Klantvriendelijk en Prijs-kwaliteit verhouding is top!! Kreeg handige connectors bij mijn bestelling van sportvloertegels voor een home gym. Deze kon ik gemakkelijk op mijn oude laminaat ondervloer va... Se mer
Det här tycker kunderna
Had gebeld met een vraag over de vloer en kreeg aangeboden om een stukje vloer toegestuurd te krijgen zodat ik het kon beoordelen. Heb inmiddels een easy connect vloer gekocht die snel werd bezorgd. I... Se mer
Wij hebben een schoonmaakmiddel voor onze rubbere sportvloer gekocht. Ondanks dat ik een andere toegestuurd kreeg dan die ik besteld had zijn wij zeer tevreden. De bestelling was snel bezorgd en onze... Se mer
Snelle respons na bestelling. Je wordt netjes gebeld om afspraak te maken over de aflevering. Medewerkers staan je ook netjes te woord op locatie en hielpen mee met laden.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Ruim assortiment van professionele sportvloeren. Slijtvast, geurloos, uitstekende kwaliteit rubber. Makkelijk online besteld. Betaalbaar en betrouwbaar!
Kontaktuppgifter
Gieterijstraat 51, 2984AB, Ridderkerk, Nederländerna
- +31103070297
- info@sportvloeronline.nl
- sportvloeronline.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede communicatie en snelle service
Goede communicatie en verificatie apart van de order. Deze was niet leverbaar maar er werd een prima alternatief product geboden voor zelfde prijs en supersnel opgestuurd.
Op zoek naar een goede vloer voor mijn…
Op zoek naar een goede vloer voor mijn thuisgym heb ik deze winkel op internet gevonden. Advies van George gevolgd en 4 tegels met click systeem aangeschaft. Top gym kwaliteit is het, heel blij mee.
Mooie tegels goede ondersteuning
Mooie tegels, vlot geleverd en er wordt goed meegedacht met wat de klant nodig heeft.
Super mooi & duurzaam materiaal
Super mooi & duurzaam materiaal. Vriendelijke klantenservice die graag met je meedenkt.
Prachtige tegels en super service
Prachtige tegels en super service! Goedkope prijs voor deze kwaliteit! Aanrader!!
Ik had drie tegels besteld voor mijn homegym
Ik had drie tegels besteld voor mijn homegym om een plekje te maken voor men deadlifts. Hiervoor vind ik het echt super!
Hele fijne goede kwaliteit vloer.
Prima vloer, heel tevreden mee! Erg fijn dat ze op me gewacht hebben met ophalen.
Supersnelle levering top
snelle levering
35 m2 rubber matten aangeschaft veel…
35 m2 rubber matten aangeschaft veel maatverschil!!
De geleverde matten mogen 1% afwijking hebben volgens de website dat is op 1 meter 1 cm maar als de ene mat 1 cm korter is en de andere 1 cm langer dan 1 meter heb je een verschil van 2 cm en dan krijg je dit nooit netjes (is nog zacht uitgedrukt!) het ziet er niet uit!!
Erg blij mee
Erg blij mee, snelle levering en goede kwaliteit vloer!
Top vloer heel blij mee
Top vloer heel blij mee . En dan staat ie nog zelfs opgerold in de hoek
Snelle levering (de dag nadien al!) en…
Snelle levering (de dag nadien al!) en goeie kwaliteit van vloer!
2cm dikke rubberen matten
De 2cm dikke rubberen matten van 100x100cm voldoen prima aan de wensen en is een goed product, zij het dat het best een prijzig product is.
De service van Sportvloeronline.nl was in eerste instantie niet echt geweldig, aangezien aanbetaling NIET mogelijk was en het volledige bedrag ineens vooraf betaald diende te worden. Aangezien wij telefonisch nog hadden gecheckt of onze bestelling voorradig was en wat de levertijd bedroeg, kregen we te horen dat de matten binnen enkele werkdagen verzonden konden worden, wat uiteraard erg positief klonk... 8 dagen later echter nog geen bericht noch de bestelling ontvangen. Wederom gebeld, waarop we toen te horen kregen dat onze bestelling simpelweg nog niet verwerkt was. Dit was uiteraard jammer. Positieve aspect is dat de matten 3 dagen later echter vanuit Rotterdam per Audi Q7 persoonlijk bij ons thuis adres in zuid Limburg afgeleverd werden. De medewerker heeft zelfs nog meegeholpen om de matten in de hal te stapelen! Al met al dus een goede afloop en het product zelf is prima!
Snelle service had alleen graag van…
Snelle service had alleen graag van tevoren geweten wanneer ze zouden komen.
prima service en prima product
prima materiaal
prima materiaal! redelijke service, zelfs bellen over hoe en wat!!
1 punt kritiek moest nog 1 extra deel hebben en kreeg hier niet de extra korting op wat daardoor wel stuk duurder was! vandaar de redelijke service
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.