Stockholm Group Omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Otrevlig och

Ringer upp bilfirman och säljaren säger bara HALLÅ, ingen presentation överhuvudtaget eller vad han heter och vart man har kommit. Idiot förklarar en för att man ringer från dolt numer och han har tydligen "3 bolag som han har samma nummer till". Skulle inte rekommendera denna firma om man vill köpa ifrån någon seriös och är trevlig och har bra kundbemötande.

30 juli 2026

Köp av bil jan 2026

Köp av bil jan 2026. Inga vinterdäck men jag fick vinterdäck på satta till leverans i januari månad. Bilen annonserades med dragkrok vilket inte fanns på bilen, vilket var ett krav från mig. Dragkroken skrevs in på avtalet att en sådan skulle monteras. I vår efterfrågade jag mina sommardäck, vilka inte fanns, hittades..
Efter ett par månader med mail, sms och telefonsamtal fick jag mina sommardäck, dessvärre tre dagar försent då lagen om vinterdäck upphört och krav på sommardäck gällde. Fortfarande ingen dragkrok.
Monterar själv en på verkstad och kräver att de åtminstone betalar halva kostnaden av vad som står o avtalet. Nej inget sådant.
Upptäckte nu att AC:n inte fungerar, väntar på en spännande fortsättning i detta ärende. Vill ni slippa problem, köp er bil någon annanstans. Riktiga skojare med 0 anställda i företaget. Trots 4-5 personer på plats..?

23 mars 2026

Det var den värsta försäljaren jag…

Det var den värsta försäljaren jag varit med om. Han hade samma mentalitet som gangstrarna i dom gäng kriminella rörelserna. Bara lögner och påhitt.
Inbytesbilen som jag lämnade vägrade dom betala för när jag åkte därifrån.
Dom påstod att när dom startade bilen efter att jag åkt så skar den ihop.
Dom sa att dom kunde skrota den åt mig.
Dom ringde massor av och krävde att jag skulle skriva över bilen på dom.
Eftersom dom vägrade att betala bilen så skrev jag inte över den.
Efter många samtal som finns inspelade samt brev från en advokat om stämning så gav dom med sig och jag fick hämta den rasade skurna bilen! Men till min förvåning så gick den lika bra som när jag lämnade den.
Jag tror att om jag sagt "ja skrota den" Så hade dom fått en gratis bil som dom kunde sälja.
Undrar om dom andra 4 recensionerna är skriva av kompisar.

31 januari 2025

Stockholm Group Services AB, VARNING!

Jag vill uppmärksamma och varna folk för städföretaget Stockholm Group Service AB. Vi hittade företaget via Let´s Deal och bokade städning under dagtid när vi var på jobbet. Eftersom vi har småbarn och både jag och sambon jobbar heltid så har vi själva inte tid för storstädning speciellt ofta och kände att vi var värda att få huset städat åt oss. När vi kommer hem senare den eftermiddagen och kliver in i köket så ser vi att nästan alla skåpsluckor är helt förstörda. Vi har svarta högblanka skåpsluckor/lådor och de var inte längre blanka. Min gissning är att de har använt grovsida på en tvättsvamp och gnuggat på alla skåp och lådor. Då sprider sig paniken i kroppen och vi börjar inspektera varenda vrå i hela huset. Vi hade en månad tidigare köpt en ny curved led-TV för en ganska saftig peng och på samtliga TV-apparater har de sprayat med någon rengöringsspray och dragit med trasa. På nya TV:n kunde vi se en matt hinna över hela skärmen samt blöta spray-droppar längs kanterna. Vet ej om de hade satt sin fot i badrummet då det såg likadant ut efter städning som innan. Vi ringde såklart upp firman på en gång, inget svar. Fick kontakt med dem till slut och de kom dagen efter för att kolla på "skadorna". Killen som kom hem till oss skyllde på rengöringsmedlena / städverktygen som vi ställt fram. MEN - borde man inte som städare veta vilka medel och vilka verktyg man använder vart? De hade alltså lika gärna kunnat använda klorin på vår nya TV eftersom att vi hade ställt fram det för att använda i badrummet? Jag hade ställt fram ett specialmedel för just våra skåpsluckor samt en microfiber trasa som jag alltid använder och aldrig gjort någon skada på våra luckor. De skyller också på att vi inte var hemma när dem var och städade och att vi skulle varit där och gett instruktioner om hur allt ska städas. Jag bokade inte städning för att jag är lat, utan för att tiden inte finns. Skulle jag ta ledigt från jobbet för att övervaka en städare I mitt hem hade jag lika gärna kunnat gjort det själv, utan att behöva betala för en tjänst och oavsett vad förlorat en dags inkomst på lönen. De skyller också på att jag köpt tjänsten via Let´s Deal och att jag betalat ett väldigt billigt pris och att städföretaget själva inte tjänat en enda krona på jobbet. Ska det vara mitt problem då? Efter mycket om och men går de med på att byta ut luckan på vår integrerade kyl (den som blev värst drabbad). Bra tänkte jag och nöjde mig med det, trots att jag tycker att vi borde fått bättre ersättning. De ber mig skicka artikelnummer på luckan och jag skickar det till dem. En månad går och jag får inte höra något från företaget. Då ringer jag upp för att fråga hur det går med luckan och om den är beställd. Nej, det var den inte och kommer inte att beställas heller då de helt plötsligt beslutat sig för att de inte längre vill ersätta luckan. Ärendet ska nu anmälas till ARN och hoppas på att dem kan hjälpa mig att få bukt på detta så att jag slipper bli ledsen varje gång jag kliver in i mitt egna kök. Nu vill jag varna andra för att inte boka städning med denna inkompetenta städfirma. De lägger ut sin tjänst ofta på Let's Deal. INGEN BRA DEAL!

29 juni 2017

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis