Sport- en spelmateriaal Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie en stevige materialen op het eerste zicht. Netjes binnen de week geleverd. Op zich qua service en materialen een dikke 5/5! TOP! Enkel de levering (waarschijnlijk wel vaker melding van?). De do... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service en levering. Omdat er een product niet meer geleverd kon worden, kregen wij een voorstel voor een alternatief. Hier werd netjes telefonisch over gebeld zodat ze de bestelling toch in ord... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het systeem is prima en als je geen problemen met het systeem hebt zit je goed. Pas wanneer je hulp nodig hebt en via de klantenservice contact zoekt met Spont zie je hoe onbehulpzaam en onprofessione... Se mer

Företagsinformation

1. Evenemang och underhållning

Informationen kommer från olika externa källor

Voor scholen, bso, verenigingen, gemeenten en kinderopvang. Groot aanbod spelartikelen/sportartikelen met goede prijs/kwaliteit. Kennis vanuit het vak, gratis spelideeën.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb mijn product idd nog niet…

Ik heb mijn product idd nog niet ontvangen..... verwachtte verzenddatum is vandaag. Maar tot nu toe geen bericht van verzending ontvangen.

Dat stemt mij op dit moment niet tevreden

5 december 2019

Hallo,

Bedankt voor uw review.
Begrijpelijk dat u niet tevreden bent.
We willen het graag voor u uitzoeken wat er mis gaat, zou u ons daarom willen mailen? Als u uw ordernummer doorgeeft kijken we even waar uw pakket zich bevindt.
1-sterren reviews zorgen natuurlijk voor het verbeteren van onze service. Fijn dat u het hier meldt maar nog beter is als u ons ook even mailt zodat we het voor u op kunnen lossen.

Bedankt!

Tamara
Sport- en spelmateriaal

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling is na een week nog niet…

Bestelling is na een week nog niet verzonden

3 december 2019

Hallo,

Wat vervelend.
Kunt u uw ordernummer doorgeven?
Dan gaan we het meteen voor u nakijken.

Excuses voor de vertraging.
I.v.m. de feestdagen is dit ontstaan.

Ik kijk het graag voor u na, we zijn inmiddels bijna weer bij dus er is een grote kans dat uw product ook verstuurd is.

Graag hoor ik van u, nogmaals excuses.

Tamara

Prima geregeld

30 november 2019

Svar från Sport- en spelmateriaal

Dank u wel voor deze mooie review!

snel & prima

snel & prima kwaliteit

20 november 2019

Svar från Sport- en spelmateriaal

Dank u wel voor uw geplaatste review.
Fijn dat u even de moeite heeft genomen om deze te geven en schrijven.

Nog niks in huis :(

18 november 2019

Wat vervelend.
Kunt u even uw ordernummer per mail doorgeven?
Kijken we het meteen voor u na.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wat ik jammer vond dat ik de opblaas…

Wat ik jammer vond dat ik de opblaas dart mee kreeg terwijl hij niet te bespelen was heb wel een tegoedbon gekregen maar daar had ik koningsdag niets aan

18 november 2019

Hallo Ria,

Wat bedoeld u met niet te bespelen? En kunt u aangeven om welk product het ging?
Opblaasdart komt zo niet in onze webshop naar boven...

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hallo Jaap,

Wat vervelend!
Ik heb het meteen even voor u nagekeken.
De hoepelset die u besteld heeft, was onze laatste en daar was de tas iets van beschadigd.
We hebben meteen nieuwe besteld maar deze zijn helaas iets vertraagd.
Ik zie dat u hier geen mail van heeft ontvangen.
Welgemeende excuses hiervoor, slordig.
We verwachten op 20 november uw bestelling toe te kunnen sturen.

En betreft de reminders, deze zijn per ongeluk, zie ik nu, naar alle klanten gestuurd die op 8 november een order hebben geplaatst. U heeft keurig betaald.

