Geweldig!! Onwijs handig en mooi systeem! We hebben de transparante versie, hierdoor komt de hele LP super mooi uit op de muur. Ook het verwisselen werkt super! Elke maand een ander wandje 👌🏼😃 #bli... Se mer
Företaget har svarat
Erg goed en klantvriendelijk geholpen; ik had vinylhoekjes cadeau gekregen van familie, maar in een andere kleur dan ik eigenlijk wenste. Het was geen enkel probleem om dit om te ruilen, en was ook er... Se mer
Företaget har svarat
Met veel vertrouwen de sticky vinyls besteld. Opgehangen volgens de instructie en even laten drogen zodat ze de optimale kracht hadden. Toch zijn er binnen de 12u vijf platen naar beneden gevallen,... Se mer
Företaget har svarat
Ik had 2 Vinyl Rekken gekocht waarvan eentje niet in orde bleek en zodoende geen goed rek kon bouwen. Contact via de mail opgenomen met Sticky Vinyl en dezelfde dag nog kreeg ik een mail terug waarin... Se mer
Stijlvol en makkelijk je lp's ophangen aan de muur. - Sticky Vinyl
Landstraat 18, 9714GR, Groningen, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top product en op tijd geleverd. Had wel een late reactie gekregen van de klantenservice op een vraag, maar dat was verder geen probleem en ze hebben mij 3 gratis sticky vinyl gestuurd om het op te lossen. Top dus!

Svar från Sticky Vinyl
Ik ben ze net aan t ophangen en bij het rustig aanduwen van een van de sticky’s brak hij door midden. Ik heb hierna contact gehad met sticky vinyl en heb hier voor vervangende sticky’s gekregen. En kreeg zelf een paar extra gratis voor t ongemak! Ziet er mooi uit en hangt stevig.

Goed product.
Service was ook super !! Ik had een bestelling voor een hele muur gedaan, bestaande uit dubbele lp houders. Ik krijg vlak hierna een mailtje met of ik niet liever half dubbel en half single had gewild. Na een kleine mail wisseling was ik overtuigd om toch voor de half om half te gaan, omdat single lp's minder goed passen in de dubbele lp houder.
Heel blij met het resultaat !

Svar från Sticky Vinyl
Het is een erg handig en makkelijk te gebruiken product. Je hebt geen schroeven of andere atributen nodig om je platen mooi op te hangen.Ook plakken ze erg stevig en zullen ze er zeker niet afvallen. Daarnaast is de prijs in vergelijking met alternatieven erg goed.

Ik had besteld voor 3 paar en heb 4 paar gekregen, top bedrijf

Svar från Sticky Vinyl
Gewoon top, even passen met een Plaat. Op de muur drukken en klaar! Dit bedrijf heeft de formule gevonden voor stijlvol en betaalbaar ophangen van LP's. Helemaal ideaal dat ik ze met gemak ook weer uit de sticky's kan halen

Very nice way to display my LPs. Great delivery aswell! 👌🏻

Svar från Sticky Vinyl
Ik zocht een manier om mijn platen aan de muur te maken. Met Sticky Vinyl kan ik eenvoudig zonder te boren mijn platen ophangen. Ze komen ook nog eens in verschillende kleuren. Ideaal!

Svar från Sticky Vinyl
Besteld voor mijn broer. Hij is er heel blij mee! Snel geleverd & mooie kwaliteit. Leuk concept om je muur te versieren met platen

Svar från Sticky Vinyl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.