Godt udvalg af forskelligt til de små
Godt udvalg af forskelligt til de små. Virkelig flink og imødekommende service.
Min pakke blev leveret hurtigt.
Har ikke noget at sætte en finger på.
5 stjerner😀

Svar från Stjerneboern
Hos Stjernebørn finder du nøje udvalgte kvalitetsprodukter til børn – altid med fokus på leg, læring og trivsel. Vi kombinerer personlig service, bæredygtighed og kærlighed til detaljen, så du får en tryg og inspirerende oplevelse, hver gang du handler hos os.
Ryttervænget 28, 4700, Næstved, Danmark
Godt udvalg af forskelligt til de små. Virkelig flink og imødekommende service.
Min pakke blev leveret hurtigt.
Har ikke noget at sætte en finger på.
5 stjerner😀

Fantastisk Service!🤩
Hurtigt levering, rar kundeservice!
5 stjerne hele vejen!

Svar från Stjerneboern
Købte en lykkepose til min søn, og der er simpelthen det fineste tøj i. Absolut ikke sidste gang vi prøver at handle her 👌 hurtig levering også. Får min varmeste anbefaling

Svar från Stjerneboern
Super hurtig levering og rigtig god service. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos dem, og kan klart anbefale andre det😊 De har et godt udvalg, til skarpe priser.

Svar från Stjerneboern
Jeg har for nylig købt en gave hos stjernebørn🥰 VERDENS bedste service🙌 pakken blev sendt hurtigt og med en personlig hilsen med tak for jeg havde støttet deres skønne forretning

Svar från Stjerneboern
Virkelig godt udvalg af det sødeste børnetøj til gode priser. Jeg vil helt sikkert handle hos Stjernebørn igen😍

Svar från Stjerneboern
Jeg kan varmt anbefale at handle på Stjernebørn🤩 Servicen er helt i top, og man mærker virkelig, at der er hjerte og omtanke bag alt, de laver. Leveringen var super hurtig, og alt var pakket så fint🥰
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen!

Svar från Stjerneboern
Stjernebørn er virkelig den bedste shop, jeg har handlet børnetøj hos! Tøjet føles så godt, og det holder til at blive brugt (og vasket mange gange 😅). Jeg havde et spørgsmål, jeg skulle have hjælp til, og kundeservice var så venlig, at det næsten føltes som at handle i en lille lokal butik. Dertil var leveringen også hurtig. Det gør bare hele oplevelsen bedre. Her shopper jeg gerne igen!

Svar från Stjerneboern
Fantastisk købsoplevelse! Hjemmesiden fungerede som den skulle og det var nemt at betale. Hurtig levering og virkelig fint pakket ind med en lille chokolade ved siden af.
Kommer helt sikkert til at bestille der fra igen! Kan klar anbefale stjernebørn.dk!

Svar från Stjerneboern
Fine varer til gode priser, men alt for lang leveringstid. Bestilte 1. Maj, kom først i pakkeboks d. 8. Maj.
Jeg var kommet 1 dag for sent til afhentning af min pakke, så den var blevet sendt retur til Stjernebørn. De rakte ud og spurgte om de skulle sende pakken igen. Det synes jeg dælme er god service, og det var nogle meget fine produkter jeg modtog, da jeg denne gang lykkedes med at afhente i tide. Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg fik ved en fejl leveret en forket vare (inkl. en fin gave på trods af en virkelig god udsalgspris!). Stjernebørn var hurtige til at svare og sende den rigtige vare afsted.
Jeg nåede ikke at hente pakken i pakkeboksen, men Stjernebørn sendte den automatisk frem igen.
Jeg synes, der hele vejen har været en god service og en hjælpsom og venlig tone. Jeg vil helt klar handle der igen.
Min nye yndlings shop! Virkelig sød ejer, som hjalp med at bestille bestemte styles hjem til mig ⭐️ virkelig god betjening, hurtig svar og helt fin levering. Kæmpe anbefaling herfra
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.