Steffen Sten Aps Omdömen

2. Snickare
  3. Trädgårdsarkitekt
  4. Stenläggningsentreprenör

Skrivet av företaget

Leverandør af byggematerialer i tegl: Tagsten, Teglklinker og facadebeklædninger

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Høj faglighed !!

Jeg bruger Steffensten som leverandør af belægnings tegl. Jeg har kun rosende ord og sige om dem og deres team af kompetente medarbejdere. Altid utroligt søde og gode til sparring. Har handlet med dem i snart 8 år og det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

5 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har sjældent oplevet så god en service

Har sjældent oplevet så god en service, som den vi har fået af Steffen Stens medarbejdere. Fantastisk og kyndig vejledning og altid med en utrolig venlighed. De bedste anbefalinger fra os i Hellebæk. Vi har snart den smukkeste have med klinker fra Steffen Sten😊.

10 juli 2026

Mega god

Mega god, venlig og hurtig service
Meget imødekommende og hjælpsomme.
Varmeste anbefalinger herfra

2 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg skulle bestille yderligere 2m2…

Jeg skulle bestille yderligere 2m2 fliser - da vi desværre havde bestilt for lidt første gang. Jeg spørger specifikt ind til pris på leveringsomkostninger (fragt + Palle) da jeg sidst synes det var ret peberet.
Jeg får oplyst en pris inkl. moms og da jeg så modtager fakturaen er prisen højere.
Det mener det er mig som har højt forkert og kun skrevet en pris ned.
Jeg skrev endda en sms til min mand samtidigt med jeg snakkede med dem i telefonen som bevis.

I stedet for at sige undskyld og beklage deres fejl - bliver de ved med at mene det er min skyld.
Super dårlig stil overfor deres kunde.

Så hvis I spørger om priser, så hver opmærksom på, at det kan ændre sig og det hvertfald ikke er deres skyld!

19 maj 2025
Logotyp för Steffen Sten Aps

Svar från Steffen Sten Aps

Kære Anne Katrine
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med os. Vi bestræber os altid på at kommunikere klart omkring priser, herunder fragt og pallegebyr, og vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse i denne sag.

Selvom vi har haft forskellige opfattelser af, hvad der blev oplyst i telefonen, har vi alligevel tilbudt at kompensere det beløb på 107 kr., som du mener, du ikke skulle have betalt – netop fordi vi gerne vil finde en fair løsning og sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste sted jeg aldrig har handlet...

I jagten på belægning til vores drivhus blev jeg anbefalet Steffen Sten af vores brolægger.

Indledende dialog i flere mails blev besvaret hurtigt og tålmodigt af flere forskellige medarbejdere og 3 forskellige prøver fra deres restpartier blev lagt til side 5 minutter i lukketid til afhentning uden beregning udenfor åbningstid samme dag. Efterfølgende blev en ekstra sten-prøve rekvireret via mail og leveret med fragtmand dagen efter til småpenge DKK 270.

Alle teglene var flotte, men desværre var ingen af dem "rigtige" til vores projekt - men al kontakt med Steffen Sten er foregået hurtigt, venligt og problemfrit. Jeg håber jeg en dag får anledning til at handle hos dem (igen).

4 mars 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vær opmærksom på

Vær opmærksom på, at beskrivelser samt billedemateriale fra hjemmesiden afviger. Jeg købte et parti belægningstegl som på billedet var gullige / beige i farven og i beskrivelsen stod der den var gul. Vi har desværre fået en meget rød klinke som slet ikke lever op til vores forventninger. Som der står på hjemmesiden kan farvenuancer vises forskelligt afhængig af skærm, men i dette tilfælde hvor farveforskellien er så stor, ligner det mere en fejlleverance.

31 mars 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service og levering

Super god service og levering fra firmaet, havde en del mails frem og tilbage før vi besluttede os.
Desuden var de behjælpelige med at lægge nogle sten prøver ud til os da vi ikke kunne nå forbi inden de lukkede..
Alt i alt en fornøjelse.

12 juni 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.