Excuses voor deze vervelende situatie.
Hopelijk heeft u veel plezier van uw producten later deze week.

Als u nog vragen heeft hoor ik graag van u.
Bedankt voor uw respons.

Tamara | Sport- en spelmateriaal

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Recht toe recht aan website die…

Recht toe recht aan website die makkelijk te gebruiken is.
Dit is wat je wilt als consument ipv allerlei opties die je proberen te verleiden.

15 november 2019

Hallo Hessel,

Bedankt voor uw review!
Fijn dat u het shoppen zo goed ervaart en dat u dat wil delen.

Top!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super speelmateriaal voor op het schoolplein

- snelle service
- kwaliteit materiaal
- goede prijs vs kwaliteit
Kind vriendelijk materiaal

9 november 2019

Hallo Woody,

Bedankt voor de review.
En dan nog een 4-sterren review ook.
Hier zijn we heel blij mee.
En helemaal dat u tevreden bent met de materialen.

Bedankt!

Top service

Speellintjes besteld voor het lasergamen. Pakket wou ik ophalen maar Post NL had ineens besloten dat pakketten nog maar 7 in plaats van 14 dagen worden vastgehouden. Pakket was dus retour gestuurd. Direct contact gezocht en mij werd verteld dat het pakket kosteloos weer opgestuurd werd. Wat een service!

23 september 2019

Svar från Sport- en spelmateriaal

Hartelijk bedankt dat u zo tevreden bent en de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Dit waarderen we enorm!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke uitleg keuze en daarna…

Duidelijke uitleg keuze en daarna supersnel geleverd!!! Erg tevreden klant.

14 september 2019

Svar från Sport- en spelmateriaal

Hartelijk bedankt voor deze sterrenwaardering, super!

Klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk en snel ben ik geholpen! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Dit is echt superfijn opgelost!

11 september 2019

Super fijn om te lezen!
Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Veel plezier met de producten.
Fijne dag

Fijne spullen

Keurige levering, mooie producten. Tennisracket en tennisballen besteld.

29 augusti 2019

Svar från Sport- en spelmateriaal

Hallo Nicole, Bedankt voor uw review. Heel fijn om te lezen dat de producten en levering goed zijn bevallen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Prima shop en goede prijs

Prima shop en goede prijs, maar helaas niet gericht op particulieren waardoor bezorgkosten nogal hoog waren.

13 augusti 2019

Hallo Annemarie,
Hartelijk bedankt voor deze review. Fijn dat u tevreden bent over de shop en prijs. Helaas kunnen we niet concurreren tegen de grote shops die hun producten tegen een heel laag tarief versturen. Of we nu doelen versturen of partijlintjes, wij hanteren 1 tarief voor alle producten. Hopelijk bent u tevreden over uw product, bedankt voor uw bestelling en tijd om deze review te schrijven, Waarderen we.

Snel en zorgvuldig geleverd

Snel en zorgvuldig geleverd. Top!

5 augusti 2019

Svar från Sport- en spelmateriaal

Bedankt Bart voor deze review, heel fijn om te horen.
Kunnen we nog iets doen voor die 5e ster?
Dan horen we het graag ;)

prima service

Snel geleverd en bij contact fijne reactie.

10 juli 2019

Svar från Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor de review, we zijn er heel blij mee dat u de tijd hebt genomen hiervoor.
En natuurlijk fijn dat we bij u een goede indruk achter hebben gelaten.
daar doen we het voor :).

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wow...wat een snelle levering!

Wow...wat een snelle levering!! we moesten snel diverse kleuren spellinten hebben. Via de website besteld en de dag erna werden ze al geleverd. Prima kwaliteit waar we nog lang plezier van zullen beleven.

9 juli 2019

Hallo Bram,
Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Spellinten zijn bestseller, mede door de kwaliteit maar ook omdat ze multi-inzetbaar zijn. Veel plezier ervan!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.