Företagsinformation
Skrivet av företaget
Stifinderprogrammet tilbyder transformativ lederuddannelse. Programmet skaber varig udvikling af dine egenskaber som leder gennem transformativ læring og sætter dig i stand til at udøve transformativ ledelse. Mere end 2300 ledere og specialister fra over 800 virksomheder har gennemført Stifinderprogrammet siden begyndelsen i 1994. Vores lederuddannelse er kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet. Stifinderprogrammet henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er nået til et punkt i deres karriere, hvor de vil udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance gennem en intensiv lederuddannelse. De har udviklet en brugbar måde at fungere på, med de oplever også nogle begrænsninger, der hindrer dem i at opnå deres mål. Stifinderprogrammet fokuserer på din ledelsesidentitet. Det betyder, at den professionelle identitet, du har tilegnet dig gennem din uddannelse, og kompetencer som du har udviklet gennem din karriere vil blive videreudviklet og integreret, og at udkommet bliver den professionelle leders identitet, der også omfatter transformative egenskaber. Vi inspireres bl.a. af ledelsesteori og hjerneforskning fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, af indiansk livsvisdom og effektive metoder, der anvendes inden for kultur, elitesport og militære specialenheder.
Kontaktuppgifter
Marselisborg Havnevej 32, 2, 8000, Aarhus C, Danmark
- +45 8731 6700
- info@stifinder.com
- stifinder.com
Absolut toppklass!
Just hemkommen efter fem fantastiska dagar i Modul 3. Den bästa ledarskapskurs jag överhudtaget någonsin "ever ever" varit på. En kurs i absolut världsklass. Jag lär mig sluta vara offer. Jag lär mig sluta lyssna på egots röst. Jag lär mig säga JA till min storhet och kraft. Jag lär mig bli en vuxen människa. Äntligen! Jag är enormt tacksam. Och allra djupast en kurs om att lära sig älska sig själv och andra människor. Kursen har skapat en genomgripande förändring i mig. Jag önskar alla mina barn och varje annan människa denna kurs.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.