Sport24 Store Omdömen 11

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Falsk Sport 24-hjemmeside vist på verificeret Facebook-side/Fraudulent Sport 24 website promoted through verified Facebook page

Jeg vil advare andre om en falsk hjemmeside, der udgiver sig for at være Sport 24. Den blev vist via et opslag på den verificerede Facebook-side for Sport 24 Outlet, hvor der blev reklameret med 90 % rabat på Sport 24-produkter. Fordi linket kom fra en verificeret side, stolede jeg på det og købte varer for 838 kr. via Apple Pay. Kort efter fik jeg en mistænkelig ordrebekræftelse, og da jeg kontaktede Sport 24 direkte, fortalte de, at det var svindel og ikke havde noget med dem at gøre.
Det er meget bekymrende, at et falsk link kunne vises på en verificeret Facebook-side. Jeg opfordrer både Facebook og Sport 24 til at tage affære, så andre ikke bliver snydt.
Handle kun via den officielle Sport 24-hjemmeside (sport24.dk).

English:
I want to warn others about a fake website pretending to be Sport 24. It appeared on a post from the verified Facebook page of Sport 24 Outlet, showing a 90 % discount on Sport 24 products. Because it came from a verified page, I trusted it and made a purchase of 838 DKK via Apple Pay. Soon after, I received a suspicious order confirmation, and when I contacted Sport 24 directly, they confirmed it was a scam and not connected to them.
It is very concerning that such a fake link could appear on a verified Facebook page. I urge both Facebook and Sport 24 to take action to protect other customers.
Only shop through the official Sport 24 website (sport24.dk).

6 november 2025

Falsk hjemmeside !

Falsk hjemmeside !! Jeg nåede heldigvis ikke at bestille da min svigerinde arbejder ved sport 24 og hurtigt spottede at de aldrig havde haft den vare jeg ønskede så billigt.

16 oktober 2025

⚠️ Advarsel om falsk hjemmeside ⚠️

⚠️ Advarsel om falsk hjemmeside ⚠️
Jeg stødte på et opslag på Facebook, der så ud til at være fra den officielle Sport24 (Sport24.dk). Men da jeg trykkede på linket, blev jeg sendt videre til sport24-store.com. Det viser tydeligt, at siden forsøger at udgive sig for at være den rigtige Sport24, selvom den ægte hjemmeside er Sport24.dk, som er dansk og troværdig.

Jeg har dokumentation for dette: På opslaget stod der Sport24.dk, men linket ændrede sig, da jeg klikkede, til sport24-store.com.

Yderligere tegn på at siden er falsk: På Trustpilot står domænet registreret som en amerikansk webshop, mens den officielle Sport24 er en dansk kæde med mange butikker i Danmark.

Mit råd er derfor klart: Undgå sport24-store.com. Bestil kun fra den rigtige hjemmeside (Sport24.dk). Hvis du allerede har handlet på sport24-store.com, så kontakt din bank hurtigst muligt for at stoppe betalingen og overvej at anmelde siden til politiet!.

3 oktober 2025

Svindel

Svindel! Ligner til forveksling sport24.dk og viser op mod 90% rabat, men pengene trækkes til en helt anden virksomhed og underlig mail.

14 september 2025

Fake og svindel

Fake. Det har intet med Sport24 at gøre. Banken siger, det er en dyrehandel i Frankrig. Men en tro kopi af sport24’ hjemmeside :-(

7 september 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.