Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De henvendte sig til mig på Facebook, da jeg havde skrevet et SOS opslag om at vores klub, SFF 2015 manglede Årets x trøjer til om lørdagen, hvorpå det var torsdag da jeg skrev. Vi får skrevet frem o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde lidt problemer med at finde den rigtige trøje til knægten ud fra str guiden på deres hjemmeside, så ringede derind og fik at vide vi kunne komme ind og prøve hvis vi var usikre. Det valgte... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gentofte-Vangede Håndboldklub 1978 har siden 2014 haft et fantastisk samarbejde med Sportyfied.com. Det har gjort indkøb af rekvisitter og klubtøj både nemt og overskueligt. Vi vil gerne give stor ros... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse. Jeg bestilte i november en håndboldtaske og en håndbold til mit barnebarn til jul. Pakken kom hurtigt, men desværre var bolden punkteret. De sendte straks en ny. Nu er nettet... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med activewear-kläder

Skrivet av företaget

Vi forhandler sportstøj, sportsudstyr og holdtøj til en lang række sportsgrene, som f.eks. håndbold, fodbold, basketball, løb, fitness, svømning, e-sport og meget mere. Vi levere til hele Danmark indenfor 2-10 hverdage, det gælder også holdsæt. Vi har fri fragt ved køb over 499 kr.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,5

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Forkerte mål på muleposer

Forkerte mål på muleposer, bestilte 60cm fik en på 45cm. Ligger den fladt er den 60cm, men størrelse bør angives efter den anvendelige plads som bundstørrelsen er angivende for, hvilket de også gør på bredden 14cm.

Vil anbefale man enten angiver mål for bund: 45x14 cm, Eller flad: 60x0.25 cm
Og altså ikke blandet 60x14cm, det misvisende, for den er ikke 14cm bred når den er 60cm, for så skal den ligges fladt.

Ellers fin leveringstid og pris.

Nej det ikke normalt for muleposer med firkantet flad bund, det er normalt for dem uden bund.

20 februari 2025

Hej Rosten.

Tak for anmeldelse.
Er ked af at høre at muleposen ikke har levet op til dine forventninger, men målene er nogle vi har fra producenten og er standard i branchen for hvordan muleposer måles.

Er glad for at høre leveringstid og pris har levet op til forventningerne.

Da jeg ikke kan finde din ordre i vores system, har jeg efterspurgt yderligere oplysninger.

Seriøst god service

Super nemt og at bestille fodboldtøj via hjemmesiden. Jeg manglede dog et sæt tøj som de på magisk vis også fik frem til tiden. God service hele vejen rundt ;)

14 februari 2025

Hej Hans.

Mange tak for de pæne ord.
Det var fedt vi også nåede det sidste sæt, så i blev helt klar.
Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Meget fin service.

Meget fin service, god kvalitet på varer og hurtig svar på mail. Et firma jeg varmt kan anbefale.

6 februari 2025

Hej Tove.

Tak for de pæne ord. Dejlig start på weekenden.

Ha´ en god dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og hurtig levering 🤩

Stod og skulle bruge en vare inden ferie. Og Sportyfied var bare mega gode og fik bare frem til mig hurtigt. Så jeg kunne få den med på ferie.
Super god service og de er mega gode til at svare retur på mail hurtigt.
🤩👍

15 januari 2025

Hej Anja.

Glad for vi kunne hjælpe, så du kunne få det med på ferie.
Tak for de pæne ord.

Mikkel som månedens medarbejder

Konge oplevelse. Havde en SOS, hvor jeg skulle bruge spillertøj til 9 børn med nummer og 2 x logo.

Fik fat i en Mikkel, som tog sig af opgaven. Jeg fik kyndig vejledning og Mikkel svarede med det samme. Tøjet blev trykket på en halv dag - og jeg kunne skynde mig forbi butikken efter det.

Mikkel skal klart indstilles som månedens medarbejder i december🏆

Jeg er meget tilfreds med servicen og med produktet.

Det er store fem stjerneskud, som blev delt ud her.

18 december 2024

Hej Anders.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for vi kunne hjælpe med hastesagen. Mikkel har fået lov at få et ekstra stykke kage.
Håber vi kan hjælpe en anden gang.

Tak for super service

Tak for super service: 11 individuelle fodboldtrøjer med super flot tryk leveret til aftalt tid. Jeg er meget tilfreds, handler der gerne igen og giver mine bedste anbefalinger.

16 december 2024

Hej Lone.
Mange mange tak for de pæne ord. Jeg sender rosen videre til gode kollegaer.
Glædelig jul.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ikke sidste gang

Fik mine varer efter en smule længere leveringstid end først oplyst, men alt var der til prisen og kvaliteten.

17 november 2024

Hej Flemming.

Tak for din anmeldelse. Glad for at høre pris og kvalitet stemte over ens og så beklager jeg såfremt der har været en forsinkelse.

Havde bestilt agility…

Havde bestilt agility træningsmaterialer og fik for det første en meget flot service af Niklas og derudover levering indenfor 2 dage :-).

4 november 2024

Svar från Sportyfied

Tak for de pæne ord og fedt vi kunne hjælpe. Jeg giver rosen videre til Niklas.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget bøvlet og lang ventetid!

Jeg bestilte en pakke derfra og noget tid efter fik jeg af vide at flere af de ting jeg havde bestil ikke var på lager. Jeg valgte så nogle nye ting i stedet for de udsolgte.
igen noget tid efter får jeg af vide at endnu flere ting jeg har bestilt ikke er på lager. Jeg valgte igen nogle nye ting og 4 uger efter jeg havde bestilt fik jeg endelig min pakke.

