Spotfri Service ApS Omdömen 27

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Sympatisk Spotfri rengøring med fokus på grundighed. Imødekommende og fleksible. Kun brugt et par gange indtil videre, og der var service og kvalitet helt i top.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Spotfri Service siden nytår og er kun tilfredse. Altid til tiden og altid grundig og tilfredsstillende rengøring. God kommunikation via sms. Varme anbefalinger.

Företagsinformation

1. Städning

Skrivet av företaget

Spotfri Service blev grundlagt i 2024 og har allerede opnået over 10 faste kunder. Som et nyetableret firma er vi drevet af en stærk motivation og har kun modtaget positive anmeldelser fra vores kunder. Vi tilbyder unikke ydelser, der adskiller os fra andre rengøringsfirmaer. Hos Spotfri Service lægger vi stor vægt på, at vores kunder oplever en mærkbar forskel fra start til slut. Det er vigtigt for os, at vores kunder lever i et rent og sundt miljø, uanset om det er i private hjem eller erhvervslokaler. Vi leverer arbejdskraft af høj kvalitet med detalje-orienterede og grundige medarbejdere. Desuden skræddersyr vi individuelle planer tilpasset hver enkelt kunde for at imødekomme deres specifikke behov.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super oplevelse med rengøring

Super oplevelse med rengøring. De er glade og snaksagelige når de kommer forbi. De har alle rengøringsmidler med sig så jeg slipper for at vaske klude etc. Op efterfølgende. Og de har afkalket vores badeværelse grundigt. Synes også virkelig det er en god pris for det hele. Kan klart anbefales.

10 februari 2026

Bedste anbefalinger :)

Vi er meget glade for vores rengøring :) Kæmpe lettelse i hverdagen! Spotfri er gode til at informere os om produkter, hvad de kan tilbyde "ekstra" (indendørs vinduespudsning fx), og de er meget søde og imødekommende. De er grundige allevegne, og det er rart, at der bliver gjort præcis dét, som vi har efterspurgt. Bedste anbefalinger herfra :)

28 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Yderst tilfredsstillende og professionelt arbejde.

Vi har brugt Spotfri Service i nogle måneder nu og er yderst tilfredse med kvaliteten. De er så professionelle og utrolig flinke. De er meget fleksible og imødekomne til de ønsker vi havde for rengøring af vores hus - og så siger de aldrig nej til en ekstraopgave, såsom grundig rengøring af vores ovn. Den har aldrig været renere. Kan KUN anbefale dem.

1 december 2025

Grundig og hurtig rengøring

Firmaet har gjort rent hos mig nogle måneder og jeg er godt tilfreds. De er nogle søde mennesker og de gør arbejdet grundigt og hurtigt. De siger ikke nej til en lille ekstraopgave, som at rense ventilatoren i badeværelset og det er jeg meget glad for.

24 november 2025

God oplevelse

Fik renset min sofa. Det var en super god oplevelse. De var meget venlige og serviceminded.

11 juni 2025

Lovely team

Lovely team, they took care of everything when I moved out from the apartment! Impeccable! Highly recommend!

31 maj 2025

De bedste anbefalinger

Vi er meget glade og tilfredse med Spotfri Service, som vi fremover vil benytte jævnligt 😊 Der er intet at sætte en finger på - og især vores badeværelse, som virkelig trængte til en grundrengøring, er næsten som nyt. Desuden undersøger de specifikke rengøringsmidler, så det passer til fx fliser, hvilket jeg synes er rigtig god service. Aller bedste anbefalinger herfra 😃

18 juni 2025

Svar från Spotfri Service ApS

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! Det glæder os virkelig, at I er så tilfredse med resultatet, især at badeværelset nu føles næsten som nyt. Vi gør os umage for at tilpasse rengøringen til jeres behov, også når det gælder valg af produkter, så det er dejligt at høre, at det bliver værdsat. Vi ser frem til at komme hos jer igen og takker mange gange for jeres anbefaling

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget venlige og lyttende overfor mine…

Meget venlige og lyttende overfor mine ønsker. Deres rengøring lever til fulde op til min forventning og jeg kan virkelig anbefale dem🤗

20 juni 2025

Svar från Spotfri Service ApS

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at du føler dig hørt og at rengøringen lever op til dine forventninger. Tak fordi du anbefaler os, det sætter vi stor pris på!

Ren fornøjelse!

Vi har haft første besøg af Spotfri Service og er fuldt ud tilfredse med rengøringen.
Det duftede dejligt da de var færdige og alt så helt rent ud.
Klar anbefaling herfra.

23 april 2025

Svar från Spotfri Service ApS

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Det er skønt at høre, at første besøg har levet op til jeres forventninger. Vi går meget op i både grundighed og helhedsindtryk, så det glæder os, at I lagde mærke til det. Tak for anbefalingen!

Spotfri resultater

Venlige, lydhøre folkmed eget grej, rimelig pris, med rabat til pensionister

7 maj 2025

Svar från Spotfri Service ApS

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både rengøringen, prisen og servicen. Vi gør os umage for at lytte til vores kunder og levere et godt resultat hver gang – så det er rigtig dejligt at høre, at det bliver værdsat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores aftale med Spotfri service er meget nyt og vi har kun fortrudt at vi ikke gjorde det noget før! Allerede ved første møde var de meget grundige ved gennemgang af opgaver, i det enkelte rum og notere speciale rengøringsmidler til sarte overflade og materialer.
Det var et virkelig pænt, rent og velduftende hjem, vi kom hjem til. Der var ikke "sprunget" over nogen steder, og med en børnefamilie på 5 er det meget nemt at se.

18 april 2025

Svar från Spotfri Service ApS

Tusind tak for de flotte ord. Vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse fra start, og at I føler jer trygge med os i hjemmet. Det betyder meget, at vores grundighed og fokus på detaljerne bliver lagt mærke til – især i en travl hverdag med børn. Vi glæder os til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang.

God og billig rengøring

God og billig rengøring. Meget fleksible ift. planlægning og giver altid et præcist tidspunkt for, hvornår de kommer på dagen.

7 april 2025

Svar från Spotfri Service ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både rengøringen og fleksibiliteten i planlægningen. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.