Bra och hjälpsam service. Ärlig med priser och kvalitet. Väldigt välkomnande miljö och fräsch lokal. Lätta att kontakta och svarar på de frågor man har.
Jag köpte ett par Moxi Panther rullskridskor och är supernöjd! Beskrivningen av produkten är mycket bra och det var väldigt enkelt att handla online! Otroligt snabb leverans och bra förpackat! Mejlkom... Se mer
Förvånansvärt snabb leverans. Kvaliteten på varorna var precis så bra som man trodde, till och med bättre. Storlek på både skates och hjälmar stämde bra överens med beskrivning, skönt då man slipp... Se mer
Butik och webshop som säljer rullskridskor.
Mölndalsvägen 11A, 412 63, Göteborg, Sverige
- 0723-045566
- hej@stickyskates.se
- stickyskates.se
Första gången jag köper…
Första gången jag köper rullskridskor(och från sticky skates), så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men varan kom fram helt ok, lite stött och omtumlad men skatesen var i fint skick. Det var så gulligt att även få ett handskrivet tack på kvittot! Superfint
Omdöme
Min upplevelse var väldigt bra förutom att jag beställde ett par hjul som inte fanns i lager. Det stod inte att de var slut så jag trodde att det var de jag skulle få. När jag mejlade och frågade så fick jag den hjälp jag behövde och allt löste sig tillslut.
Bra bemötande och snabb leverans!
Snabb leverans!
Snabbt och smidigt
Snabb svarstid, trevligt bemötande och bra kommunikation kring leverans!
Bra utbud och snabb leverans
De hade en annorlunda större storlek vilket jag är väldigt tacksam för och leveransen gick förvånansvärt fort. Superglad och nöjd.
Bäst bemötande och hjälp
Mycket snabb och bra service
Stabil leverantör som är snabb på att få iväg beställningar.
Återkommande kund
Supersnabbt, superproffsigt, alltid bra sortiment och hög kvalitet på varor 🌟
Superbra och trevlig service.
Jag har beställt allt möjligt från hemsidan vid flera tillfällen, och dom har varit så utomordentligt hjälpsamma när jag har behövt skicka tillbaka och byta saker, och det är alltid väldigt snabb leverans. En gång har jag varit i butiken i Göteborg för att prova ut skydd en gång, supertrevlig personal!
Ni hade kunnat skicka digitala…
Ni hade kunnat skicka digitala presentkort som man själv kan skriva ut! Detta för att spara miljö genom minskad transport!

Svar från Sticky Skates
Mycket bra service och hjälp inför min…
Mycket bra service och hjälp inför min dotters inköp av nya rullskridskor
Moxi Lolly Poppy Red
snabb leverans