Det här tycker kunderna
Zostałem oszukany przez firmę Sport Evolution. Mimo odwołania biegu, nie otrzymałem zwrotu wpisowego, ani kosztów dodatkowych za grawer na medalu. Pakietu startowego również mi nie wysłano, a więc opr... Se mer
Potraktowali biegaczy jak śmieci, wszyscy organizatorzy albo przełożyli swoje biegi albo oddali pieniądze.... Dla wielu osób impreza w Gdyni miała być biegiem życia o oni to zdeptali i ukradli im pien... Se mer
Jeżeli przeniesienie biegu, a później odwołanie go bez możliwości zwrotu pieniędzy ma wpłynąć na moje zadowolenie to jestem w niebowziety. Banda oszustów, okradli ludzi na miliony złotych! Miasto Gdyn... Se mer
Niestety firma jest nastawiona tylko na…
Niestety firma jest nastawiona tylko na kasę i wszystkich startujących ma w głębokim poważaniu. Oszuści!!!
Nieuczciwy organizator
Nieuczciwy organizator.
Nie zwrócił pieniędzy za anulowany start.
Najgorszy organizator
Pieniądze wpłacone, bieg wielokrotnie przekładany a w końcu odwołany a o zwrot pieniędzy nie dało się doprosić. Brak kontaktu z organizatorem. Na koniec pakiet z biegu, który się nie odbył przysłany kurierem do domu żeby nie zwracać pieniędzy. Totalna żenada.
Najgorszy z organizatorów
Najgorszy z organizatorów, z którym spotkałem się w całej swojej karierze sportowej. Nikt wcześniej nie był tak perfidny i nieuczciwy. Wysokie wpisowe, brak możliwości zwrotu, brak możliwości przeniesienia opłaty startowej. Pomimo trudnej sytuacji jest to najgorszy ze wszystkich możliwych organizatorów.
Nie oddali pieniędzy ( 200zł ) za bieg…
Nie oddali pieniędzy ( 200zł ) za bieg który się nie odbył. Gadżety które przesłali są bardzo słabej jakości ( plecak wart podobno 50 zł wygląda jak taki z marketu za 9,90 ), koszulka w złym rozmiarze.
Nieuczciwy organizator!
Nieuczciwy i arogancki organizator. W skrócie oszust. Pobrali opłatę za bieg, którego nie zorganizowali. W czasach wyjątkowej solidarności w sportowym świecie, oni pokazali, że można oszukiwać i być bezkarnym. Bardzo odradzam udział w jakimkolwiek ich wydarzeniu lub wpłatę choćby złotówki na ich konto!
Okradli biegaczy z wpisowego
Okradli biegaczy z wpisowego.
Jak najdalej od tego szrotu.
Tragiczni
Tragicznie, zapłacono za udział w imprezie a następnie zmienili zasady rywalizacji na wirtualną bez możliwości zwrotu wpisowego. Zero kontaktu i zaoferowania kompromisu.
Jedna gwiazdka to max na co…
Jedna gwiazdka to max na co zasługujecie. Ta jedna to za to, że wraz z organizatorami przynajmniej byliście konsekwentni i w każdej możliwej sprawie i sytuacji daliście ciała. Każda kluczowa decyzja błedna bez wyjatku!
Najgorszy organizator
Najgorszy możliwy organizator , zero kontaktu , brak możliwości przełożenia startu na kolejną edycję , brak zwrotu środków , brak dobrej woli , wysłany na siłę pakiet za bieg którego nie trzeba było przebiec. Jawna kpina z biegaczy. Kasa z pakietów , od miasta i z tarczy za organizację mistrzostw świata dla elity wzięta .... A biegacze zostali bez niczego
Pobrali opłatę za niezrealizowany bieg
Firma nie zrealizowała biegu na dystansie półmaratonu w 2020 roku i nie zwróciła ani grosza z pobranej opłaty startowej.
Omijać szerokim łukiem
Brak kontaktu z organizatorem. Nie odpowiada na wiadomości. Bieg odwołany - brak zwrotu wpłaty.
Kpina z tysięcy Polaków
Kpina z tysięcy Polaków. Wierzę, że spotka Was kiedyś sprawiedliwa kara za ten wałek z półmaratonem.
Brak kontaktu z organizatorem
Brak kontaktu z organizatorem. Nie odpowiada na wiadomości. Brak zwrotu wpłaty i wysłany zły rozmiar koszulki. Cwaniacy, którzy lecą tylko na kasę.
Firma ta nie wykonała usługi za jaką…
Firma ta nie wykonała usługi za jaką zapłaciłem. Łącznie zapłaciłem za dwa pakiety startowe 340zl. Bieg się nie odbył, a ja nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Nie polecam!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.