suite à problème de casse matos(destructeur de documents(21 L,cartes banque,cd,etc.),J'ai aimis en premier avis nul uniquement sur ce matos,auprès de Trust pilot.Matos (fissa-fissa)illico remplacé pa... Se mer
Företaget har svarat
Snel geleverde mooie en fijn zittende bureaustoel. Bij levering merk je al ,dit is een zwaardere stoel en inderdaad alles is goed stevig en mooi. Precies zoals vermeld op site.
Företaget har svarat
Ongeveer 4 jaar geleden had ik hier de ergonomische bureaustoel gekocht die goed was aangekomen en waarmee ik zeer tevreden ben. Nu na vier ja ben ik nog steeds tevreden maar de armleuningen waren ver... Se mer
Företaget har svarat
Pijnvrij zitten, dát gunnen we iedereen. Want op vervelende nek- en rugklachten zit niemand te wachten, toch? Stane wil het voor iedereen mogelijk maken om pijnvrij achter een bureau te werken. Een gezonde zithouding helpt niet alleen om lichamelijke klachten te voorkomen. Je voelt je energieker – tijdens én na je werkdag – en je productiviteit schiet omhoog. Zeg dus ook maar hallo tegen meer vrije tijd!
Nederländerna
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering. Ik ben erg tevreden met de loopband, hij is stil en stabiel. Ik moet hem nog wat langer testen om er een beter oordeel over te kunnen geven.

Svar från Stane
Happy with my purchase. There was good communication regarding the delivery (even when it was going to be later than expected). Overall happy with the purchase, it fits easy under my couch and helps me to get my steps in even when the weather is not nice.

Svar från Stane
Snelle levering en een prachtige loopband voor een geweldig prijs.
Bedankt Frits

Svar från Stane
Heel gemakkelijk te installeren ! Loopt fijn ! Heel gebruiksvriendelijk!
Vlotte levering!

Svar från Stane
Stoel stond snel in elkaar en zit goed. Alleen extra garantie krijg ik geen mail over.

Svar från Stane
2 stoelen en bureau geleverd. Keurig verpakt en prima handleiding om gemakkelijk te installeren

Svar från Stane
Bestellen ging makkelijk. Levering verliep voorspoedig. Mooi bureau. Blad bestaat uit 1 deel, waar de meeste in meerdere delen wordt geleverd.

Svar från Stane
Na de verbouwing van ons kantoor moesten er uiteraard ook nieuwe stoelen komen. Deze week kwamen onze Elite stoelen binnen, wauw, niks gelogen aan al die lovende recensies. Wat zitten deze stoelen heerlijk en houden je in een goede zithouding. De stoelen werden ook zeer snel geleverd en ze zijn enorm snel in elkaar gezet. Geen geklungel en geklooi, binnen tien minuten kun je genieten van je heerlijke ergonomische stoel. Nooit meer anders!

Svar från Stane
Hele prettige burostoel. Eenvoudig te monteren. En beweegt mee met je zithouding. Dik tevreden!

Svar från Stane
De bestelling verliep vlot via internet alleen de bezorging duurde lang maar dat lag aan de vervoerder en het slechte weer. De loopband zelf is een mooi en degelijk apparaat wat goed functioneert. Het monteren van een paar onderdelen verliep ook vlot, al met al een goede aankoop.

Svar från Stane
Mooi verstelbaar bureau gekocht voor mijn moeder. Ze is er ontzettend blij mee en product en service zijn top!! Zal zeker nog een keer bestellen bij Stane.

Svar från Stane
Super good experience. The chair is perfect and very sturdy, I say this as a big person, 130 kg 180 cm. Super happy with the chair and website:).

Svar från Stane
De klantenservice was zeer behulpzaam en hebben snel gereageerd. De producten waren makkelijk te monteren en de handleidingen waren hee praktisch. Zeer kwalitatieve stoel en tafel.

Svar från Stane
Ben heel blij met de loopband. Het in elkaar zetten was makkelijk. Hij ‘loopt’ prima en maakt niet teveel lawaai. Heb m nog niet geprobeerd weer in te klappen . Had een vraag gesteld over de bezorging en kreeg meteen antwoord.

Svar från Stane
Ik dacht dat er wat mis was, maar de klantenservice heeft dit boven verwachting aangepakt! Top service!

Svar från Stane
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.