Sprawna Recepta Omdömen 54

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ze wzgledu na brak dostania się dzisiaj do lekarzA z dzieckiem, zamówiłam u Was konsultację - zależało mi na l4 - opiece na dziecko, gdyz z powodu jego choroby musiałam zostać w domu. Otrzymałam odpo... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam. Błąd w zwolnieniu lekarskim i brak jakiejkolwiek pomocy ze strony serwisu. Kontakt zerowy – tylko odpowiedzi typu „przekazaliśmy do lekarza” albo „nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć”.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam sprawnej recepty, prosiłam o konkrety lek, otrzymałam zupełnie inny A dodatkowo ten lek który mi przepisano można kupić bez recepty to jakaś kpina, poprosiłam o zwrot pieniędzy zwrócono mi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zapłaciłam za receptę na coś na ból ucha, bo zwykłe krople z apteki były trochę za słabe. Zadzwonił niby lekarz?? ( w sumie nie wiadomo tak naprawdę kto) i poinformował mnie, że on mi nic nie przepisz... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 32 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Nie polecam !!

Nie polecam !!
Zgłosiłam się w celu konsultacji. Opisałam problem , dołączyłam wyniki badań i nazwę leku który zażywałam, ale nie zadziałał.
Zamiast konsultacji z lekarzem, dostałam pisemną adnotację - zalecenie , że " lek który zażywałam nie jest skuteczny" i należy umówić się na kolejną konsultację. Czyli oczywiście jeszcze raz zapłacić.!
To że lek na mnie nie działa to wiedziałam sama i to napisałam i nie musiałam wcale za to płacić !, Sądziłam jednak , że skontaktuje się ze mną lekarz , nie w celu przedłużenia nieskutecznego leczenia, lecz zaproponowania mi innej terapii.
Ogólnie porażka !!
Po wypełnieniu formularza w konkurencyjnej firmie RECEPTOMAT,
Dokładnie o tej samej treści , skontaktował się że mną lekarz. Już za pierwszym razem została przeprowadzona b. długa i wnikliwa rozmowa . Zaproponowano mi zmianę lekarstwa. Konsultacja odbyła się na najwyższym poziomie.

9 januari 2026

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Pani Bożeno za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Pani pomóc.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Potrzebowałam 4 dni l4 żeby wyzdrowieć…

Potrzebowałam 4 dni l4 żeby wyzdrowieć z przeziębienia a lekarz odmówił z powodu 'częstych zwolnień' a l4...
w zeszłym roku od neurologa na kręgosłup na 4 tyg... pierwsze w tamtym roku... otrzymane u lekarza a nie przez internet...

Dostałam tylko na maila informacje że jakby się pogorszył to na sor jechać... żenada

4 januari 2026

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Pani Marto za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Pani pomóc.

Oszuści

Oszuści, brak zarówno recepty jak i pieniędzy 🤬

18 december 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Pani Joanno za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Pani pomóc.

Nie polecam.

Nie polecam.
Zapłacone za wizytę ale teleporada się nie odbyła. Brak zwrotu pieniedzy

23 december 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Panie Michale za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Panu pomóc.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brak zwolnienia brak jakiej kolwiek…

Brak zwolnienia brak jakiej kolwiek rozmowy . Zabrane pieniądze.

23 december 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Pani Paulino za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Pani pomóc.

Oszuści

Niestety ale firma do oszukiwania ludzi. Recepta zapłacona, brak kontaktu od lekarza. Pieniądze przepadły.

21 december 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Pani Honorato za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Pani pomóc.

Nie polecam !!!

Nie polecam !!!
Dostałam info, że wizyta online ma się odbyć o 14:15, zanim nastała ta godzina dostałam info o odmowie wystawienia recepty, mimo, że lek jest brany przewlekle pod kontrolą lekarza od ponad roku, a po prostu zabrakło mi opakowania przed wyznaczoną wizytą.
O 14:15 już nie mogłam się zalogować na e-wizytę, bo okazało się, że nie mam żadnych wizyt.
Czytając opinie poniżej wiem, że tak robią i zarabiają na ludziach w potrzebie

3 december 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Panie Aleksandrze za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Panu pomóc.

Oszuści, brak kontaktu. Wystawienie l4 z automatu

25 november 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli pomóc.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sprawna recepta.pl nie polecam leki nie…

Sprawna recepta.pl nie polecam leki nie wystawione pieniądze zabrane 59 zł odmowa wystawienia recepty a w e mail informacja że dzwonić pod 112 gdyby coś się działo. Porażka

25 november 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Pani Justyno za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Pani pomóc.

Nie wystawiono recepty

Nie wystawiono recepty, dokumentacja przedstawiona ukazuje, że lek biorę pod kontrolą lekarza psychiatry u którego wizytę mam dopiero 18.12 do tego czasu nie można od tak przerywać ciągłości brania leku. Zero pomocy i uprzedzam, że jest to to samo co zaufanarecepta.pl, która za nie zrealizowaną usługę z 50 zł oddała 10 zł twierdząc, że pobiorą niewielka opłatę za konsultację (która się nie odbyła). Jeśli to jest waszym zdaniem nie wielka opłata to jesteście po prostu złodziejami.

21 november 2025

Zwolnienie niby wystawione

Zwolnienie niby wystawione, a brak w portalu zus. Wydebione dane osobowe. Infolinia to żart, za każdym razem jak dzwonisz to automat mówi, że konsultanci są zajeci. Nie polecam chyba, że ktoś chce się zdenerwować i stracić pieniądze.

29 oktober 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Pani Anno za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Pani pomóc.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pobrano kwotę i wystawiona na całkiem…

Pobrano kwotę i wystawiona na całkiem inny NIP receptę, problem z jakimkolwiek kontaktem.

27 oktober 2025

Svar från Sprawna Recepta

Przepraszamy Panie Adrianie za zaistniałą sytuację oraz prosimy o wiadomość na kontakt@sprawnarecepta.pl, abyśmy mogli Panu pomóc.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.