Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had al eerder een stapstep pro gekocht, een aantal jaar geleden. Daar ervaarde ik helaas iets te veel getril op bij bepaalde klinker wegen. Ik heb gemaild, of het bij de stapstep pro X beter zou zi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klantenservice zoals het hoort: meedenkend, snel en betrouwbaar! Mijn ervaring met StapStep BV is tot nu toe fantastisch. Wat direct opvalt is de snelle communicatie; je krijgt vlot antwoord op al je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De Step werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen! Zeer degelijke step en heb er al wat kilometers op gemaakt voor woon werk verkeer. Goede range en zou bijna niet meer zonder kunnen. Makke... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klantonvriendelijk en onbetrouwbaar. Koop nooit het zitje, zadel erbij! Is veel te laag voor een volwassene en onmogelijk om zittend te steppen. Zinloos product. Had hem gekocht, maar heb hem netje... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Leverantör av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning

Skrivet av företaget

Zoals u wellicht al hebt vernomen is de elektrische step overal in de wereld een enorme hype, behalve in ons land. Het is namelijk niet toegestaan en zelfs strafbaar om met de elektrische step op de openbare weg te rijden. StapStep maakt elektrisch steppen mogelijk! Door elektrisch te steppen, met ondersteuning rijdt u legaal op de openbare weg.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,6

Alla omdömen

35 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De step werd snel geleverd. Hij rijdt langer dan verwacht op een batterij lading. Hij is handig om mee te nemen. Makkelijk in elkaar te zetten en degelijk materiaal. Word geleverd met een volle accu.

11 augusti 2025

Uitstekend

Alles ging nagenoeg vlekkeloos, de snelle levering, het beantwoorden van vragen en de after sales service. Ik had eerst een probleempje met het stuur omhoog te zetten maar met de supersnelle beantwoording van mijn mails en de deskundige hulp van Johan was dit heel snel opgelost.

15 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gaat snel weer kapot en is onveilig dan

De step is leuk tot om de 3 weken, dan kan je het weer naar ze opsturen voor reparatie, normaal waneer je remt hoort de motor niet te draaien , maar om de 3 weken of zelfs 2 weken gaat het kapot en ik stuur het op heb laatst meer dan 200 euro moeten betalen, daarna 3 weken later weer kapot , ze hebben wel gezegd stuur maar op dan maak ik het gratis maar met tijd heb ik het niet kunnen halen en vergeten, nu heb ik het weer opgestuurd naar ze en waneer het gemaakt is verkoop ik het per direct , probleem van deze step is dat de motor door blijft draaien als je op rem drukt terweil dat niet hoort , heb er 5x bijna siriuese ongelukken mee gemaakt levens gevaarlijk, je kan beter een step halen die niet legaal is die is nog veiliger dan de stapstep .

14 december 2024

Svar från StapStep B.V.

Beste Dhr/Mevr, Het is natuurlijk jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de StapStep maar u had de StapStep bij ons ter reparatie aangeboden en toen bleek de kabel van de remsensor kapot te zijn deze was duidelijk aan de buitenkant stuk waardoor dit niet onder garantie valt, u heeft toen ook nog een onderhoudsbeurt laten doen en nog een aantal onderdelen laten vervangen wat ook verklaart waarom de kosten zo hoog waren, na 2 weken stuurt u een bericht dat de StapStep hetzelfde probleem heeft met de rem wij bieden aan dit onder coulance te maken maar na 4 maanden niks meer te hebben gehoord stuurt u nu ineens de StapStep op voor reparatie en stuurt u een review, zodra de StapStep bij ons binnen is zullen wij deze voor u nakijken.

Let op bij deze webshop

Mijn ervaring met Stapstep B.V. leidde tot een geschil over de koop. Omdat de verkoper is aangesloten bij Webwinkelkeur, heb ik gebruikgemaakt van hun bemiddelingsproces. Toen dat niet tot een oplossing leidde, heb ik voor €25 een zaak ingediend bij Digidispuut. Deze instantie doet bindende uitspraken voor beide partijen.

