Otroligt bra upplevelse, från kundkontakt och support till leverans. Vår ambition var att printa stickers med en premiumkänsla och vi fick precis vad vi efterfrågade. Framförallt imponerad över att ma... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 6 av de 9 bästa företagen i Digitaltryckeri
- Nr. 4 av de 15 bästa företagen i Företagstjänster
- Nr. 4 av de 10 bästa företagen i Digitaltryck
- Nr. 5 av de 11 bästa företagen i Tillverkare av klistermärken
Om StickerApp AB
Vi jobbar konstant med att utveckla vår site för att kunna erbjuda möjligheterna att skapa de klistermärken ni själva vill, och alla ska få en så professionell och smidig upplevelse som möjligt. Allt från att erbjuda rätt material på era klistermärken till att köpa färdiga ovanliga klistermärken. Att alltid ligga i framkant gällande den senaste teknologin och att leverera marknadens bästa stickers är del av vår filosofi.
Bronsgatan 12, 234 35, Lomma, Sverige
- info@stickerapp.se
- stickerapp.se
Fungerar utmärkt
Fungerar utmärkt. Blev lite pixlig text dock men troligen mitt fel. Man bör antagligen begära utkast innan.
Lätt och snabbt
Lätt och snabbt. Bra att kunna se spektra effekt i beställningsverktyget.
Snabbt enkelt och snyggt!
Väldigt snabb leverans och blev väldigt nöjd
Väldigt snabb leverans och blev väldigt nöjd med mina klistermärken :)
Dyr expressfrakt utan att leveransen hölls
Jag är mycket besviken på min upplevelse med StickerApp. Deras hemsida låg nere en hel dag, vilket gjorde att jag inte kunde lägga min beställning när jag hade planerat. När sidan fungerade igen dagen efter hade leveransdatumet redan flyttats fram.
Jag betalade dessutom cirka 400 kr för expressfrakt eftersom jag behövde leverans inom den ursprungliga tidsramen. När jag kontaktade kundtjänst fick jag bara ett automatiskt svar och ingen verklig hjälp.
Beställningen kom till slut en vecka efter utlovat leveransdatum för expressfrakt. Att betala extra för snabb leverans och ändå få varan så sent är inte acceptabelt. Mycket besviken på både service och leverans.
Snabb leverans bra tryck
Super bra stickers
StickerApp är ett prisvärt alternativ
Jag har nyttjat StickerApp ett flertal gånger och alltid fått fin service och bra produkter till ett bra pris. Jag kommer naturligtvis även i fortsättningen att använda StickerApp. Varför lämna ett utmärkt koncept?
Struligt
Utöver att det varit otroligt mycket strul med hemsidan, så tappade de bort vår order. Vi har alltid kört med StickerApp innan, testade en konkurrent och var helt okej nöjda så vi gick tillbaka till StickerApp igen. Det var helt klart fel beslut. Det var sista gången vi beställer med dem.
Bara bra mmmmmm
Inget för företag
Inget för företag. Layout är godkänt sedan länge men kräver ändå godkännande. Saknar kommunikation.
Snabbt och smidigt
Snabb och smidigt. Bra kvalitet på dekaler med stort urval av olika varianter.
Enkelt att designa
Enkelt att designa, beställa och snabb leverans. Använt dem flera gånger!