik til alle der kunne få brug for hjælp til rygestop

22 mars 2024

Svar från Stopnu

Tusind tak for for de pæne ord 🙏 Kæmpe Tillykke 👏 fortsat held og lykke med dit rygestop. Vh Beata

Det virker!

Det virker!
Første gang jeg var hos STOPnu, var i 2007. Og jeg stoppede straks. Jeg røg meget dengang, men stoppede nemt efter behandlingen.
Efter 14 år begyndte jeg at ryge igen og jeg har netop gennemført en ny behandling og kan kalde mig ikkeryger igen.
Det er imponerende så nemt det er. Der er bare ingen trang. Jeg skal have styr på er mine vaner og får hjælp under behandlingen gennem en god samtale med sparring til at håndtere de situationer hvor man typisk gerne vil ryge

8 januari 2024

Svar från Stopnu

Tillykke med dit rygestop Benedicte 😊 godt gået 👏 tusind tak for anbefaling. Vh Beata

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.