Op advies van de Consumentenbond heb ik deze route gevolgd, nadat zij samen met mij de website van Stapstep.nl hebben bekeken. Op de website van Digidispuut zijn recente uitspraken te vinden, waaronder gevallen waarin de ontbinding van de koop is toegewezen.

In april 2025 heb ik een nieuwe step gekocht die meerdere keren uitviel (16 juni en in de nacht van 19 op 20 juni). Ik heb gevraagd om een vervangend product of mijn geld terug. De klantenservice verzocht mij de step op eigen kosten terug te sturen, met het risico dat het uitvallen niet als defect wordt aangemerkt maar als normaal gebruik, waardoor ook inspectie- en retourkosten in rekening zouden komen.

Het resetten van de step is lastig zonder specifiek gereedschap, wat het gebruik bemoeilijkt. Het bedrijf bood geen kosteloze oplossing aan en gaf aan dat resetten normaal is, wat volgens mij niet past binnen de consumentenwetgeving.

De communicatie verliep stroef en de webshop gaf aan gerechtelijke stappen niet te schuwen.

Consumenten worden geadviseerd zich vooraf goed te informeren voordat ze hier een aankoop doen.

20 juni 2025

Svar från StapStep B.V.

Beste Jane, ik vindt dit nu weer zo jammer dat u niet de waarheid spreekt en wij als bedrijf weer in een kwaad licht wordt gezet, ten eerste is de StapStep 2 maanden oud dus niet nieuw, en heeft u ook naar alle tevredenheid die 2 maanden gestept, dan doet de StapStep het niet en dan vragen wij u om deze te resetten dit komt wel eens vaker voor net als bij een telefoon, computer, elektrische auto of elektrische fiets. bij een StapStep is het 3 kruisschroeven losdraaien kapje weghalen en stekker uit elkaar halen, het enige wat u dus nodig heeft is een kruisschroevendraaier. Daarna geven wij u aan in een mail dat u de StapStep gewoon naar ons mag opsturen als u denkt dat het probleem zich onder de garantie valt ( valt het niet onder de garantie denk aan waterschade dan hebben wij u uitgelegd dat hier kosten aan zijn verbonden ), maar hier staat u niet voor open u wilt of uw geld terug of een nieuwe StapStep, u geeft ons dus niet de mogelijkheid om de StapStep na te kijken maar u geeft dus nu een 1 ster op Trustpilot. Nadat we nu al een maand verder zijn en u verschillende instanties heeft geraadpleegd blijkt ook nog een keer dat u een andere step naar ons heeft opgestuurd dan degene wij u in April hebben verkocht. Dit houdt ook in dat wij u niet verder kunnen helpen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne step

Snel geleverd, fijne step. Heel fijn dat ik hiermee legaal mag rijden.
Helaas na kleine week al platte band voor. Zelf de massieve band erop gezet. Gratis nieuwe binnenband erbij gekregen mocht ik toch weer voor de luchtband kiezen. Massieve band bevalt nu goed.
Fijne en snelle reactie via mail.

De schroeven zitten wel heel erg stevig vast. Inklappen van de step was heel erg zwaar, waardoor ik dus de schroeven wat losser wilde. Ik kreeg ze bijna niet los met de imbussleutel. 1 schroef bij het stuur is daarom nu ook dolgedraaid helaas.

2 maj 2025

Waardeloos product

Waardeloos product. Geen garantie na 6 maanden omdat we er in de regen mee hebben gereden. Volgen Stapstep is de step niet geschik hiervoor en kon ik mijn Stapstep van ruim 500 euro na 6 maanden de prullenbak ingooien. Absolute afrader dit bedrijf.

23 januari 2025

Svar från StapStep B.V.

Beste Mike, ik vindt het jammer dat u een review schrijft over ons bedrijf, u heeft de StapStep niet bij ons gekocht maar bij een fietsenwinkel in het land die niet bij ons is aangesloten. U zou zich dus tot hem moeten wenden en niet tot ons. Daarnaast kan een StapStep een regenbui makkelijk aan, alleen ga je door diepe plassen water rijden zodat de accu en elektronica goed nat worden, dan klopt het dat de accu waterschade kan hebben en dit valt inderdaad ook bij ons niet onder de garantie.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.