Jag uppskattar mycket för en fina service jag fick fr. SST särskilt med Sandra som hjälpte mig att lösa alla problem smidigt. Tack också hela SST -kundtjänsten för tålamod för att hjälpa oss med våra... Se mer
Baserat på omdömen, skapat med AI
SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!
Norra Kyrkogränden 30, 26131, Landskrona, Sverige
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Alltid varit nöjd med SST NET och alltid pratat med Pontus

Svar från SST NET i Sverige AB
Alltid fantastiskt bra och snabb service av Pontus! Man känner att man som kund är i fokus.

Svar från SST NET i Sverige AB
Har varit kund i många år.Fick fin bemöta och service.

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag har pratat med er säljare Pontus idag och han är nog den trevligaste och gladaste säljare i Sverige, om alla var lika trevliga som honom skulle de få mycket sålt😀. Från en mycket nöjd kund Marie

Den fungerar inte överallt (telefon) Annars är jag 👍

Svar från SST NET i Sverige AB
Det var bra samtal med opretören som kan sitt jobb

Svar från SST NET i Sverige AB
Hej jag har pratat med Elias som jag tycker var väldigt trevlig och hjälpsam så jag är mycket nöjd med mina problem om surf. Hälsningar Clas Andersson

Svar från SST NET i Sverige AB
Mycket trevligt bemötande. Upplevde stark vilja att hjälpa till och lösa mitt problem.

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag bytte till SST Net efter att ha haft Wifog och skrev på avtalet via BankID när de ringde mig. Jag uppfattade inte att “prisgaranti 24 månader” i själva verket betydde 24 månaders bindningstid. Jag trodde det bara handlade om att priset var låst.
När jag insåg att jag var bunden i två år försökte jag direkt få hjälp att öppna abonnemanget, men har fått nej varje gång, trots att andra kunder i samma situation har fått undantag. Jag har kontaktat både uppsägningsavdelningen och kundtjänst flera gånger, men får bara höra att det inte går.
Jag känner mig lurad av deras vilseledande sätt att presentera avtalet. Att påstå att det är en prisgaranti, när det egentligen är en bindningstid på två år, är långt ifrån tydligt.
Trots att jag vädjat och förklarat att jag genuint mår dåligt över mitt misstag får jag bara kalla nej-svar. Det känns både orättvist och respektlöst mot mig som kund.
Att vara fast i två år för något man missförstått skapar bara missnöje, och jag tror inte företaget vinner på att hålla kvar missnöjda kunder på det här sättet.
Detta är mitt första och enda omdöme om SST Net. Att ni skriver “återigen tack för ett nytt omdöme” är felaktigt. Antingen har ni blandat ihop mig med någon annan kund, eller så använder ni en standardsvarsmall. Oavsett känns det varken seriöst eller respektfullt.
Mitt problem handlar inte om nedsläckningen av 2G/3G, det vet jag redan om. Det handlar om att jag inte förstod att “prisgaranti 24 månader” i själva verket betyder att man binder sig i två år. Det var inte tydligt när jag skrev på, och jag har sett att fler kunder upplever samma sak.
Jag hade hoppats på ett sakligt och personligt bemötande, men i stället får jag ett svar som inte ens stämmer med min situation. Det stärker bara min känsla av att bli vilseledd.
Efter en ganska jobbig process fick jag till slut hjälp av SST Net och nu är mitt abonnemang öppnat så jag kan byta operatör när jag vill. Det känns väldigt skönt och jag är tacksam att det ordnade sig.
Jag förstår också att jag själv hade ett ansvar i att läsa avtalet noggrannare, men jag kände mig stressad och missade detaljerna. Därför är jag extra glad att de till slut hjälpte mig, även om det tog lite tid och många försök.
Jag hoppas bara att andra kunder inte ska behöva lägga lika mycket kraft för att få hjälp framöver.

Svar från SST NET i Sverige AB
Pontus i kundtjänst är väldigt trevlig, förklarar utan att vara pushig, lyssnar, det uppskattar jag.
Kan inte låta bli att nämna Ville på supporten, han förklarar så att tom. jag förstår.
Jag får alltid tag på någon som jag kan prata med, en riktig person, också bra.
Skulle någon fråga om bra tel.abb. skulle jag utan tveka rekommendera SSTNET.
Anette Rydell

Svar från SST NET i Sverige AB
Hjälp och stöd när telefonen skulle uppgraderas.. något jag tycker är plågsamt!! Oändligt tacksam för hjälpen och på så himla trevligt sätt!!!

Svar från SST NET i Sverige AB
Är just nu nöjd med er som min leverantör av mobilabonnemang, så allt gick smidigt när jag nu blev uppringd.
Passade mig utmärkt med ett bra avtal dessutom.
Pontus som ringde upp var tydlig och rak och likaledes var jag.
Blev kort sagt en bra upplevelse.

Svar från SST NET i Sverige AB
När nu Wifog kommer att stänga ner sitt3G nät och överföras till SST net så blev jag smidigt och i välvilja mycket bra behandlad av Pontus på SSTs kundtjänst. Heder åt ett sådant förfaringssätt.Med vänlig hälsning, Roland

Svar från SST NET i Sverige AB
kundservic är rasister o de hjälper inte mig och Varje månad fick jag en fel faktura på min avtal står att måste betala 40 kr per månad men de skicka mer än 100 kr.Kundtjänsten är mycket dålig och de behandlar oss på ett mycket illa sätt för att de avslutade samtalet innan jag hann prata klart med dem.
.i alla fall , anmälde jag polisen om de saker som kundtjänsten inte kunde lösa dem.

Svar från SST NET i Sverige AB
Köpet var lätt att göra min man kommer bli nöjd när han kommer

Svar från SST NET i Sverige AB
Sandra var mycket tålamodig och hjälpsam.