Det undrer mig hvordan man først kan vide at ting er udsolgt eller ikke på lager efter min bestilling. Jeg synes det er utrolig dårligt og jeg kan roligt sige at i har mistet en kunde der kunne have givet godt til jeres, knap så gode butik.

Jeg er meget utilfreds og anbefaler ingen at bestille derfra!

MVH en meget irriteret og uforstående kunde.

23 oktober 2024

Hej Anna.

Tak for din anmeldelse og feedback.
Beklager de udfordringer vi havde med din ordre. Dagen efter du havde bestilt kontaktede jeg dig, da vi fik besked fra Select om der var produkter der ikke kunne leveres. Efterfølgende måtte jeg så kontakte dig igen, da vi fik en ny opdatering fra dem og det beklager jeg selvfølgelig.
Den bestilte serie fra Select er ved at udgå hos dem, så vi prøver vores bedste på at følge op.
Beklager hvis det ikke har levet op til dine forventninger og det tager vi selvfølgelig til efterretning.

Håber vi en anden dag kan få en chance igen til at vise vi er bedre end den seneste oplevelse.

Fantastisk kundeservice

Her et bredt og godt udvalg af sportstøj!
Derudover har de nok den bedste kundeservice jeg længe har oplevet - klar anbefaling!

16 augusti 2024

Hej Emma.

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Jeg sørger for at give den pæne besked videre til kundeservice. Tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har intet andet end godt at sige om…

Jeg har intet andet end godt at sige om Sportyfied 😍
Folkene i Brøndby er servicemindede ud over det sædvanlige, smilende, tålmodige og altid til tjeneste.
Det er 5 stjerner med +5 herfra.
Tak for jer og jeres fantastiske arbejde

18 juli 2024

Super service

Super service. Hurtigt svar på mail og hurtig afsendelse af vare

26 juni 2024

Hej Ulla.

Tak for din anmeldelse og glad for vi kunne hjælpe med en hurtig levering af den ønskede vare.

Med venlig hilsen.

God og nem bestilling på

God og nem bestilling på
Nettet☺️ hurtig levering , super god kvalitet .
Tak☺️

17 maj 2024

Hej Torben.

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris og den varmer endnu mere end sommersolen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fik svar på spørgsmål om str

fik svar på spørgsmål om str, og bestilte vare, den kom hurtigt, er så desværre nødt til at sende den retur, da det var en gave, og den faldt ikke i smag, men en fin service fra jer,
har ikke sendt retur endnu, men forventer det forløber glat

10 april 2024

Hej Lucie.

Mange tak for den fine anmeldelse. Ked af at høre gaven ikke faldt i smag, men tag endelig fat i os, hvis du har behov for vejledningen med din retursag.

Mvh,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er utrolig glad for trustpilot til…

Jeg er utrolig glad for trustpilot til at øge trygheden omkring mine køb online og Sportyfied lever i den grad op til sin rating. Bestilling, afsendelse og modtagelse gik fortinneligt og varen levede fuld ud op til forventningen.

4 april 2024

Hej Kim.

Tak for de fine stjerner. Det sætter vi stor pris på.

Super service og produkt

Jeg havde nogle spørgsmål til holdsæt designeren og størrelserne på modellerne. Sendte en mail med spørgsmålene og Magnus var super hurtig til at svare tilbage og hjælpe med det hele over et par mails frem og tilbage. Der stod 6 - 9 dages levering og den var klar til afhentning på 7. dagen. Tryk ser godt ud. Alt i alt 5 stjerner (selvom servicen stod til 7/5 stjerner, tak for hjælpen).

21 mars 2024

Hej Anders.
Mange mange tak for de 7 stjerner :)
Glad for vi kunne hjælpe med en hurtig levering af jeres holdsæt.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, tilfreds med varerne 😊

15 mars 2024

Hej Trine.
Mange tak for de mange fine stjerner. Det sætter vi pris på her på kontoret i disse påskedage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig fin og hurtig behandling

Rigtig fin og hurtig behandling, nemt at bestille, jeg valgte med afhentning, bestilte om aftenen og kunne hente pakken næste dag om formiddagen.

27 februari 2024

Hej Rosa.

Tak for den fine anmeldelse. Det varmer meget hos os alle på kontoret.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har nu ventet i 20 dage på en Caps

Jeg har nu ventet i 20 dage på en Caps, med logo på,
kan overhovedet ikke anbefale dette Firma, de lover fra 2-12 dage, så lad være at sælge noget i ikke kan levere, tror sku ikke jeg nogensinde for ordren.
Jan - Odense
Mit ordreordre nr er #156818 og nu er det 22 dage hvor jeg ikke har fået levet min ordre
Aftale idag med firma efter 22 dage, skulle få den levet om en dag eller to og nedslag i pris, som manglende information komposination

6 februari 2024

Hej Jan.
Som vi snakkede om i telefonen beklager jeg forsinkelsen på din ordre. Jeg er glad for vi fandt en løsning og at produktet til trods var i den forventede høje kvalitet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt en t-shirt til dommer i…

Jeg har bestilt en t-shirt til dommer i volleyball, og den kom som forventet indenfor få dage. Fint tilfreds.

24 januari 2024

Hej Sara.
Tak for din anmeldelse.
Glad for at høre vi har kunne dig og mange andre Volleyball dommere med at blive klædt fint på.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.