Köpte en robotgräsklippare A15v från stiga.com och den fungerade inte alls. Kopplade inte till laddastationen. Det enda jag kan göra är att maila in och vänta på eventuella svar. Jag tycker det är en... Se mer

Smidigt att beställa men hur jag än tryckte på föreslagna batteripaket så fanns det inget sätt att välja dom så jag kunde köpa maskin o batteri med laddare samtidigt. Så det blev att beställa mask... Se mer
Enkelt och smidigt att genomföra beställning. Jag köper enbart STIGA produkter sedan jag upptäckte deras batteridrivna trädgårdsmaskiner: Lätthanterliga, miljövänliga, roliga att använda, effektiva o... Se mer
Har ej kommit snö så jag kunnat köra den. Lätt att förstå sig på snöslungan. Inga frågetecken behöver uppstå. Allt ser väldigt bra ut avseende kvalité. Lätt att starta. Lätt att ladda och att ta... Se mer
STIGA is a leader in designing and making a wide range of powered garden equipment, distributed across Europe and beyond. Everything we create is taking inspiration from nature and bringing engineering innovation to the world of gardening. We are green-fingered engineers, with the hearts of gardeners.
We believe that collaboration and feedback are the key to continuous improvement and value creation, for you and us.
Order online or in-store and have your products delivered to your door, ready to use.
Buy online and choose your preferred pick-up location.
Pay in instalments easily, flexibly and securely.
Subscribe to our newsletter and join our community of gardening, nature and technology lovers that's been growing for 90 years. Plus, keep up to date with the latest technology news and seasonal tricks for your garden!
STIGA S.p.A, Via del Lavoro, 31033, Castelfranco Veneto (TV), Italien
Trasig i larvbanden, fick ingen hjälp av Jula där jag köpt den. Bara hänvisad till en reparatör. Ny maskin som gick i 1,5 Tiumen innan dragkraften i banden gick sönder.
Snöslunga går mjukt och tyst och känns väldigt rejäl och stabil.
Den är stark trots batteridrift.
De ar första gången jag handlade p nätet och det fungerade väldigt bra
Bra pris tycker jag och trevlig hjälpsam personal som jag kom kontakt med
God fortsättning på det nya året
Staffan
Det gick att skruva ihop snöslungan enligt anvisningar. Nackdelen var att kabeln mellan aktiverings-handtaget och kopplingen till framdrivningen var justerade för kort. Så snart man startade maskinen började den rulla framåt utan möjlighet att stoppa den. Man fick snabbt stänga av maskinen och utföra en ganska krånglig borttagning av kabeln för att kunna förläng den med hjälp av justeringsskruvar på kabeln.

Svar från STIGA
Det är nu 18 dagar sedan jag la en order och fick orderbekräftelse.
Leverans skulle ske efter 3-5 dagar.
Enligt tracking skickades varan från Belgien till Kolding i Danmark och har legat där i mer än två veckor.
När får jag leverans?

Svar från STIGA
Professionellt bemötande med visat kundintresse och snabb hantering.
Leverans utan problem. Elskoveln fungerar för det den var tänkt för. Batteriet på endast 2ah håller längre än väntat. Maskinen är i tyngsta laget trots minsta batteriet.
Lätt och överskådlig sida, synd att man inte kan beställa tillbehör till maskinen man beställer utan måste vända sig till annan aktör.
Klipparen var redan registrerad när jag gjorde det .Jag fick bra hjälp från Granngården och stiga att ordna det.
Har både en batteridriven snöslunga och gräsklippare från Stiga. Helt nöjd med det.
Se upp med detta företag vid ev. Prenumeration......vägrar avregistrering av densamma på sms.

Svar från STIGA
Först fick jag en elsekatör jag laddade två gånger.Den tredje gången tog batteriet ingen laddning och den lämnades tillbaka och pengarna betalades tillbaka. Sedan fick jag en annan som har fungerat bra.
Inte hunnit prova så mkt än.. Förhoppningsvis håller maskinen.
Garanti som framhävs i reklamen var ju kanske inte så mycket värd, när man läser garantivillkoren! Det verkar som att man inte kan använda maskinen utomhus, utan att garantin slutar gälla... känns oseriöst.
Kampanjen med ett extra batteri utan kostnad kändes också lurig. Fick stöta på flera gå ger u der flera veckor innan det kom , sent om sider..

Svar från STIGA
Bra med ett batteri som passar i flera maskiner, många olika varianter av maskiner, hittade precis det jag behövde.